Přejít na výpis diskuzí
Všechno nejlepší do roku 2016 přeje redakce Games.cz
24.12.2015 | Redakce Games.cz
145 příspěvků
-
I já se rád připojuji s přáním klidných Vánoc jak pro celou redakci Games, tak i pro diskutující, trolly a především pro nás, pro stoupence jediné a pravé "Ortodoxní církve isometrické".
-
-
izometrie je mrtvá synku, myslím, že to jasně ukázalo Pillars, že zatuchlé mrtvoly by měly zůstat mrtvolami, ten žánr není kam posunout...
-
-
Ale no tak, GGG. Alespoň na ty vánoce by si mohl smeknout nad úspěchem PoE a nepopírat realitu... *7*
-
Nemáš pravdu. Viděl jsem nedávno jednu isometrii pobíhat takhle po louce, byla plná života...
-
-
-
drahá redakce, ať vám Santa "jesus" Mráz nadělí do dalšího roku zase pořádný diskutéry...
-
-
Máš na msyli kvalitní diskutéry jako ty *1*
-
-
Šťasný Nový Rok, méně cenzury a bezdůvodné šikany diskutujícich
-
-
To jsou moje slova! Oslavujte proroka nad proroky!
-
-
Vám také všechno nej a všem co Vás čtou
-
Také přeji redakci krásné svátky a spousty dobrých her do nového roku *3* .
-
Krásný svátky a úspěšný nový rok všicí! *4*
-
Štastné a veselé ^^
Hodně dárků, pohody a klidu
Po trošce alkoholu, a at vám nezaskočí kost!
Hlavně naberte sílu...
(No sice jsem ještě ban na vánoce neměl ale budiž on totiž před rokem tady ještě nebyl ten ras cenzor! který se řídí heslem " Hry nebo nic!"
*16* *10* ale já jsem smířlivý a odpouštím")
Potom mně taky trochu štve, že jediná hra kterou si nezahraji o vánocích je Just cause 3Netušil jsem že strávím několik hodin u zubaře a tak prošvihnu dodání, od společnosti která se ani neobtěžuje zavolat i když číslo tam má... takže nasraat)
Tak aspon toho Assassína si dám no... *4* -
Milé redakci přeju taky tak, hlavně všechno v klidu a na moje občasné rýpavé poznámky v diskuzích třeba na adresu vyjadřování nebo gramatiky některých redaktorů zas tak moc nejdejte, stejně vás pořád rád čtu :).
Díky za články i videa a těšim se na to samé v roce 2016 :). -
Všichni trotlové co k životu potřebujou bouchat petardy by potřebovali nakopat akorát do řitě, jsou to omezenci...
-
-
Ohňostroj je parádní, petardy jsou o ho*ně...
-
-
včera jsem jich do vzduchu poslal pořádnou fůru... paráda, víc výbuchů a ran než u stalingradu... naštěstí se žádná nepřevrhla, protože to by byla teprvý pecka... každopádně super, rozhodně dobře utracený prachy...
-
https://www.facebook.com/MadTrip.co/videos/1093682637338879/
-
-
U deti to chapu, u kohokoli nad 16let je to zrejme dusledek psychycke deprivace v detstvi nebo nizkeho IQ, nebo oboji.
-