Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A sakra. Oni idu predat Bizzard diablovi? Sakra. Ja padam.
  • ales.smutny
    Nene, jak jsem psal v tom minulém článku (na okraj), Vivendi má dlouhodobě velké dluhy a potřebuje zvýšit hodnotu akcií (nebo v to doufá) a ActiBlizz nějak extra nespadá do jejich páteřních firem, ale zároveň má velkou hodnotu a tak se jej není problém zbavit z hlediska obrazu navenek a hodí to velké peníze (plus díky dobrému stavu se spíš najde kupec).
  • To "nepřímo" je tady ovšem to zásadní. Ostatně jak jsem napsal, pod BoD je několik úrovní managementu, kde se postupně focus přesouvá od strategických k day-to-day operacím.
  • tipuju, ze za tim stoji interni strategie firmy, zrejme se vivendi ze zprav investorum nelibi, kterym smerem se bude blizzard v budoucnu dale ubirat (jinymi slovy, tusi fail) a chystaji se vyklidit lod driv, nez se potopi. no uvidime.
  • Treba je novy vlastnik nakopne znova spravnym smerem,protoze to co posledni roky predvadi je jen pouhy odlesk drivejsi kvality jejich her.
  • A hned vidim jak to ty dokazes lepe !
  • Dag0
    Myslíte, že by ty pracyh mohl dát Gabe Newell dohromady?? :)
  • P.S. ale v podstate mas asi pravdu a nebudou se tim zabyvat ale mohl jsi to napsat ne tak agresivne
  • "kretaivni" stranku pravdepodobne resi vykonne organy ale predpokladam ze vykonny organ (pokud se nepletu predstavenstvo) podava valne hromade zpravy a podle me se s tim na valne hromade obeznami ne? treba bod jedna zasedani valne hromady: zprava predstavenstva.
    Takže zas takovou kravinu autor nenapsal
  • to mi pripada jako slovickareni, kdyz vykonni organ nominuje valna hromada a ten vykonny organ je valni hromadou taky kontrolovan, tak se snad muze rict ze o tom rozhoduji akcionari, i kdyz neprimo
  • Dělám ve špitále a obecně svůj život věnuju pomáhání lidem, tolik dobroty si nemůžu dovolit, riskoval bych, že by si mě tam nebe přálo dřív než bych si přál já. *15*
  • Co je mi celkem zvláštní je otázka, která přichází hned v momentě co se společnosti Activision a Vivendi, konkrétně poté Blizzard spojili. Začátkem spojení společnost Vivendi vlastnila 52 % podíl ve společnosti. Počátkem tohoto okamžiku se zjišťuje, že vlastní 61 %. Jak je zde patrné, tak měli záměr navýšit a také, že navýšili podíl ve společnosti téměř o 10 %. Pak se naskýtá otázka, proč navyšovali podíl o téměř 10 %, když posléze se snaží celou společnost prodat. Předem děkuji za případné komentáře.
  • 8mld? To je tak cena dvou preskinovanych mountu do WoW co udela poloslepý a jednoruký grafik za jedno dopoledne ne? :-)
  • ales.smutny
    A proto se řešilo, že když Acti koupí Čínský free-to-play gigant Tencent, mohlo by to mít vliv na další zaměření na tenhle model plateb u velkých titulů... Já nikdy nepsal, že jim nařídí udělat hru Jak se žije v bance, ale pokud nechápete smysl profilace firmy v rámci toho, kdo ji majoritně vlastní, ztrácím tu čas.

Jinak doporučuji přidat ještě více vykřičníků, velkých písmenek a urážek, určitě to dodá tvým argumentům váhu. Alespoň nějakou. A díky za ukázání, že s některými individui je škoda se zahazovat a ztrácet čas :) Hezký večer :))
  • Šak říkám... vždy je možnost :P Třeba si koupit 61% akcií vivendi *2* jen tak 4fun...
  • Vrook
    Nevim, že přemejšlíte nad tim, jak to rozházet dřív než umřete. S takovejma prachama by se dal založit rodinej klan, skoupit nějaký podniky a ty prachy množit pro budoucí generace.
  • Pane autore, kdybyste nebyl absolutní hlupák, tak byste mozna vedel, ze nejvyssi vedeni a majoritni vlastnik resi pouze financni stranku veci, nikoli kreativni!!!!! OMG Na to proste nemaji cas ani kvalifikaci. Bohuzel chapu, ze jste nevzdelany a temto vecem nerozumite, nicmene nemusel byste uvadet v omyl zdejsi ctenare, kteri pak budou tyto bludy sirit dal. Nejdrive si prosim neco prectete o tom jak funguji spolecnosti a o co se na valných hromadách zajímá vedeni. Nebo si snad myslite, ze vivendi vymyslelo WOW, nebo ze snad blizzardu radilo jak ho maji delat? Nebo snad ze se blizzard ptal svych nadrizenych jak maji neco delat? OMG Prosim zjistete si neco nez zacnete psat bludy a totalni nesmysly, ktere nemaji ani hlavu ani patu!!!!! Ale proc se namaham. Zase se na mne snese kritika, protoze nejsem "zasveceny" redaktor, kteri tomu jiste rozumi lip.... OMG
  • Nadace, charita, bezdomovci... vždy se něco najde *15*
  • Ne?! To asi nemáš přítelkyni? *9* *15* ANi by ses nenadál, kámo. *15*
  • To bych chtěl vidět, jak bys to zařídil... I kdyby ses stavěl na hlavu, tak pokud bude chtít, nevyBANuješ ho nikdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit