Přejít na výpis diskuzí
Všechno nejlepší v roce 2015 přeje redakce Games.cz!
24.12.2014 | Redakce Games.cz
158 příspěvků
-
Byly to krásné Vánoce... A ještě nás čeká ten boží silvestr...
Jinak zvedněte palec, kdo byste chtěli návrat Nezávislého rozcestníku? :-)
50+; jinak do toho nejdu.
Díky všem za palce! Tak s tím návratem něco uděláme... -
Nejvíce si cením Maple butter. To je chuťovka *14*
Nejaké herní dárky jsem nechtěl a ani jsem je nedostal. Stejně bych to neměl čas hrát když již mám jednu velkou hru rozehranou. To co bych asi chtěl koupím časem anebo dostanu později. třeba ten Elite, to bude již opatchovené a možná i s nějakým přídavkem za "výhodnou" cenu.
A HW? Stejně plánuji vyměnit komplet v dubnu. To snad budou nové CPU Intel Skylake a nové karty. A pak Wintcher 3 :)
Takovým darem bych nechtěl zatěžovat členy rodiny a přátelé. -
Když jsme u toho hrnku, já teď v práci při rekonstrukci našel jeden unikátní, žlutej, "Gremlin Interactive" s nápisem PLAY IT. Blbý hrnek, ale jakou z něj mám radost a to to ani není dárek :)
-
Já nedostal nic, pač jsem celé vánoce i silvestra v práci *7* A domů na návštěvu se dostanu až koncem ledna. Tam ale dostanu cennější věci, než dárky :) Na silvestra naštěstí dělám jen do osmi jako obvykle, ale prvního pak volno, tak se aspoň ožeru s kámošema jako *12*
Musím teď dřít víc, abych zaplatil přestěhování se, takže si nadělím akorát herní sluchátka, pač už nemůžu kotlit motory aut večer/v noci, akorát ještě nevím jaké, to je pomalu horší jak vybírat monitor *1* -
*1*
-
A co je ti po tom jestli někdo kouří nebo ne? Koho by si přesvědčoval aby přestal? Seš komouš nebo co?
Prosím, ještě ten trapnej argument o tom, jak kuřáci ničej zdraví lidí ve svojem okolí kteří jinak dýchají čistý vzduch plný výfukových plynů který jsou zdraví prospěšné -
jen vzpomínej, byla to braková sr*čka
.
.
.
.
Kecám taky nevím, ale podle vzhledu hádám že to byl nějaký š!t -
Nechce mi dát někdo nápovědu na toho prostředního? Vím že tu postavu znám, ale nemůžu si za boha vzpomenout *15* ten hruby kratky meč, velké kapsy na kraťasech, kratka vesta, kde jsem to jen viděl...
-
Jsi mě ještě neviděl týden bez čokolády *1*
-
Lumie jsou náhodou fajn, já mám btw 530 a OS je fajn, stejně tak i provedení mobilu celkově(materiál atd.)
-
já nic herního nedostal, leda hrnek s obrázkem z Spider-Man: Shattered Dimensions. ale nevadí, já si nakoupil sám na steamu a PSN
a obrázek už jsem rozluštil. ta prostřední postava mi trvala nejdýl. pořád jsem se snažil přijít na to, z jakýho je JRPG a přitom... -
no na benchmarcích jí drtí o 30%, co je ale hlavní proč jsem jí kupoval jsou FPS dropy, dolní hranice je vysoko i při velké zátěži. 290 o které jsem přemýšlel je výkonější, ale na testované soustavě, co jsem se díval na benchmarky na i7čce tak FPS propady byly výrazně horší u 290, a taky hlavně netopí, kdybych upgradoval a kupoval jen kartu, taky bych šel do 770tky, ale protože jsem kupoval celý nový rig, (o myši ještě uvažuju, když ta moje stará je furt super, akorát má ošoupané pogumování) tak jsem šel rovnou do nové řady. Ale co hlavně že jsme všichni dostali co chceme hezký zbytek vánočních svátků nejen tobě *4*
-
Až pojedete sbírat hroninu na Mars jako já pak teprve něco pište lamy *5*
-
Chápu, já mám to samé, když vidím někoho s kávou.
Straight edge for life! -
a já jedu na roční studium do Islámského státu
hala chala mala šala -
Ani zdroj tam nemá, já bych k tomu doporučil taky velkou sadu fapesníčků.
-
ještě že máš za pic ten křížek, to pak z tebe ta láska k bližnímu úplně šplíchá
-
Veselý vánoce se Santou Clausem a Dědou mrázem Vám přeje svaz českých wanna be trollů TheGGG a spol.
-
já jsem dostal trenky a pyžamo
-
Koukám že disk jsi nedostal tedy si asi moc nezahraješ *3*
Jinak divná kombinace. Lidé v náboženství apple kupují většinou vše apple. Tedy i PC (i když tomu PC říkají apple...) *5*
Navíc k takovému PC doporučují http://www.czc.cz/ocz-z-drive-4500-3-2tb/153128/produkt
Jesli se ovšem zdáš té čtvrté karty :)
Btw nic extra. Největší borci majé přece desky s 2X CPU ASUS Z10PE-D8 WS - Intel C612
*3*