-
neslysel sem nic o Tali....doufam, ze na ni nezapomneli....jako romanci z dvojky ji tam chci mit...;-)
-
arrival byl bida plna absurdnich nesmyslu a oni na tom chteji postavit zacatek 3 dilu :(
-
Dalo se tak trochu předpokládat, že se Shepard pustí do vyšší politiky. Pokud to propracují fakt kvalitně, což zřejmě jo, a pokud budou mít rozhodnutí z ME1,2 dost velký vliv na celkový chod hry, bude to prostě a jednoduše legendární.
A slyším dobře, že nebude hratelná Tali? ...Hell Yeah! -
-
nikdo nerikal, ze nebude hratelna *6* (pouze o ni nebyla zminka....nakonec se pro ni muze vyklubat pekne dulezita role...*5* )....a navic.... *10*FFFUUUU*10*....je tady spousta hracu, co ji chtej...*3*
-
-
Já chci Tali!!!
-
Hmm...to zní dobře. Jen doufam, že ty postavy co nám v ME2 přežili budou k dispozici i v 3.dílu. Nebo aspoň většina. Mě například přežili všichni.
-
-
Mně sice taky, ale zas to ber tak, že někteří se k tobě přidali jen kvůli té misi proti Collectorům a někteří z nich jsou těsně před smrtí (Thane), nebo v podstatě důchodci (Mordin). Samozřejmě, protože se má trojka odehrávat hned po DLC Arrival, tak by tam měli být všichni, ale to jsme si mysleli ve dvojce taky, že k nám hned přiběhnou všichni parťáci z jedničky a nakonec jich bylo jen pár...
-
-
To chápu, ale některé členy sem si v ME2 oblíbil, jako třeba Miri. Tak doufa, že budou ve trojce.
-
-
-
Jak já se těšim!! Moc děkuji za článek :)
-
Dneska se nám nějak roztrhl pytel se články do Aleše Smutného *2* Jinak se samozřejmě nehorázně těším *1*
-
-
Asi jako skoro všichni tady. *3*
-
je videt, ze se asi tesi :D
-
-
Du pařit znovu jedničku a připravit savy.Tahle trilogie je prostě srdcovka:-)
-
"bez toho, aby byl hráč zatížen obrovským inventářem a tunou upgradů“."
Nojo holt moderni doba si zada moderni postoje... stejne jako "nemyslime si, ze by hraci chteli delsi hraci dobu nez jedno, dve odpoledne, to prece nikoho nemuze bavit..." a koncime u "rozhodovani hrace se snazime omezovat na co nejmensi kosmeticke detaily, hraci prece nechteji byt stresovani moznymi nasledky spatneho rozhodnuti..."
A pak se clovek divi co se dneska vydava :-) -
-
Radši si dobře užiju příběh hry, než se ztrácet v inventáři. Jestli ho zjednoduší, tak to bude jen přispívat k lepšímu vtažení do děje.
-
Já tam tam ty tebou domnělé spojitosti nevidím. Z toho, že chci mít vychytanější inventář, nemůžeš usuzovat ani na herní dobu ani na problematiku rozhodování *3*
-
-
Ty ostatni vety nebyly miney jmenovite na ME3... byl to jen vseobecny povzdech... Minimalne hraci doba bude doufam podstatne vyssi nez dve odpoledne :-)))
-
-
To snad bude. *3* Další věcí je znovuhratelnost, kdy uděláte jiná rozhodnutí.
-
-
-
-
Gratuluji. Mají našlápnuto na to, že Masivní efekt bude masivní.