Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    doctor + nemesus: My se známe, hoši? Jak víte, že nic nedělám? Ve výsledku není na mě, abych se posuzoval, ale myslím si o sobě, že jsem slušnej a že se snažím chovat dobře. Jelikož studuju a sportuju, nejsem momentálně v situaci, abych zakládal charitu, pomáhat a podporovat okolí můžu jen v malé a omezení míře. Ale kdo má moře času a prostředků, pro toho není omluva.

Ne neužíval, mě by bavilo pomáhat ostatním, ne dřepět na jachtě a čumět do blba. Chápu, že je pro vás těžký to pobrat, ale někomu prostě život, který je jen o uspokojování těch nejnižších pudů, nestačí - takový lidi potřebujou něco víc, nějak se realizovat, konat dobrý věci. Ale zatímco člověk na takový úrovni dokáže pochopit, co chudáky láká na tom, mít pozlacený pedály, chudák jeho nikdy nepochopí. Jednoduše proto, že chudák je hluboko pod ním a platí tudíž princip, že nemůžeš pochopit něco, co tě přesahuje. Naprosto přirozenou reakcí jsou pak ty vaše pánové - nevěřím člověku, který mě přesahuje, protože mu prostě a jednoduše nerozumím. Podle sebe soudím tebe a ty nejsi jeden z nás. Ale nemyslím, že většina lidí tomu nerozumí, spíš není ochotná si to připustit, protože se pak cejtěj blbě... Jistě, jsou tací, kteří mají užívání si jako filosofii života, ale větší část chápe a podvědomě si váží obětavého chování, sami však mají slabou vůli a jsou příliš sobečtí.

Takže ne, nejezdil bych v mercedesu se zlatou kapotou, jednoduše proto, že takovým chováním pohrdám, necítil bych si dobře, ale jako kret*n a tudíž by mě to nijak neuspokojovalo. Navíc, já tu nešermuju pouze s charitama a s UNICEFEM. Mluvím o pomáhání komunitě, o podpoře nějakých kreativních lidí, prostě cokoliv. Člověk, kterej má obrovský prostředky a soustředí se jenom na sebe, je prostě ubohá parodie na člověka a doufám, že takovýmu se všechno vrátí.

"Jeden člověk nic nezmění." - Dokud si tohle bude každej řikat jako alibi pro to, aby nemusel nic dělat, budeme se točit v kruhu. Naštěstí jsou lidi, kteří něco dělaj. A jestli má nějakej jednotlivec možnost něco změnit, je to právě člověk s miliardama...
  • No někteří to nevykřikovali a byli za blázny a trolly.
  • Já jsem to ve svém příspěvku neupřesnil - vyjadřoval jsem se jen k investici do firmy, nikoliv ke GW2 ve vztahy k WoW se kterým nemám osobní zkušenosti.
  • deridon
    já nechci srážet kvalitu GW2.. nehrál jsem to a rozhodně bych to rád zkusil.. ale to samé se vykřikovalo před SW:TOR a jak to dopadlo..
  • Souhlasím - na současných hodnotách akcií také radím nekupovat a riziko rozvratu / rozdělení firmy nevhodnými zásahy nového vlastníka je velké.
  • Takhle mluví ten, co za život nic dobrýho nedělá a nechává to jen na to, že by to měli dělat bohatí a že kdyby měl prachy, tak by to dělal. Blbost, nedělal bys nic, užíval by sis za peníze, který jsou tvoje. K dělání dobra žádný peníze nepotřebuješ, nejsem žádnej milionář, ale podpora UNICEF, červenej kříž, touha stát se doktorem..na nic z toho miliony nepotřebuju a stejně si příjdu, že dělám dobrou věc a kdybych byl miliardář, jezdil bych si v mercedesu s pozlacenýma pedálama
  • Vegen
    Ano GW2 srazí SC, Diablo, Warcraft, COD a mnoho dalších komerčních produktů na kolena, protože se to vůbec neprodává :D
  • Do Blizzardu bych neinvestoval, je to loď která se potápí. Wowku teď zlomí vaz GW2. Ta cena je značne nadhodnocená. Jako investiční poradce radím nekupovat. Jediné co tam má hodnotu jsou ty zvučné značky.
  • To nie je tak celkom pravda. Na príklade World of Warcraft je vidno, že World of Warcraft a The burning crusader bola zjednodušená kópia Everquestu, vývojari sami boli hardcore hráči Everquestu a raidy boli robené pre hardcore hráčov, iba 1% hráčov v roku 2006 zabili aspoň jedného bossa v Naxxramase, čo bol super hardcore raiding dungeon.
    Potom prišiel zlom, Blizzard sa spojil bol kúpený Vivendi, WOTLK bol zjednodušený a casual friendly, potom prišiel Cataclysm a s patchom 4.3 je hra jasne orientovaná na casual friendly, nový Mist of Pandaria bude ešte viac orientované na túto skupinu.
    Ten zlom nastal keď ich kúpil Vivendi a od tohto momentu sa úplne zmenila orientácia hry o 180 stupňov. Musel im niekto prikázať robiť to inak, i keď nebol dôvod, wow neustále rástol.
  • Spis Oracle, za chvili jim bude patrit uplne vsechen software na tyhle modry planete.
  • nakoniec si vsicko a vsicke kupi bohumil stejkal
  • tak si ho vygoogli
  • Chcel som link nie blby komentar.
  • http://www.bloomberg.com/news/2012-07-13/vivendi-s-search-for-activision-suitors-off-to-slow-start.html

Google snad na Slovensku máte také, nebo ne?
  • Jo a nakonec všechno a všechny koupí Microsoft viď *7*
  • Teď jen ať to odkoupí EA.
    I když, moc by se toho asi nezměnilo.
  • Moze mi niekto poslat nejaky seriazny link do komentarov na tuto temu?
    Chcem vediet dovod toho predaja. Maju naozaj dlhy? Alebo sa deje nico com nemame ani paru.
  • Prosím autora ať nejdriv vystuduje právo a zúčastní se na nejake valne hromade a pak at píše články. dekuji. *7*
  • Já myslím že dokázal, ale co by s tím dělal? Imho to jsou vyhozené peníze. Do tvorby jim stejně kecat nemůže a očividně to tolik ziskové není jinak by se toho Vivendi nezbavovala.
  • Nedokážu. ;-( Bééééééééééééééééééééééééééé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit