Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano a udělali dobře. Přijde mi, že ty jejich značky by ani výkon PS5/XSX  nevyužily, i když kdo ví, co by dělali za hry dneska, kdyby šli cestou jako Sony. Každopádně až do GameCubu jeli úplně normální výkonný konzole ve stylu Sony nebo Microsoftu. Ale nejspíš tu už není pořádnej prostor pro nějakou udržitelnou konkurenci, pokud chce někdo proti Sony bojovat, musí nabídnout něco úplně odlišnýho a ne jenom to samý a pár exkluzivních her. Xbox se snaží teď z tohohle hardwarovýho závodu vystoupit skrz gamepass.

• Veskoslav

Switch 1 mi "hnije" na poličce. Není tam co hrát. Zeldy dohrané, Mario mě netankuje (byť XCom Mario považuji za jedny z nejlepších her v daném žánru). 

Od 2. Switche bych hlavně očekával kvalitní zpracování. U mého jsem dvakrát reklamoval ovladače a musel do servisu, protože přestal číst cardrige po cca roce. O kvalitě zpacování stojánku bych se pak ani nezmiňoval, to je jak z Wishe, ale v té sekci, kde si zakliknete od nejlevnějšího a ještě použijete kupón na 200% slevu.

A bylo by fajn, kdyby hned vyšly dvě verze s OLED a klasické LCD, které by nahradilo Switch Lite.

• Veskoslav

Kdy konečně lidi přestanou mlít tu blbost, že u Nintenda nikdy nešlo o výkon. Samozřejmě že šlo. Nintendo se snažilo soupeřit se Sony i MS i výkonem. Což dokazoval GameCube, který měl větší výkon než jeho konkurence v té době.

Ale Nintendo si to pak hodilo a šlo cesou nenáročných a nevýkonných konzolích, které započalo s Wii.

• frank.horigan

Switch2 v první řadě nebude žádné super dělo. Ale o to přeci u Nintenda nikdy nešlo.

Grafika na bázi RTX3xxx je sama o sobě celkem v pořádku, problém je docela prachem zapadlý a i v době vydání ne moc povedený 8nm výrobní proces Samsung. 

Ten se efektivitou do přenosné konzole fest nehodí, proto ty opravdu nízké frekvence okolo 550/1000MHz..  Moje 3060 lítá někde kolem 1950-2050MHz, takže uškrcené to je.

12GB RAM - paráda, tohle dovolí zcela nové věci.

DLSS - paráda :)  Tak slabé zařízení potřebuje kvalitní upscaler jako sůl. I na TV to bude slušně koukatelné.  V Nintendu jsou zkrátka hardwaroví pragmatici :)  

• Podpora strategii na cesty by se mi taky libila a tajne doufam ze presne to ovladace dodaji :) 

A taky chci jinou barvu nez jen cernou. Mam bily OLED a ta kombinace bilo cerna proste pusobi nadherne luxusne. 

• 0011

Šárka má 3DS, super! Doporučuju Fire Emblem Awakening a hrát ho se zapnutým 3D, tohle je hra ke které se pořád vracím, ze mě klenot, i animace jsou ve 3D a navíc od studia Madhouse a bojiště vypadá skvěle ve třetím rozměru. Jinak pánové, aplikace na youtube na  Switchi dávno je 😐 zadarmo na shopu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit