Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepsi co jsem udelal je, ze jsem si tenhle nefungujici nedodelany sh*t nekoupil.
    BF3 byla droga a nikoliv zabava a tahle nova sr**ka BF4 bude nejspis taky takova a platit za ni 110 dolaru (hra + premium) nehodlam.
  • Jack1947
    "Obsah China Rising pro Battlefield 4 přináší komplikace. Původní hra je pro řadu hráčů nestabilní a uživatelé hlásí další problémy způsobené novým rozšířením. DICE tak slíbilo pozastavit vydávání DLC obsahu, dokud problémy nevyřeší." Hehe, takze presne jak se cekalo. *3*
  • Ták ovečky penizky penizky, tady mate dve mapky, šup šup poslete penizky ! Nam nevadi ze si vyvalil dva litry za hru, posli nam jeste nake, noták nebud labuť.
  • Trochu me na$ralo, ze i kdyz DLC vlastnim (hru jsem 3 dny pred vydanim predobjednal), tak jakozto nepremiovy hrac musim cekat 2 tydny, nez si to zahraju. Pochopill bych 2 dny....ale 2 tydny? Ocividnejsi snahu tlacit lidi do podelaneho premia uz fakt vymyslet nemohli. U me to ma za nasledek, ze mam chut se jim na cele premium vykaslat, jako jsem to udelal u BF3 a ani DLC jsem nekupoval.
    • Ber to z tej lepsej stranky, Premiaci si zaplatili aby boli po dva tyzdne pokusne kraliky a testery :D Problem ale je ze do bugtestu sa po dvoch tyzdnoch zapoja aj ostatny :(
    • Mna to kedysi pri BF3 nas#ralo rovnako, napokon som sa na Premium vykaslal a proste som si jednotlive DLC kupoval a uz som celu situaciu okolo Premium radsej ani neriesil.
      Hmm, momentalne mam napokon po par tyzdnoch vahania predsa len chut kupit BF4, kedze sa da zohnat min. o 1/3 lacnejsie... Avsak ako sa poznam, tak potom si tak ci onak budem priebezne dokupovavat jednotlive DLC... Je to sice mozno moja vlastna blbost, ale EA proste robi z ludi idiotov, nech je to Premium alebo Nepremium. *11*
    • To je jen síla informací a jejich vnucování ;) kdyby nikdo nedával informace o tom, že vyšlo něco jen pro VIP a vyjde za dva týdny pro smrtelníky, bylo by ti to fuk a za dva týdny bys byl nadšený, že něco vyšlo ;)
      prémko má jen tu výhodu, že budeš mít všech pět (nebo čtyři) dlcčka za cenu zhruba tří či dvou a půl normálně....nějaký dva týdny dopředu hraní mě ani trošku netankujou :)
  • Pro me a za me si muzou celej BF4 a vsechna DLC strcit do Pr.... a to jsem v BF2 odehral prez 5k hodin.
  • Tohle jsem nasel... treba to bude nekoho zajimat.

http://i.imgur.com/aDg6MvU.png
  • China rising není povstání - povstání je uprising. China rising= vzestup Číny.
    • sleepless
      Aniž bych chtěl hledat výmluvy, tak v titulku nejde o doslovný překlad. Fakt, čestný pionýrský. Povstání jsem napsal s ohledem na pindy, které probíhají v traileru na začátku.
    • Pilgrim66
      Angličtina a Games...

Myslel jsem si, že to je jen o výslovnosti, ale tohle je celkem kardinální chyba (celej ten článek mluví v zásadě o povstalcích)...
      • sleepless
        Celý článek je o obsahu DLC, jediná narážka na tématiku je ve větě "....o pozvednutí Čínské vlajky v boji...". Nevím, jak z toho vzniká dojem, že je celý článek o povstalcích, ale budiž, je to v zásadě prkotina. V titulku jsem se o překlad nepokoušel viz má odpověď výše kolegovi.
    • modernï novinařina...

Buďme rádi, že tam nadali překlad z google translate... *1*
  • mno jelikoz, krom prvniho vikendu po vydani, mi multiplayer slape jako hodinky, sem spokojeny (singleplayer ani nehodnotim, pac to je hruza :D)...strasne me ale sere, ze si za engineera nemuzu vzit assault rifle :D ty jeho zbrane stojej za 2 veci...a karabiny celkem taky...
  • Tak u mě celkem spokojenost, sem tam nějaký bug, pád tak jednou za 4-5 her ale věřím, že to DICE vychytá a pak se budeme už jen královsky bavit. Hraju vše na ultra ve full HD + 4MSAA (kromě rozmazání pohybu to mám vypnuté) FPS kolem 40-50 snímků. Sestava icore 7 2600k taktlej na 4,2 GHz, 8Gram, gtx 590. Možná na můj vkus až moc vozidel v tomto datadisku, ale aspoň je to pořádný válečný peklo. A přestaňte už řešit ten single ten je jen do počtu, to snad každý fanda Battlefieldu ví ne? Příjemnou zábavu uvidíme se na bojišti, lovu zdar :-)
    • stejne u me...moc zamerene na samohyby...ale jinak sem se bal horsiho zklamani :)
  • hezky trailer v hollywoodskem stylu (hratelnost pripomina trochu unreal tournament), valka se dnes ale vede trochu (hodne) jinak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit