Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezké Vánoce všem. A hodně dobrých her do nového roku. *4*
    • ringmancz
      hlavně hotových a nerozbitých
      • Já to v tom příspěvku původně měl. *1* Ale když jsou ty Vánoce... *4*
  • Corvus
    Pěkné svátky a hlavně úspěšný rok 2016. Nicméně jsem zklamán, že jako jediný CZ web o hrách, zrovna právě Games.cz nemají od 24.12. ani písmenko, žádné nové články nebo aspoň novinky...
    • jj, zlatej eurogamer..
      • omiklon: prej Eurogaymer *1*
        • ty jejich clanky o 1 vete nebo 30 sek videu ..no jo da to praci *2* ..nap nedavno uvedenej clanek : Předělávka Far Cry 1 do CryEngine(na cem asi fr jede? ,bez textu jen 6 obrazku co si i prumerna opice najde na netu).. koukam ze na vsechno jsou potreba odbornici *7*
        • ty jejich clanky o 1 vete nebo 30 sek videu ..no jo da to praci *2*
      • ze te to jeste bavi, Honzo...
      • ringmancz
        jj, ať žije "V Batmanovi bude hezčí pršet"
    • Mart9
      Já to chápu, že si Vánoce dokonale užili. Ale přece jen stačilo do systému naplánovat 3 recenze že. To PFko bylo taky naplánované.
  • kalosaper
    Takě přeji všechno nejlepší a asi vás potěší, že jsem pod stromkem včera našel roční předplatné Levelu, tak se už těším, jak si počtu.
  • Díky za přání a za kvalitní herní novinařinu :) šťastné a veselé Vánoce všem, hlavně bez stresu a v klidu :)
  • Pokojné Vianoce. A všetkým želám aby bol rok 2016 lepší ako bude. *3*
  • Krásné vánoce všem čtenářům i všem v redakci. Mějte naprostou pohodu, do ničeho se nenuťte a užívejte tak, jak se to právě vám líbí.
    *5*
  • fallanga
    Také vám všem (jak redakci, tak místní diskutérům) přeji veselé Vánoce.
  • Taky preju vse nej do Novyho roku.

Pristi rok se mame na co tesit, obzvlast na Ceskou Hru o Truny v podani Dana Vavry a jeho fantasy RPG.
  • Nápodobně, děkujeme za Vaši vyčerpávající herní novinařinu. *3*
  • MikeR
    Tak už jsem přál v "bleskovkách", ale speciálně pro redakci ještě tady. Ať už to bude u her nebo s rodinou (nebo ideálně u her s rodinou), tak si hlavně odpočiňte, mějte pokoj a radost. A do roku 2016 hlavně pevný zdraví, sílu a ještě větší úspěch ve všem, co děláte! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit