Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne to hraným pripomína saint row
    • Keyz
      Hlavně u vozidel. Tam taky tak lehce reagovala a bylo to velice arkádové.
  • Keyz
    Většinou kecy a připomenutí toho co již víme...

Lidé kteří to sledují se určitě nebojí zeptat, ale jen není kde. A když je kde, tak se stejně nic nedozví. Pouze jak to je supr.
  • No nevim,může to bejt na konec super hra,ale mě odrazuje až přehnaná reklamní kampaň....a taky ta fyzika aut je divná......
    • Nejen aut, je to cely jakysi nakokot.
      Na xone to pobezi v 729p.... nechapu...
      • presne kde je ten Next-gen a nerad to rikam, ale to ze delaji hry na stare konzole tu hru jen kazi. Jo penizky ty chce kazdy *1*
        • Až budou z PC tak 20x větší zisky, tak se vyserou na konzole úplně a pojedou jen PC verze, do tý doby buď rád za konzole, který zaplatily většinu velkých her *14*
      • Mato1987
        čo na tom nechápeš?
  • meli se vykaslat na pavouky, minihry a podobne nesmysly a usetrene prostredky venovat na predelani jizniho modelu a fyziky .. ale ne .. ma to GTA, musime to mit taky ..
    • Tak u GTA to funguje už 5 dílů, tak to musí dát i sem... GTA je poslední dobou taky přehypované (hlavně 5ka) a to mě odradilo od zahrání (a je docela zajímavý rozdíl na Metáči -> recenzenti 97 na obou platformách, hráči "pouze" 82... už mě ten hype či shazování her štve)... Nějak mi to taky to WD znechutilo...
      • Mato1987
        ja ten pocit nemám, teda čo sa týka gta V, tej hre snáď nič nechýba, snáď len PC port :)
  • Místama to vypadá hůř než GTA IV. A ten "trailer" je takové utahané ukecané cosi, bez koncepce, bez nápadu, nudné a odrazující. Nevím.
    • C-BEAM
      Je pravda, že grafika sa každým trailerom ukazuje v reálnejšom svetle aj že by trailer mohol byť lepši. Ja sa však na hru teším, prvý krát mám z hry toho typu pocit, že v tom svete nechodia iba panáci bez života ako v gta ale že je mesto skutočne živé... a ten pocit je pre mňa atraktívny a je mi jedno, že ide len o niečo dokonalejšiu ilúziu.
  • Este dva tyzdne ten hype humbuk bude pokracovat, potom dojde na lamanie chleba. Tak nech to stoji za to.
  • Co mate niektori za problem s touto hrou? je asi uplne logicke,ze sa o nej teraz stale pise, hovori a ukazuje, ked ma zanedlho vyjst.
    Zaujimalo by ma, ci ste mali take huby aj ked sa blizilo vydanie GTA 5.
    Popravde v tejto hre vidim snad konecne dospelu mestsku akciu, pretoze to co predviedlo GTA 4, bolo tak akurat pre teenegerov, co ulietavaju na nigga style a radi sa s tvrdym pohladom bavia s kamosmi o drogach a tvrdia,ze vsetko zle je cool a vsetko dobre a normalne je trapne...fuck you! *1*
    A samozrejme som zabudol na fakt,ze vsetko co sa castejsie ukazuje je automaticky prehypovana sracka, kde im ide iba o prachy (lebo v takych drogach ide o lasku k ludom) a vsetko, co nevychadza raz za tri roky, je tiez vlastne sracka, lebo ja som predsa neni blby komercak a idem drsne proti mainstreamu, aj ked vlastne ani neviem preco, ale zevraj je to cool a ja som predsa cool teeneger...fuck you again! *1*
    • Vrook
      No smradlavější vejblitek jsem tu dlouho nečetl a to je co říct.
      Takže GTAV je nigga style pro lidi bez schopnosti morálních soudů a každej, kdo nesouhlasí s přístupem "víc peněz na marketing míň peněz na vývoj", se ždímáním peněz přes dopředu připravený DLCčka a s mlžením o výsledný grafice hry, je teenager, co chce být cool tim, že jde proti mainstreamu?..
      Myslim že to bude trošku jinak - nedokážeš unýst, že hře, kterou sis ustanovil za svou modlu, někdo něco vyčítá. Jako zastydlej puberťák se tady chováš ty.
    • Mato1987
      chlapče, čo si nám chcel tým tvojím chaotickým komentárom vlastne povedať?
    • Otevřu Facebook- Watch Dogs
      Otevřu Youtube- Watch dogs
      Otevřu Twitter- Watch Dogs
      Pomalu se bojím jít do koupelny
      • Ja som kazdy den v radiu pocul retarda Majka Spirita, preladil som stanicu, kde ho nehravaju.
        Pozeral som telku a vidim Majka Spirita v nejakej teplej sutazi, televiziu uz nesledujem....hotovka
      • Zkus AdBlock *3*
      • Mno do koupelny to ještě jde, ale nekoukej do záchodu... *13* *1*
  • Hnisavec
    Wóč Koks na mňa už skáču i z cereálii....Ubisoft ňuchá prvý fail za posledné roky...dlhý vývoj, slabé predaje..potrebujú už s týmto dojením a klonovaním Asasina Krída padnúť na hubu,,,
    • Mato1987
      omyl, s prince of persia to má pramálo spoločného, watch dogs je totižto prvotný koncept splinter cell conviction :)
      • Vrook
        To mě ani nenapadlo, ale když si to teď zmínil... Na tom něco bude. *15*
        • Mato1987
          ja si veľmi dobre pamätám na tú prezentačku conviction pred siedmimi rokmi, vtedy som po tom slintal
          https://www.youtube.com/watch?v=xClrtBC294g
          https://www.youtube.com/watch?v=6zUdXMySc20
          https://www.youtube.com/watch?v=Js6BEF0WwMo
          a trailer
          http://www.gametrailers.com/videos/fvduup/splinter-cell--conviction-ubidays-07-trailer
          • Vrook
            Jojo, já si pamatuju ten koncept, z kterýho se pak vyklubala uplně jiná hra. Ale než jsi to tu zmínil, tak se mi to do souvislosti s Watch Dogs nedostalo. Dobrá úvaha!
  • jediný dotaz co je Watch Dogs?
    • Mato1987
      to je trochu všeobecná otázka, tak ti rád aj všeobecne odpoviem.
      Je to hra.
      • možná
    • Co to je? Assasín v budoucnosti, kde se místo skákání z věží a dalších pořád dokola kravin, hackuje všechno a všude. *6*
      • klasickej ubishit
  • Na tyhle věci jsem se neptal nikoli z toho důvodu, že bych se bál, nýbrž proto, že mne to pranic nezajímá...
    • Úchvatné. Máš pro nás ještě nějaké další komentáře z pera zahořklého intelektuála?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit