Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tiger Knight: PO Kristu! PO! Éra Chan Čuping, tedy Úpadek Chanské dynastie, začala pokusem o reformu daňového systému okolo r. 50 n.l. a znovuzavedením tzv. legismu (který mch potopil i říši "Prvního císaře"), a vyvrcholila povstáním tzv. Žlutých turbanů v r. 220 našeho letopočtu. Éra v níž se tedy odehrává hra, je éra kdy vrcholilo Římské císařství. Pro příklad: U moci v Římě byl na zač. 3. stol Septimus Severus.
    Toto období (tzv. Období tří říší) tedy trvalo 220-280 našeho letopočtu. Nikoli "před" :)
    • V tomto případě není ani tolik směrodatná historie, jako samotná hra. Tvůrci se možná spletli nebo mají jiné důvody, proč svou hru zasadili do uváděného období. Údaj vychází z jejich vlastního textu na Steamu, viz první věta:

      Tiger Knight is an exciting action strategy PVP game which reenacts large-scale warfare set circa 200 BC.
      • Takže si to sami... njn stane se *1*
        Jinak právě ta historie je na tom to "nej" - ono totiž na začátku této éry proti sobě nastupovala vojska s vidlemi a v hadrech, a na konci se ty tři státy válcovaly těžkou jízdou (ne nepodobnou Evr. rytířům 11-13 stol.), a střílely se opakovacími kušemi, balistami a katapulty. Rovněž se v této éře v Číně tvořily vojenské řády, vznikala díla o strategii, taktice, apod. Jen Kniha o umění válečném Mistra Suna je starší - ten žil okolo 500 př.n.l.
        A to v průběhu cca šedesáti let...
        No a ta mnou zmiň. reforma daní - nadále se platilo penězi a ne rýží - ta také znamenala pozdější rozvoj Číny, jakkoli v době Chan Čuping byla neúměrná pro rolníky a vedla k přelivu vlastnictví půdy na pozemkovou šlechtu (a hlavně na ty tři "warlordy" kteří se pak stali vládci států Vu, Šu a Vej a o tom ta hra je).
        Takže pro mě je ta hra zajímavá především díky té epoše, jinak bych se k ní asi ani nedostal *1*
  • Tiger Knight už umí Římané formace ??
    • jop
  • Pozrel som nejaké streamy z My tíme at Portia a crafting tam je na čas. Typek tam dal vyrobiť nejaké dve trúbky a hodilo mu to 14 hodin. Akože nie je to reálny čas, je to zopár minut, no aj tak ma to dosť odradilo. Toto je už dávno prekonané a myslím že v dnešnej dobe takéto techniky nemajú v hrách miesto...
    • Hlavne by to chcelo multiplayer.
  • Tiger Knight paradna hra mozem len odporucit. Neskutocne kombinacie zbrani a brnenia a dobre takticke zapasy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit