Přejít na výpis diskuzí
Všechno, co jste chtěli vědět o Watch Dogs, ale báli jste se zeptat
13.5.2014 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Vyzerá to celkom slušne aj zaujímavo, ale mám celkom štyri výhrady, pevne dúfam, že tá companion app sa bude dať vypnúť tak ako multiplayer, pretože nie je nič horšie ako keď sa vám nejaký drbko serie do hry a posiela na vás neustalé hliadky a nástrahy, ten kto hral nfs rivals a vie čo je overwatch tak vie čo mám na mysli, na podobnom princípe funguje aj battlefield commander v bf4.
Druhá výhrada je jazdný model, pokiaľ bude taký istý ako bol v sleeping dogs tak s pánom bohom. No pravdepodobne bude jazdný model prevzatý z posledného drivera, čo sa dá tolerovať.
Tretia výhrada sú minihry, pokiaľ budú ako u ostatných ubisoft hier, tak to bude nuda, dúfam, že sa žabožrúti pochlapili a zobrali si inšpiráciu od svojho konkurenta.
A posledná, príbeh, pevne dúfam v to, že to nebude príbeh plný kliše a stereotypov. -
-
To první půjde určitě řeší minimálně crackem. Jestli to bude chtít někdo za každou cenu vypnout.
Také jsem zvědav na jízdní model. Svět to je zajímavý a čekal bych něco věrohodnějšího.
-
-
Protože next gen, ne? Na 360 to bezi v cem, 360p?
-
-
Protože na 10 let starým PC (za stejnou cenu) by to jistě jelo líp, že?
-
-
ja se nebojim zeptat, ale odpoved jsem zde nenalezl: Kdy bude k dostani za zvyhodnenou slevu edice obsahujici vsechna DLC?
-
-
Minimálně rok od data vydání samotné hry. Od Ubi je zbytečný kupovat hry hned v den vydání, protože si můžeš rok počkat, mezitím si zahrát něco jiného a pak teprve koupit kompletní GOTY edici w/e s nějakou tou možnou slevou, viz třeba ACIII.
-
Až to všechny ovce koupí za plnou cenu bez DLC.
-
-
Mam pocit, ze se nam tu lihne GTA od Ubi. Otazka je: Je to dobře nebo spatně kopírovat neco co už na trhu je....
-
-
Odpoveď znie: uvidíme, nechajme sa prekvapiť, to či to bude príjemné prekvapenie alebo nie je otázkou 2 týždňov :)
-
-
na video se mrknu, ale pochybuji, že mi zodpoví co potřebuji. Jak hra vypadá na Playstation 3 *10* Kdysi vydané krátké video moc v potaz neberu, kdo ví o co se jednalo. Ubi mlčí, nic neukáže aneb jak nakoupit zajíce v pytli za 1499 *1*
-
-
Stačí vydržet 1-2 dny po vydání a YT bude hned plnej videí s porovnáním PC/XO/X360/PS4/PS3
-
-
Nevím no ještě před půl rokem jsem se na to dost těšil ale .. ja nevím prostě nějak .. mně to nebere to hackování .. asi to nemám v krvi. Jinak ten open-world vypadá dost dobře to se mi na hrách líbí ta volnost ale s tím hackováním a furt dokola hackovat no nevím .. ;) jen názor
-
-
ale vzdyt tahle hra bude totalni fail nudna sterotypni hovadina co prestane bavit za 10 minut
-
-
Náhodou, nedávno vyšel na YouTube nový gameplay z PS4 verze. Vypadá to pěkně a při plně akčních scénách se absolutně nic nezaseklo... Takže nevím proč taková panika. A to video bylo od nějakého Letsplayera ne od tvůrců. Já se na nějakou grafiku mohu totálně vysr*t. Hlavně že to jede a mohu si to aspoň zahrát. PC se mi opět upgradovat nechce, protože jsem to dělal před 2 roky a teď abych to dělal zase. Ani náhodou. Radši půjdu do té PS4 verze, než abych se s tím sr*l jako s každou hrou na PC.
-
-
PS: Reaguju spíš na to sr*ní s pc. Já fakt matně vzpomínám, že bych se za poslední roky s něčím vyloženě sr*l. V 95% případů je to o kliknutí na čudel, čekání 10-15 minut, spuštění hry a hraní, případně zvýšení detailů, či v několika málo případech snížení vyhlazování a pár extrémních nastavení a to mám taky takový mid-range pc, který by se dneska už bez monitoru za těch 12 poskládat dal. Zbytek už je spíše právě výhoda modování a upravování (tzn. vylepšování základu) a tam už je si třeba občas hrát.
Jo teď jsem si vzpomněl, GTAIV bylo sr*ní a dokonce až na kopec, ale později si to zase člověk zahrál v hezčí grafice plynule a bez problémů, ale dost později, pravda. Mně vždycky k upgradu dokopou nějaké dvě kvalitní hry. Posledně to byl witcher2 a DCS, tak teď to počítám bude Witcher 3 a Star Citizen... ale přál bych si, aby do toho měl co kecat i ten watch Dogs, zatímna upoutávky fakt radši nedávám a vyčkávám, vyčkávám. U wolfa mám třeba jasno, tam chci střílet a tam si taky zastřílím :) -
Pokud ta hra bude stát za to, pak na tom přístupu není vůbec nic špatného ;o) Komp upgradnout se vyplatí až se těch her vysype více a PS4 za ty prachy i teď není špatná volba. Ale taky bych osobně počkal na více her. X360 i PS3 jsem měl až dlouho po launchi a vůbecjsem nelitoval, hromada her a spousta z nich za cenu i okolo 400-500. Čím dříve tu konzoli člověk koupí a čím nedočkavěji chce všechno hrát a hned, tím víc na tom vysolí no :)
Jinak taky tak nějak věřím, že to bude hodně super hra. Ale ti zmetci "nejistota" a "obavy" rarášci pořád nahlodávají. Velká zvědavost na ohlasy lidí po pár dnech hraní a moc si přát, aby tato hra nezklamat.
-
-
Mne to hraným pripomína saint row
-
-
Hlavně u vozidel. Tam taky tak lehce reagovala a bylo to velice arkádové.
-
-
Schválně jestli lidi z toho afroamerického gangu ve WatchDogs zvládnou tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=F8wN4ZLQmjo -
ta hra se tvari hrozne vazne ale je to spis komedie, tam snad jde hacknout i koloběžka. pusobi to trapne