Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja som dostal rocne skolne v Sydney takze vas tu od februara uz nebudem prudit :D. PS. Keby chcel dakto za dobru cenu bielu PS4 tak PM :)
  • Draken69CZ
    nekuř, dva roky čistej a teď nechápu že jsem to kdy mohl vzít do huby. Na machrování před náctkama dobrý, ale pak...tfuj
  • Mno.. já dostal hromadu vonnejch svíček, elektrickou pánev, kufr olejovejch barev, dva kartáče marlborek a ňáký obracečky do kuchyně. A sem spokojenej =).
  • Draken69CZ
    Domeček pro PC FD R4, SSD, 2x HDD, R9 280X, PS3 + 50 her a žehličku
  • Jack1947
    Tak a máme to za sebou, zejtra ještě u babičky a tím to hasne.... jinak klasické blbosti čaje, deodoranty -ponožky ( zejtra ještě předplatné levelu) a 770tka a co vy?

Bylo taky nějaké to železo, jak se ptal kolega dole... ?? doufám že jste je prožily v největším klidu a pohodě no. Dneska jsem se vyjímečně napil, taková před příprava na silvestra ke kámošovy... *15*
  • Mart9
    Kéž by všichni byli tak snadní na uhodnutí jako ten borec vpravo.
  • Ale vrylo sa ti to asi hlboko do duše, keď máš neustále nutkanie reagovať na moje príspevky :) no a pod stromčekom som našiel stojan na stromček a zopár zosušeného ihličia.
  • máš pravdu, ty budeš asi úplne iný level fantasmagoristu :)
  • Toš Veselé Vánoce no *3*
  • Chim
    Tomu bys nerozuměl *3*
  • Draken69CZ
    Já vřu když hlupák stále dokola opakuje hlouposti a nedokáže pochopit že se pleta, takže s tebou to asi tak bylo no, ale nic co by se mi nějak vrylo do duše nemusíš o mě mít strach. A co jsi dostal pod stromečkem ať se tu fut nešpičkujem?
  • Mato1987
    Čo to meleš pre boha živého...
  • Chim
    Kdy si asi lidé uvědomí, že svoboda není to, že když k někomu přijdu na návštěvu, že se mu za odměnu vyseru do dřezu a budu se přitom ohánět nějakou svobodou slova a názoru.
  • Mato1987
    Veruže pravdu nemáte ani ty, ani on. Na zmazanie príspevku majú admini svoje výsostné právo, kedže aj ich pravidlá diskusie sú tak vágne a neprofesionálne napísané, že zmazať môžu v podstate všetko, ale nezaobíde sa to bez následkov, už teraz majú na úrade u ombudsmanky niekoľko stoviek sťažností týkajúcich sa obmedzovania slobody slova a prejavu.
  • Mato1987
    Veď to je ten problém o čom tu hovorím, cenzúra, ani si nemáš ako pamätať keď to zmazali, ale vrel si ako riadny papiňák teda..fuňel si ostošesť.
  • Mato1987
    Gratulujem, ale nemusíš nám sem obrázok tvojho priateľa stále ukazovať. Apropo kedy bude sobáš?
  • Mato1987
    to je teda úspech :)
  • Chim
    Bez medu se obejdu ale to maso... No nic, půjdu za Jackem, sice to bude peklo ale bude aspoň sranda.
  • CrocoRay
    Tak mně by to bylo jedno, který den by ten příspěvek přišel. Hlavně že přišel *1*
  • Víš kolik je mezi námi katolíků? Spočítal bys je na pár prstech *4* . A nejen maso, ale všechny živočišné produkty, dokonce i ten med.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit