Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky mohli ukazat i zenske varianty.
    • je tam jedna... Ta plazožena... Sice je pro lidi těžké rozeznat Argoniánskou samičku od samečka ale jsou tam lehce vidět prsa... Lol prsa u plaza... myslela sem že prsa jsou spíš záležitostí savců...
      • jo, vypada jak jesterka ale jinak je to humanoid takze ma asi vsechno na svym miste jako clovek...akorat ocas ma navic *1* btw..proc to vubec resime? :D
        • Nedockavost? *3*
          • Jo, ja se taky dost tesim :) ale vedet proc ma Argonianka kozy nejak nepotrebuju :-D
            • to huhi: Ja proti tomu nic nemam ze je ma, :) jenom nekdo tu resil ze jako plaz je mit nema :-D Ale jinak mas pravdu! ;)
            • Jo,to rika kazdy. Ale hadej co bude jako jeden z prvnich modu a ktery bude zase nejstahovanejsi? Naha tela. Je to jako z bulvarem. Nikdo ho necte,ale vsichni vi co v nem je *1*
      • Plaz neplaz... Chodi oblecena jako clovek,je vzprimena,mluvi,utoci mecem nebo kouzly... to jsou mnohem divnejsi veci nez to ze ma prsa *1*
        Ja stejne vzdycky hraji za cloveka nebo pulelfa(coz v teto herni serii nejde,nebo ano? Uz je to hezkych par let co jsme hral Oblivion),takze ...nic.
        *7*
      • Třeba je to nějakej plazosavčí hybrid. Nebo to slouží k jinejm účelům. *4*
  • Připadá mi že je tam moc elfích odrud... Dunmerové, Bosmerové, Almerové... Mno aspoň když maj ty fousy nevypadaj tak sladce a teple jako elfové v jiných fantasy... Nejlepší jsou bloody elfové ve WoW to jsou fakt modelové... takový šampóni... Chtěl bych vidět co se stane s elfem kterýho pošlou do basy... Vyjde jako elfka :D... Stejně si ale myslim že by je měl někdo vyhladit.. ještě společně s trpaslíkama... :D
    • Hairy_Ass
      To sis vzpomněla brzo, u pátého dílu série, že tam je moc odrůd elfů. *15*
      • Sem hrála jen Oblivion... A tam sem to nějak tolik nepociťovala ještě... V tý době sem ještě neviděla rozdíl mezi opravdovými muži a změkčilými elfy... V oblivionu pro změnu neměl fousy nikdo.. Lol přišlo mi to divné že tam žádná postava nemá fousy...
        • Nic si z toho nedelej. Ja hraji Elder Scroll serii uz od Areny a stejne si pamatuji jen dve elfi rasy. Mozna to bude tim,ze elfove me nikdy nezajimali a obzvlaste v Oblivionu vypadali opravdu hnusne.
  • Fousatí elfi :-D .... všichni vypadají stejně, až na ty ještěrky, ty jsou simpatické :-)
  • Chci se zeptat znalcu o co v te hre jde, bude to mit multiplayer a bude mozne si vybrat rasu?
    • Si zahraj Oblivion, ne?:) Je to RPG hra, která sází narozdíl od takových Dragon Age velkou míru na volnost, tedy prakticky od začátku můžeš jít po světě kam chceš, limitován jseš maximálně moc silnými potvorami, ale i toto omezení je podstatně nižší, než třeba v sérii Gothic. V žádném díle zatim mulťák nebyl, rasa šla vybrat vždy - několik ras člověka, elfové, orkové a dvě rasy polozvířecí - jsou na opbrázcích - takový ještěrky a kočky.
      • Jak může být člověk omezen potvorami, když levelují společně s hráčem?
        • Od toho tu jsou pluginy *2*
      • Dik za typ, pujdu to vyzkouset.
    • smejki
      ne, ano
      • Super. Tak to se budu rozhodovat mezi jesterem a jaguarem *1*
        • No dyžtak to jsou Argoniánci a Khajiitové *1*
  • bude to stejnej fail a kyc jako oblivion
    • Yep naprostej souhlas oblivion byla pro mě hořká sprcha po morrowindu ale díky modum to je ted jedna z mojich nejoblíbenějších her .
      • Kdyžtak se říka studená sprcha,Hořká:D
        • Ty ses nikdy nesplet?
        • Třeba se sprchuje pivem. *4*
    • Prosím vás nepleťte si kýč s klišé
    • Kýč? A jaký RPG je podle tebe lepší? Dragon age?:-D
      • no dragon age 1 je zrovna hodne dobre rpg, nechapu proc si ho kazdej porad bere do huby
        • A nechapu co si ty beres do huby skyrim, když ješte ani nevyšel, ale troll je proste troll.
        • Vieš, ono to funguje tak, že sa každému môže páčiť niečo iné, ale na to asi musí mať človek nejaké IQ aby to pochopil?
    • Dúfam, že to bol iba vtip. V opačnom prípade si choď hrať svoje COD a nekaz tu vzduch!
      Na rozdiel od iných hier som pri Oblivione strávil možno dvesto hodín, čo sa o dnešných
      vraj hrách dá povedať asi ťažko.
      • ja nerikam ze je to totalni sracka, jen proste nesplnilo ocekavani, ktere clovek mel po hrani morrowindu
        • Na Oblivion musí bejt člověk udělanej. Hrál ho třeba i muj táta kterýmu je 46let. měl prošlej každej dung v tamrielu, nevynechal jeden quest... prostě člověk na to musí mít povahu a klid jen tak se toulat tamrielem a prostě "žít" (hrát). Někdo ale hold potřebuje pořád akci a pořád aby se něco dělo....
    • u oblivionu sem propařil přes 250 hodin, a ted ho hraji znovu. jedna z nejlepších her !!!
      • rovněž jsem ho po letech znovu rozjel a baví mě to jako před lety. je to super hra a mám ho stejně rád jako Morrowind. Obě hry mají něco do sebe. Je to ale spíše jen pro lidi, co furt nechtějí být voděni za ručičku nějakým vlezlým příběhem a co nejsou schopní si prostě vyhrát. Jinak ten člověk je flamer. Na ban...
      • Já tedy hrál Morrowind.....tak kolem 15-20 hodin? Oblivion - 4 hodiny (stále jsem mu dával šanci)
        • Tos tu hru jen proletěl, ne? Myslím Morrowind.
      • co mi vadilo na oblivionu byla divná fyzika a taková plastická grafika, jinak to byla zábava *4*
        • prave ze zabava se docela rychle vytratila, o to rychleji pokud si clovek zvolil nejake nudne povolani jako je traba bojovnik na kratkou vzdalenost. To si clovek taky pri hrani parkrat zivl. Dalsim velkym nedostatkem byla nepritomnost jakekoli atmosfery - srovnejte s morowindem, nebo treba gotikem 1,2
          • Mně přišla atmosféra v pohodě, i když na Morrowind to určitě nemělo.
        • Tak grafika jde díky módum setsakramentsky vylepšit:)
  • MrSanta
    Podle posledních zpráv by měl být na 1. obrázku Bosmer, 2. je Redguard, 5. je Dunmer, 7. Nord (?), 11. je Bosmer. Zbytek je jasnej.
    • Hairy_Ass
      Škoda, že tam není Altmer, snad konečně budou vypadat jako fešáci, jak se na vysoké elfy sluší a patří. A dost mě zklamal vzhled Dunmera, vždy vypadali jako největší tvrďáci ze všech elfů a tady ten vypadá jako Bosmer. Vždyť ani nemá rudý oči! Neměl by to být spíš obrázek č. 11, než 5?
      • MrSanta
        11 je potvrzenej Bosmer. http://www.ripten.com/2011/08/12/this-is-the-character-i-made-in-skyrim/
        • Hairy_Ass
          V tom případě to mají v Bethesdě nějaký pomotaný, Dunmeři vypadají jako Bosmeři a naopak. *1*
          • MrSanta
            Dunmeři mi přijdou celkem v pohodě (až na chybějící rudé oči). Bosmery si představuju úplně jinak. Ale hlavně že na orky se dá opět koukat. To co z nich udělali v Oblivionu by mělo být trestné *2*.
            Koukám, že tu zase máš svého obdivovatele *1*.
            • Hairy_Ass
              Jo, je to trotl, ale co nadělám. *1*
    • 7. je Imperial, 8. je Nord...příjde mi to docela zjevný, ale možná se pletu o_O
      • MrSanta
        Osma je jasná, ale u té 7 si internet není jistej. Na můj vkus je na Impreriala až moc drsnej... Mě je to stejně putna, beztak budu hrát za pořádně hnusného orka a pak s nordem *1*
  • skaven123
    hmm vsetky rasy co do velkosti , sirky ramien a pod, vyzeraju uplne rovnako, predtym Bosmeri boli aspon krpati a utli, Altmeri zase dlhani, teraz ci elf alebo clovek, to iste
    dufam ze aspon Khaiiti nebudu moct nosit topanky :)
    ..a nosenz, vsetci elfovia su bradati
    • Ve světě kde se všechny hry z této série odehrávají jsou elfové běžně vousatí, tohle není LOTR. Takže žádný nesmysl to není. *3*
      • sa mi zda ze v morrowinde, v daggerfalle a v arene fuzy nemali, ale v poho, hocico tam bethesda da, bude to logicke, vsak :)
  • Kajerik
    Paráda! Už se těším až budu hrát za pěknou Dark Elfku! *14*
    • skaven123
      tiez bradatu? :D
  • Jen aby byla dostatečná možnost úprav. Nechci hrát za nějakého vousatého ovara, když jsem elf *1* . Co je to poslední?
  • Zajímá mě jak budou inteligentní orkové když jsou dalším dílem čím dál více inteligentnější a inteligentnější

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit