Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Takže kdo si dává pravidelně kafe, nebo třeba čokoládu apod. je taky feťák? Viděl si vůbec někdy feťáka?
  • vonTossis
    Důležité je, že máš radost :) ale domů bych nechtěl ani jedno :D
  • Morraw
    Tak se taky pochlubím a za mě spokojenost. A příjemné propařené svátky všem ;)

Herní sluchátka Bloody G500
    Nokia Lumia 930
  • Jsi nějaký nervózní, chtělo by to cigáro. *5*
  • vonTossis
    činčila, kniha "dějiny filmu", cedlo od Manic Street Preachers, permice na hokej a nějaká kosmetika .. spokojenost :)
  • ja dostal pod stromeček novej PC
    i7 5930K 6-core, Corsair 64GB KIT DDR4 2400MHz CL14 Dominator Platinum, ASUS RAMPAGE V EXTREME, 4x GTX 980 a monitor NEC MultiSync PA322 UHD 4K 31,5" ale čekal jsme nejakej lepši
    Jo a ješte novej telefon iPhone 6 PLUS 128gb *5*
  • Mart9
    Kuřák = feťák, ale nikdo z nich to nechce slyšet, natož si to připustit. Když vidim někoho z cígem, okamžitě mě napadne, jaká je to fetka. Akorát je jich bohužel tolik, že to za to nestojí někoho přesvědčovat, aby přestal. Feťákovi to prostě nevysvětlíš.
  • Jack1947
    Nikdy bych nehulil, toto máme v rodině je to humus a ani nikdy jsem nehulil jenže je to závislost a člověk s tím asi jen tak nepřestane no. Měl by myslet aspon na ty plíce jak černé musí být.

Není to otom že kuřák musí nutně dostat rakovinu, je to o náhodě respkt někdo žije déle hulí jak fabrika druhý kratší dobu takže to třeba není ta správná směrnice.
  • Jack1947
    Jaké pak stírání... 970 má navíc DX12 a je o trochu rychlejší tedy aspon ta lepší ta nejlepší je dražší...
    Jinak doufám že mi snad vydrží co nejdéle. Tedy 5-7let s tím že holt snížím po pár letech detaily.

Ajo vlastně jsem dostal pivo, v plechovce no to s příchutí. Normální pivo mi leze do hlavy i když tohle taky celkem no.
  • Tri z nich me napadli hned, ale zatim mam problem se zbytkem :)
    Pocitam ze napovedou budou nektera cisla casopisu Level :)
  • No vzhledem k tomu, že jsem si letos udělal o týden předčasný vánoce, celej rok jsem šetřil na kompa a z grafikou tě asi trochu setřu, asus strix gtx970, ramky zatím 8GB kdyžtak z příští výplaty, ale zjišťuju, že zatím víc nevyužiju, leda na zprasený neoptimalizovaný porty. Jinak socket 1150 i7-4790K 4GHz s turboboostem na 4.4 atd. Kromě myši jsem kupoval všechno nový včetně monitoru iiyama 27'' a 5.1 repráků, ale nelituju ani koruny, filmy na tom vypadají skvěle a hry ještě lépe. Od rodiny a přátel jsem dostal cca co ty + alkohol *1* hry si většinou kupuju sám, ale rád je dostávám, okolí se smířilo s tím, že jsem téměř třicetiletý pařan, jednou jsem nečekaně dostal k narozkám Mass Effect trilogy od matky, ale nejlepší dárek si koupíš sám, na ten komp jsem fakt dřel a je to paráda, když víš jakou práci si do toho vložil
  • Draken69CZ
    Nevím asi máš problém číst nebo ti ty slova nedávají smysl jinak nevím *13* a jako tohle pro někoho nemůže být impuls? nic siláckého v tom není a vím že to je jako chlast, já si se závislostmi zažil svoje nemusíš mě poučovat, ale možná kdyby mě někdo popíchnul dřív už bych nebyl dva ale třeba 4 roky čistej, ale už mě neřeš stejně máš potřebu jen ukazovat jak ty si nad věcí a já tady akorát machruju to se neobtěžuj.
  • Ty to říkáš tak, jako bys dříve věřil, že kouření je zdravé, než ti někdo řekl, že není. Každý si ten správný impuls musí najít sám, rozhodně nikomu nepomohou tyhle rádoby silácké řeči od někoho, kdo si myslí, jak už je po dvou letech za vodou.
  • Draken69CZ
    Taky to nikomu netlačím, nesepisuji mu tady elaboráty proč přestat jen jsem řekl svůj názor, já mám kamarády kterým tohle můžu říct a nic hrozného si o mě nemyslí stejně tak jako já si to nemyslel o jiných když mi to říkali když jsem kouřil. Děláš jak kdyby na games založil nějakou skupinu proti kouření a denně to tady cpali pod články se hoď do klidu.
  • Já nekouřím teprve pár měsíců, ale zaručuju ti, že tvé nejbližší okolí kuřáckých kamarádů prostě tyhle řeši nesnáší a já s nimi proto nikoho neotravuju jako on. Když přestal tak přestal, ale ať nám do hlavny netlačí tyhle sra*ky.
  • Draken69CZ
    "Nejhorší" WTF jako že někomu řeknu nekuř prodluž si život? OK tak pardon myslím furt lepší než bejt smažák a každýmu tvrdit jak je tráva lék a jen zdravotnický korporace to drží mimo zákon... f*ck.
  • Tilwaen
    Proč? Odnaučený kuřák měl alespoň koule na to s tím přestat.
  • Draken69CZ
    Nemyslel jsem to nijak urážlivě, věkově jsme na tom podobně, taky mi to chutnalo a neviděl jsem důvod přestat, pak jsme si našel fyzicky náročnej koníček a začalo mě to omezovat, prodej kartáče a přestaň hned jinak to budeš odkládat až do penálu ;)
  • Nejhorší je odnaučenej kuřák a ty jsi přesně ten případ. *7*
  • Bohužel, už mi pomalu táhne na třicet, takže na náctky už by nejspíš nefungovalo ani to cigáro =). Problém je, že ono mi to prostě chutná, kouřim holt rád, mno. Pořád si naivně říkám, nicméně, že až udeří třicátý rok, přestanu =).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit