Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Spíš dolů, tam pojede nás většina *15*
  • Chim
    Tož šťastné a veselé všem...

A dáme si jednu Vánoční:
    My name is Samuel
    and I'll see you all in hell.
    Damn your eyes...
  • Chim
    Já měl za to, že největší katolické svátky jsou, když se zabije prase. A teď tady čtu, že vy tam nahoře nejíte maso. To jako fakt? Já jen až pro mě přijde ten osudný den, tak abych věděl jestli se mám v tom výtahu dát směrem nahoru nebo dolů.
  • Tys to vůbec nepochopil, co? Nevadí *4* .
  • Amylee.Anderson
    To se to na svátky prdí, když dostaneš příspěvek na upgrade, co? :)
  • http://s4.postimg.org/tf1v06ttp/15980015.jpg
  • CrocoRay
    Na Vánoce prdím, protože je to den jako každý jiný :-) Ale aspoň jsem dostal příspěvek na upgrade, ale upgradovat se bude ke konci roku, protože se mi momentálně do alfacompu mezi svátky nechce. Tak teď už jen od začátku roku začít makat a vydělat na GPU, což je poslední článek upgradu. Pravý svátek je až 27.1. 2015. Tak kdo ví, co to je za svátek? *1*
  • U nás v nebi jsme všichni vegani. Jíme hlívu ala kapr a salát bez vajíčka a se sojánezou.
    Mořskou rybou dáš především přednost likvidaci už tak ohrožené oceánského biotopu.
  • BoB.2
    čtyři mám ale toho pátyho né a né poznat
  • homeles8
    ne
  • by stejne bylo na anglických strankach bobe, nic pro tebe..v klidu nasávej.. *3*
  • BoB.2
    Jsem moc línej a opilej abych hledal na internetu co je to za postavy tak se mnou nepočítejte.
  • Draken69CZ
    Hmm, ani nevím nějak jsem si nezapamatoval žádnou naší výměnu názorů, pro mě jste všichni stejní něco jako vietnamci.
  • Je hezké, že lidi jsou na sebe stále milí *3*
  • karlman.hajsky
    Přeji všem šťastné a veselé Vánoce, šťastný Nový rok a spokojeně propařené svátky.
  • Přej a bude ti přáno...
  • Všem chci popřát pěkné vánoce a mnoho archivmentů v příštím roce a hlavně pánové, méně SHITSTORMu... *3* *3*
  • Hezky Vanoce !

A vsem co se nudi a jsou třeba sami, nebo radsi sami, posilam basen Jaroslava Vrchlického, který jak se zda nebyl presne to co nas o nem ve skole ucili. Hezkou zabavu :)

PS: mladezi nepristupno.

http://erlit.sweb.cz/smil/smil.htm
  • Veselé a bohaté Vánoce a šťastný vstup do nového roku 2015 redakci Games.cz a všem slušným návštěvníkům přeje strážník Crabtree. *4*
  • ? navstevnosti jsou druzi po bonuswebu (ktery zije z idnes)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit