Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lepsi tycoonovku uz nikdy nikdo neudela, protoze tohle se prekonat proste neda :)
  • Odulin
    Super gamesa. Podle mě nejlepší tycoonovka, kterou jsem hrál.
    • Ano pane máte pravdu :-) +
    • Plus jeste Theme Park, ten byl též super:)
      • Odulin
        @Marez,Mr.sugar: Jj souhlas i Rollercoaster, Theme a i můj první Transport byly skvělé Tycoony, ale tahle mrška mi prostě sedla o fousíček víc:) Asi to bude těma blitkama, co se tam pak všude romanticky válely *12*
      • A jak jsem moh zapomenout na Transport Tycoon, moje vůbec první originálka, tenkrát ještě na 486. Si pamatuju, jak mě rozčilovalo, že sem ještě neměl zvukovku :D.
        • Pokud chces Transport Tycoon vyhledej si OpenTTD - www.openttd.org ... ta hra furt zije, posledni aktualizace pred par dny :-)
    • Vedle Roller Coasteru a Simcity 4 je tohle moje srdcovka. Opravdu nic lepšího v žánru neexistuje. Chtělo by to, aby vydali nějaký HD remake, zachovali roztomilou grafiku a všechny mechanizmy, možná přidali něco do kampaně a úspěch by byl zaručen.
  • Peter Molyneux v nejlepší formě.
  • Black_Hand
    ja byl trochu morbidni....nahodne jsem vybiral pacienta jednou za mesic, ktery sel primo na pitvu :)
  • Inquisitor
    Pokuď se to tady neobjevilo doporučuju tenhle mod který hru předělává do lepší grafiky a hlavně přidává vyšší rozlišení. Vyzkoušejte. Je k tomu potřeba původní hra.
    http://code.google.com/p/corsix-th/
    • Elanius
      Taky diky za odkaz. Super
    • deridon
      asi ve čtvrté mapě se mi to tam něják zvláštně buglo.. ale tak je to pořád beta.. aspon, že tam šlo nastavit rozlišení atd. (nevim jak ta verze na gog)
      • Inquisitor
        Jo pár věcí tam ještě chybý a není dodělaných. Ale instaluje se to do zvláštní složky a kdo si chce zahrát v původní podobě, kdykoli může.
    • sleepless
      Super, diky za tip!
  • Elanius
    Dokonalá hra ! Jako malej sem jí na svý 486tce pařil do zblbnutí !!! :)
    • Tiež som pri tejto hre strávil nejeden večer autor článku nie je určite sám pre koho to bola srdcovka. Väčšina diagnóz a aj spôsob ich liečby je navyše veľmi vtipná *1*

BTW Elanius pozdravujem *3*
      • Elanius
        Tak to je fakt haluz koho tu clovek nepotka. Taky zdravim a doufam, ze se mas i s tvou lepsi polovickou fajn :)
  • Na Transport Tycoon se zapomnelo?...
    www.openttd.org (revival TTD s multiplayerem) *wink* *wink*
  • Tyjo dík za tip tohle mě nějak minulo ale vypadá to zajímavě pro mě zvlášť proto,že dělám ve zdravotnictví:-)
  • Mimochodem, mam ji koupenou na PS3 digitalne jako klasiku z PSX a stejne si ji koupim i na PC. Tak moc dobra hra to je. Takze kdo nehral, doplnit vzdelani! :)
  • to jsem hrával ještě na PS1 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit