Přejít na výpis diskuzí
Všechno nejlepší do roku 2016 přeje redakce Games.cz
24.12.2015 | Redakce Games.cz
145 příspěvků
-
Pour Féliciter 2016—recap 2015
https://c1.staticflickr.com/1/764/23909898455_0f517826e0_o.gif -
Krásné vánoční svátky a všechno nej do roku 2016 přeje redakce Games.cz
-
Ted si přejeme k vánocům na příští rok to nech za týden...
-
A další rok v prd... zadečku.
-
Všichni si popřejme a pak se zítra do každýho pustíme, proč ne *3*
-
Aspon o vanocich se nestekejte vy negramotne opice *1*
-
Taky přeju redakci i zdejšímu osazenstvu krásné svátky, vše nejlepší do nového roku a ať vás provází síla *3*
P.S. Tady v "diskusi" je krásně vidět, jak by Games prospěla povinná registrace *2* -
Bohuzel nadchazejici rok bude spatny. Vice ekonomickych problemu, vice teroristickych utoku, vice mezinarodniho i spolecenskeho napeti. Snad aspon ty hry budou vychazet dobry.
-
uz som myslel,ze ani nepoprajete.Hezky Vanoce,hosani!
-
Také přeji celé redakci krásné vánoce, spoustu dárků a hlavně pevné nervy *3*
-
Štastné a veselé ^^
Hodně dárků, pohody a klidu
Po trošce alkoholu, a at vám nezaskočí kost!
Hlavně naberte sílu...
(No sice jsem ještě ban na vánoce neměl ale budiž on totiž před rokem tady ještě nebyl ten ras cenzor! který se řídí heslem " Hry nebo nic!"
*16* *10* ale já jsem smířlivý a odpouštím")
Potom mně taky trochu štve, že jediná hra kterou si nezahraji o vánocích je Just cause 3Netušil jsem že strávím několik hodin u zubaře a tak prošvihnu dodání, od společnosti která se ani neobtěžuje zavolat i když číslo tam má... takže nasraat)
Tak aspon toho Assassína si dám no... *4* -
Já a moje PC máme veřeři za sebou a bylo to silně romantické *14*
-
Nemáš pravdu. Viděl jsem nedávno jednu isometrii pobíhat takhle po louce, byla plná života...
-
izometrie je mrtvá synku, myslím, že to jasně ukázalo Pillars, že zatuchlé mrtvoly by měly zůstat mrtvolami, ten žánr není kam posunout...
-
Díky za přání a za kvalitní herní novinařinu :) šťastné a veselé Vánoce všem, hlavně bez stresu a v klidu :)
-
Přeji Vám krásné svátky, strávené přes den v kruhu rodinném a v noci u PC a her ;)
-
I já se rád připojuji s přáním klidných Vánoc jak pro celou redakci Games, tak i pro diskutující, trolly a především pro nás, pro stoupence jediné a pravé "Ortodoxní církve isometrické".
-
Další rok strávený na games.cz *5*
-
Také přeji redakci krásné svátky a spousty dobrých her do nového roku *3* .
-
Také vám všem (jak redakci, tak místní diskutérům) přeji veselé Vánoce.