Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sam ses kus vola... proste neumim anglicky a po prekladu pres google a postupoval jsem presne podle navodu se stalo NIC.
  • U kazdeho modu je zalozka Files. Tak tam:)
  • Popis instalace i odinstalace je vzdy uveden u popisu modu. Pripadne v readme souboru po stazeni. V naproste vetsine pripadu se mody ale instaluji pouhym zkopirovanim do slozky DATA. A v naproste vetsine pripadu musis samozrejme pri spusteni zaskrtnout nove nainstalovane mody ve spousteci (Herni data),jinak je sice budes mit nainstalovane,ale nebudou fungovat. No a pokud jste jeste nikdy zadny mod neinstalovali,dejte si pozor na chybejici ArchiveInvalidation Invalidated soubor. Bez nej nektere mody vubec fungovat nebudou a vetsinou se musi stahnout nebo rucne vytvorit(dela se to jen jednou. Pak uz se o to nikdy nemusite starat).
    A nakonec odkaz na navod jak na mody(ENG): http://fallout3nexus.com/articles/article.php?id=90
  • kus vola :D
  • tak vi nekdo jak se to instaluje,nebo se to jen vsechno zkopiruje do adresare s hrou?
  • Překvapen? Většina modů je v anglickém jazyce a tudíž cz znaky nepodporují.
  • Skvělý, skvělý článek, díky za něj :-)
  • kurva kde je nejaky tlacitko na stazeni??anglicky neumim ,ocenil bych trochu rady
  • To Rumik. Tak samozřejmě že proporce postav jsou problém enginu a proti nahotě nic nemám, jen nevím co je směšnější. Jestli osmdesátiletá, polonahá postava ve sportovním body, tak jak to je nastavené ve hře, nebo ta samá osmdesátiletá nahá postava s dokonalými prsy a s dokonalým vyholením v nějakém modu. Obojí není zrovna realistické v post nukleárním světě.
  • Tak oprava,jedine co mi to udelalo je ze se mi spatne zobrazujou ceske znaky..
    Super. ostatni mody slouset nebudu vubec,co udelaji ty? smazou system?
  • Co takhle k tomu i napsat navod jak se to instaluje?
    uz 2hodiny se snazim dat ten mod na nahotu a nic.. ve hre se neprojevi
  • Jake postavy modelek? Vetsina techto modu meni jen textury. Modely jsou dane hrou. Presne tenhle doporucovany mod neznam,ja pouzivam jiny a taky o post vyse zminuji ze existuje spousta variant.
    Hlavne to nikdo nikomu nenuti. Me osobne prijdou mnohem uchylnejsi nektere velmi oblibene mody na silene barevne brneni,nez obcasna nahota,ktera v nekterych questech jen podtrhuje atmosferu sveta.
  • No nevím....myslím že postavy modelek s clean shaven úpravou, realističnosti do post-apo světa příliš nepřidávají....
  • Celý F3 jsem hrál za desetiletou postavu. To ta hra získala fakt zajímavý nádech. *1*
  • Bude mi Goacbcs Freeplay after MQ (hraní po dohrátí) fungovat i když vložim do rezehrané hry ? Pamatuju na GTA SA spousta modu vyžadovala novou hru.. *7*
  • Zayl
    Z modů pro NV mě jich moc nezaujalo ani po prodlouženém prohlížení Nexusu ... Nakonec jsem stáhnul jen underground hideout který je skutečně povedený a můžu ho jen doporučit pokud máte pocit že defaultní Safehousy jsou o ničem.
  • Presne tak. Samozrejme ve svete objevite i postavy bez obleceni,ale vzdy to zapada do pribehu ci dane realie. Rozhodne to neni mod pro uchylaky. Proste jen dalsi trocha realisticnosti
    btw. doporucuji si stranky z odkazu prohledat. Textur ''nahych tel'' je tam mnohem vice a nektere jsou mozna i peknejsi nez zde uvedene.
  • Urug
    Proč bych měl řešit češtinu, když se dycinky najde někdo kdo tě opraví a evidentně mu to pomůže k radosti...
  • S tim nahatym patchem tam pak behaj nahaty postavy vsude?
    Ja myslel ze to spis nahrazuje spodni pradlo. Ze teda budou svleceny jen obrany mrtvoly, stripterky, atd. ... ?
  • Tak ať ti zkouška z češtiny dobře dopadne.... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit