Přejít na výpis diskuzí
Všichni doktoři na sál: na GoGu vyšla strategie Theme Hospital
12.4.2012 | Petr Poláček
44 příspěvků
-
Lepsi tycoonovku uz nikdy nikdo neudela, protoze tohle se prekonat proste neda :)
-
Super gamesa. Podle mě nejlepší tycoonovka, kterou jsem hrál.
-
-
Ano pane máte pravdu :-) +
-
Plus jeste Theme Park, ten byl též super:)
-
-
@Marez,Mr.sugar: Jj souhlas i Rollercoaster, Theme a i můj první Transport byly skvělé Tycoony, ale tahle mrška mi prostě sedla o fousíček víc:) Asi to bude těma blitkama, co se tam pak všude romanticky válely *12*
-
A jak jsem moh zapomenout na Transport Tycoon, moje vůbec první originálka, tenkrát ještě na 486. Si pamatuju, jak mě rozčilovalo, že sem ještě neměl zvukovku :D.
-
-
Pokud chces Transport Tycoon vyhledej si OpenTTD - www.openttd.org ... ta hra furt zije, posledni aktualizace pred par dny :-)
-
-
-
Vedle Roller Coasteru a Simcity 4 je tohle moje srdcovka. Opravdu nic lepšího v žánru neexistuje. Chtělo by to, aby vydali nějaký HD remake, zachovali roztomilou grafiku a všechny mechanizmy, možná přidali něco do kampaně a úspěch by byl zaručen.
-
-
Peter Molyneux v nejlepší formě.
-
ja byl trochu morbidni....nahodne jsem vybiral pacienta jednou za mesic, ktery sel primo na pitvu :)
-
Pokuď se to tady neobjevilo doporučuju tenhle mod který hru předělává do lepší grafiky a hlavně přidává vyšší rozlišení. Vyzkoušejte. Je k tomu potřeba původní hra.
http://code.google.com/p/corsix-th/ -
-
Taky diky za odkaz. Super
-
asi ve čtvrté mapě se mi to tam něják zvláštně buglo.. ale tak je to pořád beta.. aspon, že tam šlo nastavit rozlišení atd. (nevim jak ta verze na gog)
-
-
Jo pár věcí tam ještě chybý a není dodělaných. Ale instaluje se to do zvláštní složky a kdo si chce zahrát v původní podobě, kdykoli může.
-
-
Super, diky za tip!
-
-
Dokonalá hra ! Jako malej sem jí na svý 486tce pařil do zblbnutí !!! :)
-
-
Tiež som pri tejto hre strávil nejeden večer autor článku nie je určite sám pre koho to bola srdcovka. Väčšina diagnóz a aj spôsob ich liečby je navyše veľmi vtipná *1*
BTW Elanius pozdravujem *3* -
-
Tak to je fakt haluz koho tu clovek nepotka. Taky zdravim a doufam, ze se mas i s tvou lepsi polovickou fajn :)
-
-
-
Na Transport Tycoon se zapomnelo?...
www.openttd.org (revival TTD s multiplayerem) *wink* *wink* -
Tyjo dík za tip tohle mě nějak minulo ale vypadá to zajímavě pro mě zvlášť proto,že dělám ve zdravotnictví:-)
-
Mimochodem, mam ji koupenou na PS3 digitalne jako klasiku z PSX a stejne si ji koupim i na PC. Tak moc dobra hra to je. Takze kdo nehral, doplnit vzdelani! :)
-
to jsem hrával ještě na PS1 :)