Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • máma je mrtvá po několikaletým boji s nevylecitelnou rakovinou a táta se stara o jeho novou rodinu a zenu, která je stejně stará jako muj starsi bracha, takze my dárky nedostáváme, vánoce sme slavili vzdy u mámy, takže když sou ted vanoce, akorat si vzpomenu jak stojí vsechno za ho***o, este nejaka rada od zkušenýho kolegy?
  • Rozhodne napodobne! ;-)
  • Taky preju vse nej do Novyho roku.

Pristi rok se mame na co tesit, obzvlast na Ceskou Hru o Truny v podani Dana Vavry a jeho fantasy RPG.
  • To jsi borec, tak vrat hezky rodičům dárky
  • Pokojné Vianoce. A všetkým želám aby bol rok 2016 lepší ako bude. *3*
  • Mart9
    To jsou dobrý ubožáci *1*
  • Zrzzek
    Krásný svátky a úspěšný nový rok všicí! *4*
  • MikeR
    Á, ano ano, klasika. Neumím si udělat příjemný volno, relaxovat, ignorovat všechno okolo a vánoce slavit po svým nebo neslavit vůbec bez ohledu na to co dělaj ostatní, ale za mou neschopnost můžou davy, televize, prskavky, koledy, vanilkový rohlíčky a přirozeně církev. Pokud jseš jednoduše ovlivnitelná ovce co bečí že všichni jsou jednoduše ovlivnitelný ovce, tenhle song musíš milovat. *5*
  • Máš na msyli kvalitní diskutéry jako ty *1*
  • Teda upřímně ono to vystihuje přesně moje svátky *14*
  • kalosaper
    Takě přeji všechno nejlepší a asi vás potěší, že jsem pod stromkem včera našel roční předplatné Levelu, tak se už těším, jak si počtu.
  • Přeji redakci, čtenářům a diskutérům na games.cz pěkné prožití vánočních svátků a jen vše dobré v novém roce!( *3* A méně hejtu a hejtrů v diskuzích *3* )
  • a co konzole ? ty jsou jako vzduch nebo co ? zase tihle netolerantni PCckari... ale i tak preju konzolistum i PCkarum Vesele Vanoce
  • nejhorší den v roce, to sou pro mě vánoce, najdou mě až ráno omrzlýho ležet v potoce
    https://www.youtube.com/watch?v=WMZfr7IGD_Y
  • Milé redakci přeju taky tak, hlavně všechno v klidu a na moje občasné rýpavé poznámky v diskuzích třeba na adresu vyjadřování nebo gramatiky některých redaktorů zas tak moc nejdejte, stejně vás pořád rád čtu :).

Díky za články i videa a těšim se na to samé v roce 2016 :).
  • del0
    Ale no tak, GGG. Alespoň na ty vánoce by si mohl smeknout nad úspěchem PoE a nepopírat realitu... *7*
  • TheGGG
    drahá redakce, ať vám Santa "jesus" Mráz nadělí do dalšího roku zase pořádný diskutéry...
  • Klid a mír všem lidem dobré vůle.
  • Kéž vám zaskočí *2*
  • Krásné vánoce všem čtenářům i všem v redakci. Mějte naprostou pohodu, do ničeho se nenuťte a užívejte tak, jak se to právě vám líbí.
    *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit