Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uložení při vypnutí v původní verzi nebylo, musel jsi ukládat při spánku nebo sejvovicí, i když jsi jen chtěl vypnout hru kvůli jiným povinnostem. Doplnili to tam až po stížnostech a to zase tak, že je to snadno exploitovatelné (jen musíš hru pro load z té pozice restartovat).

Ano, v pokročilejší části hry na to máš fůru peněz nebo možností ji uvařit a taky spoustu míst, kde se dá vyspat, ale ze začátku to je pěkně otravné.

• Do doby než jsem hrál Kcd1,  byly moje nejoblíbenější hry Skyrim a Witcher3, ale Kcd mi ukázalo, že jdou dělat velice kvalitní open world rpg a nejsou to fantasy a že jsem si musel počkat, než mne Kcd odměnilo za mou trpělivost a naučil jsem se souborový systém a ten pocit, kdy jsem poprvé vyhrál rytířský turnaj... No na Kcd2 se neskutečně těším. 

• Mě to taky přišlo geniální. I ta Sejvovice, to byl super nápad. Ono to šlo uložit i bez Sejvovice při vypínání. Ale jinak Sejvovice se dala koupit u každého obchodníka za nějakých 100 grošů, někde i méně. Na začátku sice člověk moc peněz neměl, ale po pár hodinách hraní jsem už měl tisíce grošů a finance jsem neřešil. Končil jsem hru asi s 80 tisíci a Sejvovice plný inventář.

Dala se i velmi snadno uvařit, pokud  jsi nechtěl utrácet a sbíral bylinky. 

Osobně doufám, že přidají Sejvovici i do dvojky. 

• Já to hrál rok po vydání, čekal jsem na všechny DLC (a hardcore mode). Technickej stav byl už v pohodě, pár kosmetickejch prkotin za 200 hodin hraní. Za mě děj 9, mechaniky a hratelnost 10 (sejvovice super, imerze s hardcore modem geniální), soubojový systém 8 (souboják potřebuje upravit lock-on), optimalizace 9 (60fps celou hru bez problému), QA 8 (po tom roce už prostě v pohodě).

• XXDarthVaderXX

Geniální? No nevím, bavila mě a rád si zahraji dvojku, ale technický stav nebyl úplně ideální. Vávra sliboval zázrak a ten se nekonal. 

Děj 8, mechaniky  a hratelnost 8(Dane jdi se sejvovicí do), soubojový systém 10, optimalizace 8, QA(hledání chyb atd) 6. Celkově bych tomu dal tak 8,5(ale jak bych slyšel názory Vávry tak půl bod uberu 😀

• Nejočekávanější hra roku, jednička byla geniální dílo. Snad jen STALKER 2 mám podobně vysoko.

Ale nepřekvapilo by mě kdyby to nakonec vyšlo v únoru (třeba 13. jako jednička), 2024 má dost přetlak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit