Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vesele prezitie Vianocnych sviatkov a do noveho roka viac fight clubov a gameplayov :)
  • Bohužel má pravdu. Internetová diskuse není občanské fórum. Pokud něčí příspěvky porušují podmínky použití služby, je provozovatel oprávněn je odstranit a dle pravidel hříšníka trestat. Nemá smysl se v takových případech ohánět svobodou slova.
  • Jack1947
    *7*
  • Jack1947
    To bereš podle tady diskuzí? tak to je mi tě líto. To jsem zase naopak rád.
  • Dík. Druhý + jsem si dal sám *15*
  • Mato1987
    Teba musí veľmi hnevať, že som ťa už nespočetne veľa krát prostredníctvom komentárov odrovnal do takej miery, že už ani nevieš koherentne reagovať na moje príspevky, musí to v tebe riadne vrieť. Ako taký papiňák
  • Mato1987
    Odporúčam prečítať si občianske slobody a legislatívu, ktorá sa týka slobody prejavu. Vylížem si tak maximálne medík pri vianočnej večeri. ďakujem primitív.
  • homeles8
    lidi jsou špatný. Spojení ''dobrý člověk'' je blbost.
  • ze špinavého českého rybníčka, sem tam kostička :) dělám si srandu, ale my dáváme taky přednost lepším mořským rybám :p
  • Veselé Vánoce všem dobrým lidem.
  • jj, řízky miluju (kašičku k tomu), ale jak říkáš ryby jsou taky výborné, s mladou si děláme prakticky každý týden v neděli nějakou rybu, tresky jsou dobré a byla nám doporučena tmavá, tak vyzkoušíme. Někteří se mnou nebudou souhlasit, ale já třeba kapra vůbec nemusím (navíc mě neba se hrabat v kostech), je spousta zajímavějších jídel a moje tradice to není, rád si to zobecním podle svých představ - Vánoce = ryba, jakákoliv dle chuti a možností.
  • Jack1947
    Dík, máš taky plus.
  • Corvus
    My s přítelkyní jedině pravého českého kapříčka :)
  • Jack1947
    Máme Lososa, a Wolfa si dám až dostanu grafárnu.

Jinak tobě přeju at nemáš tolik zatemněný mozek z toho kompu, občas aspon koukneš i na konzolové hry. (vím you wish) .
  • Já mám candáta. To je opravu rozdíl oproti kapříkovy. Treska je také skvělá.
    Vůbec ryby jsou na Vánoce lepší jak řízky. Lehké a více zdravé. Pak se dá dorazit jednou nadílkou :)
  • homeles8
    Já vám nic přát nebudu, nezasloužíte si to *16*
  • Alien a Wolf. Toto byly hry, které jsem si letos opravdu užíval - čistá hratelnost a zábava. Pak bylo pár her, které mě bavily a zbytek opravdu katastrofa vč. vysokorozpočtových Ačkových her, které by se měly stydět.

Pěkné Vánoce všem a dobrou chuť, pozor na kosti jestli máte nějakou rybu s kostma. My letos ochutnáme tmavou tresku :)
  • Corvus
    Pohodové svátky celému osazenstvu Games.cz a samozřejmě všem fanouškům her. Vše nej do roku 2015 a spoustu skvělých článků a kvalitních her.
  • Já mu dal +. Myslí to upřímně *3*
  • Draken69CZ
    Jsem slyšel vtip. Čech si dá na Vánoce kapra, slovák berana. Ale nepochopil jsem ho *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit