Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde sa dá táto hra kúpiť v českom alebo Slovenskom jazyku?
  • Elanius
    Taky diky za odkaz. Super
  • Inquisitor
    Jo pár věcí tam ještě chybý a není dodělaných. Ale instaluje se to do zvláštní složky a kdo si chce zahrát v původní podobě, kdykoli může.
  • deridon
    asi ve čtvrté mapě se mi to tam něják zvláštně buglo.. ale tak je to pořád beta.. aspon, že tam šlo nastavit rozlišení atd. (nevim jak ta verze na gog)
  • Čau MW4 je již delší dobu zadarmo stažitelné na http://www.mektek.net/ teda mercenaries, Vengeance by zařadit někde mohli taky, to je pravda.
  • sleepless
    Super, diky za tip!
  • Inquisitor
    Pokuď se to tady neobjevilo doporučuju tenhle mod který hru předělává do lepší grafiky a hlavně přidává vyšší rozlišení. Vyzkoušejte. Je k tomu potřeba původní hra.
    http://code.google.com/p/corsix-th/
  • Dik za tip. Kupene a nainstalovane :) Spomienky ked som to drtil na starucickom PC v dobe s heroes 2 :) Jaaaaj to boli casy. Hry nevychadzali velmi casto, ale za to boli velmi originalne.
  • Elanius
    Tak to je fakt haluz koho tu clovek nepotka. Taky zdravim a doufam, ze se mas i s tvou lepsi polovickou fajn :)
  • GlaDOS
    Dokonale si pamatuju, jak jsem si tuhle hru přinesl na disketě a pak ji paříval na starém pc. No tehdy sem tomu jako malej klučina moc nerozumněl ale ty nemoci mě dokázali dobře pobavit. Čas oprášit vzpomínky.
  • Kr.Pa
    Autor videa je přímo posedlý těmí průzory, ja to nikdy nedělal.
  • Na Transport Tycoon se zapomnelo?...
    www.openttd.org (revival TTD s multiplayerem) *wink* *wink*
  • Ano pane máte pravdu :-) +
  • jnsCZ
    A sakra, celej víkend v háji...
  • IWKYN
    Jooooo, u tohohle sem se tolik nasmál. Výbornej humor ve hře, skoro jako Goblins ;)
  • Pan_Klobouk
    Jj, to jeste Peter Molyneux nevymyslel hovadiny, ale naprosto genialni hry. Theme Hospital, Theme Park a Dungeon Keeper, skvele tycoonovky.
  • Black_Hand
    ja byl trochu morbidni....nahodne jsem vybiral pacienta jednou za mesic, ktery sel primo na pitvu :)
  • Náhodou...na PSP se Theme Hospital hraje dokonale.
  • Pokud chces Transport Tycoon vyhledej si OpenTTD - www.openttd.org ... ta hra furt zije, posledni aktualizace pred par dny :-)
  • sleepless
    Obecne povazuju strategie za vubec nejvhodnejsi hry pro tablety a mobily a tohle by se hralo skvele aniz by se muselo nejak vyrazne zasahovat do konceptu hry nebo vymyslet nejake extra velke upravy ovladani. Tak zatim je tu aspon verze, ktera se da i bez dalsiho laborovani a nastavovani hrat i na Win7.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit