Přejít na výpis diskuzí
"Vlkodlaci" v traileru z Ghost Recon: Future Soldier
7.5.2012 | levis
31 příspěvků
-
Neber si to osobně, ale tohle by napadlo fakt jedině dementa..:-) NAVY Seals jsou také "tuleňové" a nikdo neočekává, že ve vojenské hře budou zápasit tuleni.
-
Do trailerů cpou spousty akce, ale určitě valná většina půjde hrát klasicky stealth:
http://www.youtube.com/watch?v=GzLravA6JWo -
Už vidim to DLC s upírama :D
-
V tom případě je tahle krátká zpráva napsána dost zvláštně. Mě by totiž nepřekvapilo, kdyby někomu ruplo v bedně a do GR narval vlkodlaky, igráčky, Hallo kitty a The Sims.
-
Žádní vlkodlaci tam nebudou, to je pouze jen označení nepřátelských jednotek. Něco jako REDBARONES, nebo SEAL.
Ale s tím pojetím ala CoD souhlasím, hnedka mě trklo, že to bude samé, akorát jen z třetí osoby. Jedna z mála her, které mě nějako vůbec nezajímají -
Spíš nějaká ozbrojená skupina stylizující se do vlkodlakovskejch drsňáků, pravý vlkodlaky bych fakt nečekal.:)
-
Asi se budu opakovat po ostatních, ale ... COŽE? GR a vlkodlaci? To má být nějaký mód jako reakce na Zombies v CoD? Moment... te´d mě napadá...
COŽE? -
co cože, ty jsi to snad už hrál nebo ty ?
-
You gotta be kidding me. *15*
-
Cože?!
-
Já furt nevím, co si tady o té hře myslet.. jsem docela zvědavý jaké to nakonec bude. Zatím je to tak 50/50, mám k tomu předpokládané výhrady, takže bych se nedivil, kdyby to byla uplná kravina, na druhou stranu mám z toho všeho takový pocit, že bych byl rád překvapený kdyby to byla pecka... no brzy se dozvíme