Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak vi nekdo jak se to instaluje,nebo se to jen vsechno zkopiruje do adresare s hrou?
    • Popis instalace i odinstalace je vzdy uveden u popisu modu. Pripadne v readme souboru po stazeni. V naproste vetsine pripadu se mody ale instaluji pouhym zkopirovanim do slozky DATA. A v naproste vetsine pripadu musis samozrejme pri spusteni zaskrtnout nove nainstalovane mody ve spousteci (Herni data),jinak je sice budes mit nainstalovane,ale nebudou fungovat. No a pokud jste jeste nikdy zadny mod neinstalovali,dejte si pozor na chybejici ArchiveInvalidation Invalidated soubor. Bez nej nektere mody vubec fungovat nebudou a vetsinou se musi stahnout nebo rucne vytvorit(dela se to jen jednou. Pak uz se o to nikdy nemusite starat).
      A nakonec odkaz na navod jak na mody(ENG): http://fallout3nexus.com/articles/article.php?id=90
  • Já bych měl jeden dotaz. Jak mám z té stránky newvegasnexus.com stahovat ty mody?
    Už jsem se registroval, aktivoval účet, ale jakmile kliknu na ''I want to endorse this file'' (což je download, ne?), naskočí přihlašovací obrazovka a po vyplnění a kliknutí na Login mi to hodí tuhletu hlášku:
    Your username or password are over the 32 character limit.

Kontroloval jsem nick i heslo a ani jedno nemá více jak 32 znaků, tak co s tím?
    • Endorsment nie je sťahovať, ale oceniť (tj ak sa ti mód páči, tak mu kliknutím môžeš zvýšiť prestíž). Sťahuje sa kliknutím na mód a v jeho karte klikneš na files a tam si už vyberieš (zvykne tam byť odkaz na viac verzií daného módu - hodí sa samozrejme sťahovať najnovšiu). Musíš byť ale samozrejme prihlásený.
    • Endorse urcite neni stahnout, zkus si to vyhledat ve slovniku. U kazdyho modu mas nabidky Description, Files, Images,... tak klikni na Files a tam odsud stahni soubory patrici k modu.
  • tento clovek asi falout moc nezna protoze takovy kraviny co tam nekdy pise je mi z toho nabliti. vodu si muzes uschovavat ve dzbanech ktere si vyrobis to same p=lati u spinave vody ktera s da vycistit a uschovat. A to i vhard modu. Az budes takove picoviny psat, tak si nejdrive hru fallout poradne zahrej.
  • velmi pekne, ale tiez to moze tak trochu kazit hru, kedze tie kusky zbrani a oblecenia mate hned na zaciatku, a to nehovorim ze ten SW mod kde dostanete mimo ine aj Vaderovu zbroj s maskou vas caka hned pred dverami a vy slintate nad tymi bonusmi co vam to da a potom zistite ze si na to este nejaky cas pockate kym sa naucite obliect energozbroj *10*
    • Taky jen blazen pouziva mody hned pri prvnim hrani. A kdyz to hrajes uz podruhe,tak je ti vetsinou uplne jedno ze mas hned nejlepsi zbroj a taky vis kde se co uci/ziskava. Takze zadny problem.
      • Ještě jsem NV nehrál a momentálně hledám optimální mody a vylepšení co mi hru ztíží a zlepší prožitek =)
  • Zayl
    Z modů pro NV mě jich moc nezaujalo ani po prodlouženém prohlížení Nexusu ... Nakonec jsem stáhnul jen underground hideout který je skutečně povedený a můžu ho jen doporučit pokud máte pocit že defaultní Safehousy jsou o ničem.
  • prosim vas poradte mi ako mam nainstalovat radio CONELRAD. viem ze nieco treba prekopirovat do data ale neviem potom presne co kde kam mam este dat.. ak niekto viete pliz dajte mi vediet co kam patri. diki
    • V readme to určitě je napsané...
  • Teda já mám taky problém nainstalovat ten mod na tu nahotu. Zkoušel jsem s tím cokoliv, a nic mě to nedělá. Pokud to někdo zvládl, prosím o radu. *9*
  • Bude mi Goacbcs Freeplay after MQ (hraní po dohrátí) fungovat i když vložim do rezehrané hry ? Pamatuju na GTA SA spousta modu vyžadovala novou hru.. *7*
  • Co takhle k tomu i napsat navod jak se to instaluje?
    uz 2hodiny se snazim dat ten mod na nahotu a nic.. ve hre se neprojevi
    • kus vola :D
      • sam ses kus vola... proste neumim anglicky a po prekladu pres google a postupoval jsem presne podle navodu se stalo NIC.
        • Přesně podle Google Translatoru zdaleka neznamená správně. Lepší je se naučit anglicky. Rovnou odpadne čekání na překlad a následné hraní špatně přeložených her.
        • Mody jsou v pohode(vyjimky samozrejme existuji *1* ). Hra s nimi se muze pokazit jedine v pripade ,ze dochazi ke kolizi mezi dvema mody.
          Neni tvuj problem treba v chybejicim ArchiveInvalidation,jak pisu vyse?
          • ted uz nevim,vse jsem smazal a hru preinstaloval.
            v navodu bylo ze se ma upravit falout.ini soubor,coz jsem udelal,ale zadna zmena.
            pak jsem nasel nakej jinej spoustec hry,kterej mel nainstalovat mody,ale ten sice mod nainstaloval s nejakou chybou,ale zadna zmena ve hre,jen blbnouci cestina vsude.
            • Když dáš do těch ini souboru pred Fallout - ArchiveInvalidation.bsa cestinu FalloutNV_lang.esp
              bude to vypadat nak takle:
              SArchiveList=Fallout - Voices1.bsa, Fallout - Sound.bsa, Fallout - Misc.bsa, FalloutNV_lang.esp, Fallout - ArchiveInvalidation.bsa, Fallout - Textures.bsa, Fallout - Textures2.bsa, Fallout - Meshes.bsa
              tak by měli jít háčky a čárky aspoň mě to šlo :)
            • Koukam ze modovani Falloutu (ostatne je to na stejny bazi, co vim, pouziva to obdobny ne-li stejny nastroje) je podobne "user friendly" jako tomu bylo u tes3 a 4. Tam taky zalezitost vylepseni si hry o par modu byla kolikrat veci na cele odpoledne a dalsich x dni testovani, viz. napr.nescetnekrat i jinde vzpominanej fcom do tes 4, to byla taky "chutovka" co se instalace tyce..
            • Trochu jsem se na to dival. Doporucuji zkusit nejaky jiny mod na nahotu(ja tento taky nepouzivam,myslim si ze tam existuji peknejsi mody na naha tela),protoze instalace tohodle opravdu neni pro zacatecniky.
              Nejlepsi by bylo,kdyby jsi zkusil nejaky jednoduchy mod (treba tenhle domecek hned na zacatku hry : http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34748) a pokud ti vsechno pobezi jak ma,teprve pak zkouset neco dalsiho. V kazdem pripade je nesmysl po kazdem nechtenem nebo nefunkcnim modu preinstalovat hru. Mody se daji normalne odinstalovat.
    • Tak oprava,jedine co mi to udelalo je ze se mi spatne zobrazujou ceske znaky..
      Super. ostatni mody slouset nebudu vubec,co udelaji ty? smazou system?
      • Překvapen? Většina modů je v anglickém jazyce a tudíž cz znaky nepodporují.
  • 2apex cordis-'nahe tela'neznamena dokonala prsa a dokonale vyholeni. Vazne nevim kde jsi k tomu prisel a porad se toho drzis jako kliste. Cili tvuj jediny argument pada :) A pokud jde o vek postav,tak dnesni hry nejsou tak dokonale,aby to krom tvare( a i tam jen trosicku a spise karikaturne),rozlisovali stari. Takze at uz pouzivas jakykoliv mod,ci at uz nepouzivas zadny,i 80leta starena bude mit telo mlade zenske. To neni modem,to je enginem na kterem F:NV bezi.
    Tahle debata nikam nesmeruje. Je spousta modu ktera nekomu hru kazi,jinym ty same zazitek naopak vylepsuji. Na NEXUS stankach je z ceho vybirat pro vsechny.
    • To nebyl argument, ale jen úvaha a malé postesknutí si nad nereálností téhle maličkosti, protože jsme se nakonec shodli že problém je v enginu. Jinak řečeno, když navlékneš jakoukoliv texturu na dokonale tvarovanou postavu v enginu hry, tak to bude vypadat divně v kontextu s prostředím Falloutu. Až někdo udělá mod, kdy ženská postava bude mít úměrně svému věku i proporce, třeba prsa ke kolenům :) nebo zadek jako pivovarský valach a usedlý chlápek, bude mít pivní mozol, tak se můžeme bavit o tom že to přidává na reálnosti. Do té doby mi nějaké nahé textury navlečené na postavu dvacetileté, štíhlé modelky připadnou spíš směšné.... Ale je to jen detail, v kontrastu s tak vynikající hrou....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit