Přejít na výpis diskuzí
Vybroušený Fallout - výběr zajímavých modifikací pro New Vegas
21.1.2011 | Tomáš Jung
70 příspěvků
-
Já bych měl jeden dotaz. Jak mám z té stránky newvegasnexus.com stahovat ty mody?
Už jsem se registroval, aktivoval účet, ale jakmile kliknu na ''I want to endorse this file'' (což je download, ne?), naskočí přihlašovací obrazovka a po vyplnění a kliknutí na Login mi to hodí tuhletu hlášku:
Your username or password are over the 32 character limit.
Kontroloval jsem nick i heslo a ani jedno nemá více jak 32 znaků, tak co s tím? -
-
Endorsment nie je sťahovať, ale oceniť (tj ak sa ti mód páči, tak mu kliknutím môžeš zvýšiť prestíž). Sťahuje sa kliknutím na mód a v jeho karte klikneš na files a tam si už vyberieš (zvykne tam byť odkaz na viac verzií daného módu - hodí sa samozrejme sťahovať najnovšiu). Musíš byť ale samozrejme prihlásený.
-
Endorse urcite neni stahnout, zkus si to vyhledat ve slovniku. U kazdyho modu mas nabidky Description, Files, Images,... tak klikni na Files a tam odsud stahni soubory patrici k modu.
-
-
Díky moc, Tomáši. Na něco takového jsem čekal. Chtěl jsem si New Vegas zahrát nabušený mody (a opravami), takže jdu stahovat.
-
-
Vsechny mody jsou otestovane a funkcni, kdyby jste meli problem s instalaci, rad poradim jak na to.
-
-
u mne jednoznačně nej hra roku 2010
-
Nechci byt hnidopich ale clanek je v podstate identicky[o neco min modu,odkazy na stejnou stranku] jako tento http://www.pcgamer.com/2010/11/02/25-best-fallout-new-vegas-mods/ *7*
-
-
Clanek neni identicky, je tam par modifikaci, ktere jsou zde i na PC Gameru, coz je logicke, protoze jde o spicky v teto kategorii. Tusim ze se clanek shoduje asi v 5 pripadech, to me vazne nepripadne identicke :)
-
Ano, je to vskutku s podivem, že článek zabývající se mody pro F:NV bude mít podobné vyznění jako jiný článek zabývající se mody pro hru F:NV. Stejně tak je velmi podezřelé, že odkazy na mody vedou na stejnou stránku (čistě pouhou shodou náhod se jedná o největší stránku, která soustředí mody pro F:NV). *7*
PS: Odkaz na "Detailed Normals: Texture Pack" vede kamsi do internetového pekla.
-
-
Neexistuje nejaky mod (nebo zpusob) jak zmenit obrazovku - screen pod menu: Nova hra, Nastaveni , atd...? Proste toho chlapika s pistoli pryc, a obrazek nejake neutralni F:NV krajiny, nebo i klidne cerna obrazovka? Abych nedesil celou rodinu... *4* dik
-
-
8 Optional Main Screen Backgrounds
http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35880
*1* -
-
Diky
-
-