Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "bez toho, aby byl hráč zatížen obrovským inventářem a tunou upgradů“."
    Nojo holt moderni doba si zada moderni postoje... stejne jako "nemyslime si, ze by hraci chteli delsi hraci dobu nez jedno, dve odpoledne, to prece nikoho nemuze bavit..." a koncime u "rozhodovani hrace se snazime omezovat na co nejmensi kosmeticke detaily, hraci prece nechteji byt stresovani moznymi nasledky spatneho rozhodnuti..."
    A pak se clovek divi co se dneska vydava :-)
    • Dlaha
      Radši si dobře užiju příběh hry, než se ztrácet v inventáři. Jestli ho zjednoduší, tak to bude jen přispívat k lepšímu vtažení do děje.
    • Já tam tam ty tebou domnělé spojitosti nevidím. Z toho, že chci mít vychytanější inventář, nemůžeš usuzovat ani na herní dobu ani na problematiku rozhodování *3*
      • Ty ostatni vety nebyly miney jmenovite na ME3... byl to jen vseobecny povzdech... Minimalne hraci doba bude doufam podstatne vyssi nez dve odpoledne :-)))
        • To snad bude. *3* Další věcí je znovuhratelnost, kdy uděláte jiná rozhodnutí.
  • Jak už jsem jednou psal o ME, postavy z předešlých dílů si myslím nebudou. Hodně hráčům během závěru ve 2ce vymřela skoro celá, někomu i úplně celá parta. Takže ten kdo dohrál ME2 jako prase, bude ochuzen o dialogy a průběh příběhu ve trojce? Nebo zničeho nic nějakej KROGANSKEJ papaláš vyklonouje vaší skupinku parťáků, teda pokuď vám umřeli v předešlym díle a mají hned jinou identitu? TO NENÍ ŠPATNÝ NÁPAD!
    • No ked som prvy krat hral tak mi umreli asi 3 a potom som uz vedel co a jak, vresp. kde som spravil chybu takze si nemyslim ze by si mal byt az tak ochudobneny :-)
  • Nacpat zásadní moment do krátkého DLC je hnus. A místo toho aby je lidi někam poslali, ještě jásají.. Jo vyšlo jim to. Vítejte na pastvě ovečky. Až vám místo ME4 dají 15 DLC za 4x tolik peněz co korektní díl, poděkujte si. Jsem sice fanda a mám ME 1 i 2, ale tímhle u mě ME končí stejně jako "DLC Mafia2". Jo a nemusíte mě nikam posílat. Mě se tam za váma nechce.
    *3*
    • Chybí tu reakce Droma, který by ti řekl, že DLC k ME2 za těch pár dolarů jsou výborné doplňky :)
      • Drom
        ??? jsem nevedel, ze mi tu delas tiskoveho mluvciho *7*

        Kazdopadne ja si nestezuju, 1600 bodu jsem dostal k DA2, kde mi DLC jsou ukradeny a dalsich 1600 jsme vyhral v soutezi, takze mam vsechny DLC k ME2 v podstate zadarmo.

        Kdyz nic jineho, tak shadow broker za ty penize ale stoji. Herni doba cca. 3 hodiny se blizi k delce nekterych AAA FPSek posledni doby v cene 60 dolaru *1*
        • Jenže ty FPSka mají většinou i multiplayer, jehož životnost je v řádech měsíců...
    • Děkuji pěkně, právě jsem zjistil, že jsem ovečka na pastvě, protože jak mám averzi vůči DLC typu 3 nové obleky, tak tato velká rozšíření (Shadow Broker, Arrival, Overlord) mi u této série nevadí. *1*
      • Nejsem si jistý jestli 1-2 hodiny trvající DLC, např. Arrival mužeme označit slovy "velká rozšíření"
        • No, vzhledem k tomu, že původní hra není zrovna vyhlášená herní dobou, tak i těch "pár" hodin hraní navíc je docela slušný bonus.
    • LTM3
      Nikdo tě do toho nenutí a stejně většina Čechů si to stáhne když to je bez češtiny. A rozhodně to není záležitost jenom bioware.
      • Ale nutí. Tím, že na tom chtějí (jestli vážně chtějí) stavět začátek ME3, trochu navádějí, že by bylo dobré si to DLC koupit.

        Hodně Čechů si to stáhne: To je sice fakt, ale co ti, co si to nechtějí koupit ani nechtějí nelegálně stahovat? To jako má být stylem "piráti se smějí, platiči jsou v háji?"
        • LTM3
          Spíš Češi stahují a ještě u toho remcají.
      • Hmm, nevím, jestli je dobré to omlouvat tím, že si to lidi stáhnou. A že to není záležitost jen Bioware? Jo, když to projde jednomu, ostatní se přidají. Když jsou lidi tak hloupí, že dovolí aby jim to prošlo, tak proč by to neudělali?
        Když ti v hospodě někdo prodá panáka pod mírou a ty na to nic neřekneš, proč by to neudělal znovu? Je to jen o tom nenechat si sr*t na hlavu.
        Ale tady jak vidím za pravdu dostanu negativní repku, protože spousta lidí prostě dál nedohlédne.
        No, když vám já neotevřu oči, oni otevřou vaše peněženky.
        • Ty jsi dobrej dement, vid?
          Ten tvuj "panak pod mirou" slusnymu hraci nabidne nejakejch 40 hodin hrani, a kazdy DLC taky par hodin za cca 2 stovky.
          Jestli je to na tvuj uzlicek moc, tak plakej nad svoji situaci a nenavazej se do lidi, ze jsou blby ovecky a kdovi co, tupce. Blbej jsi leda ty.
          Zkus se nad konceptem DLC zamyslet - mozna pochopis, ze to ma i pro hrace mnoho vyhod.
          Jestli je Arrival fakt jen na dve hodiny, tak je to za 130kc furt daleko lepsi cena/vykon nez u kdejaky jiny "plnohodnotny" hry.
          (KAPTCHA tady ted po mne chce pro kontrolu opsat "FAG" : D Taky te umi vystizne okomentovat...)
        • Za prvé, nepindej na Bioware, ale na EA. Za druhé, máš pravdu. Něco jiného je trapčit s bonusovými předměty, případně prodávat mise, jejichž obsah nijak zásadně nezasahuje do hlavního děje. Takových dlcéček ať si klidně vydávají mraky. Jenže rozkouskovat zásadní události, a pak systematicky z hráčů tahat peníze, tak to už mi vážně nevoní, spíš mi to hodně smrdí a dělá se blbě. Já se můžu na nějaký alternativní hadry vysrat, ale např. takového Shadowbrokera samozřejmě chci. Ti šmejdi využívají toho, že mám rád jejich produkt a taková politika mi nikdy nevoněla. Co dostanete, když často nakupujete v nějakém obchodě? Slevovou kartu. Tedy dárek, resp. výhodu. Co dostanete od EA? pouze vychcanost. A to je přátelé ten "pravý" kapitalismus. Snad jen probíhající akce s ME2 zdarma ke koupi DA2 jim trochu zvedla reputaci. Takže, kolik už vás celé ME stálo?
  • Já chci Tali!!!
  • arrival byl bida plna absurdnich nesmyslu a oni na tom chteji postavit zacatek 3 dilu :(
  • Hmm...to zní dobře. Jen doufam, že ty postavy co nám v ME2 přežili budou k dispozici i v 3.dílu. Nebo aspoň většina. Mě například přežili všichni.
    • Mně sice taky, ale zas to ber tak, že někteří se k tobě přidali jen kvůli té misi proti Collectorům a někteří z nich jsou těsně před smrtí (Thane), nebo v podstatě důchodci (Mordin). Samozřejmě, protože se má trojka odehrávat hned po DLC Arrival, tak by tam měli být všichni, ale to jsme si mysleli ve dvojce taky, že k nám hned přiběhnou všichni parťáci z jedničky a nakonec jich bylo jen pár...
      • To chápu, ale některé členy sem si v ME2 oblíbil, jako třeba Miri. Tak doufa, že budou ve trojce.
  • Save mám už přichystaný - s ním bych to sjednocení Galaxie proti Reaperům neviděl tak bledě. POZOR SPOILER!
    S největší pravděpodobností už teď mám přislíbenou pomoc od Rachni, Kroganů, Gethů a Quarianů. Liara má teď informace Shadow Brokera... Samozřejmě je to jen teorie, co se stane ve trojce je teprve ve hvězdách... *3*
    • Pochybuji, že se děj z DLC (viz. LoTSB) projeví na ME3. To by pak byli ti, co DLCéčka nevlastní dost ochuzeni.
      • Drom
        Shadow broker a hlavne Arrival jsou pro dej docela zasadni...
      • Na 100% se projeví DLC Arrival, a LotSB je rovněž docela zásadní pro další vývoj, minimálně o něm bude zmínka, pokud jste ho splnili (jako tomu bylo u BdtS v jedničce). Takže minimálně jedno DLC už je potvrzené.
      • stejně jako ti, co nehráli celou jedničku nebo dvojku
        • Nicméně ME1,2 jsou normální plné hry. Střípky, které dávají dohromady trilogii. Nechápu, proč by zásadní vliv na děj mělo mít, něco, co není v základní verzi a musíš si to dokoupit.
          • To bys mohl o datadiscích říkat taky, třeba o Warcraft 3: The Frozen Throne...
    • Vies ale po pravde ked som tento clanok docital tak som tam videl trochu skepticky popisanu tuto pasaz a skorej by som cakal aj negativne dopady tvojich pozitivnych krokov v ME 1 a 2 .
      Napriklad Genophage, mozno salariani lutuju co spravili ale taktiez sa nachadzaju v krize nazoru ci vyliecit Kroganov aby sa sme dokazali vyuzit ich potencial no na druhu stranu tu mame kroganov pod vedenim Wrexa (alebo jeho brata) ktory pravdepodobne mozno ani nechce zasah do liecenia tejto choroby kedze vytvara novu mentalitu pre krogansku populaciu. Potom tu mame konflikt medzi Gethmi a Quarianmi ktory opetovne moze nabrat na obratkach aj ked si sa v ME 2 pokusal o nastolenie mieru medzi oboma rasami. Z jednej strany dokazem pochopit preco gethi obranovali pri prvych kontaktoch ich inteligenacie a strachom quarianov a taktiez chapem aj preco chcu quariani znovu svoj svet no znovu sme sa dostali do patovej situacie v ktorej sme znovu medzi dvoma stranami a snazime sa najst vychodisko. Potom tu mame turianov ktorych ista cast nenavidi ludi za konflikt prveho stretu a taktiez za ich rychly postup v politike Citadely a sme zase na pociatku D: .
      Jedina rasa ktora snad nema konflikt su asarijky ale tie z druhej strany sa mozu odmietat zapajat do riesenia konfliktov ras Citadely kedze ich politika je zameriavana neutralnym smerom. A znova sme sa dostali na zaciatok kde mame tento velky kruh ras ktory bude treba zosikovat ale taktiez mozme cakat ze ako bolo spomenute ze budeme musiet volit to mensie zlo a prideme tak aj o byvalych spojencov :(
    • Amylee.Anderson
      Taky jsem na tom tak :)
  • Du pařit znovu jedničku a připravit savy.Tahle trilogie je prostě srdcovka:-)
  • huraaa *4* *4* *4* *4* *4*
    Len jedina vec co sa mi nepaci je ta rozhadana galaxia priamo pri invazii Reaprov D: nehovorim ze vsetci maju byt nadseni a vrieskat mame sa radi ale na druhej strane mi po udalostiach z ME2 pridu niektore casti konfliktov ako malicharne hluposti ktore len zbytocne budu zneprijemnovat hru .
    • Drom
      trochu naivka ne? se podivej kvuli cemu se tu rezou lidi na zemi..
      • Mne je jasne ze spajanie za dobru vec nieco bude stat ale rozhodne sa mi nepaci ze v dobe kedy je verejny nepriatel cislo 1 Reaper sa vsetky rasy v galaxi u ktorych som sa snazil navrhnut pociatocne kroky k mieru teraz zacnu mydlít hlava nehlava v svojich malych konfliktoch ktore neohrozuju len ich samotnu existenciu ale taktiez existenciu ras celeho systemu :) v skratke , ak sa vsetko serie kvoli Reaprom tak sa to nemusi srat navyse kvoli kazdej malichernosti :D .
        • Drom
          Kazda rasa ve svete mass effect jde za sebe. i kdyby se spojili proti reaperum, tak kdo jim zaruci, ze je v kriticky okamzik nezradi ostatni a nesplachnou spolu s reapery. Navic o reaperech vetsina ani nevi
          • Tak ono vedia o nich minimalne ludia, turiani, asarijky, salariani pre rasy Citadely a z opozicie bathariani a neutralne situovani gethi :+) a to je slusne mnozstvo. Samozrejme ze tieto informacie niesu zname verejnosti ale vedia o nich vrchne miest v hierarchiach ras :+)
  • Kurva drááááááááááát já to chůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit