Přejít na výpis diskuzí
Výbušný trailer odstartoval čínské povstání v Battlefield 4
3.12.2013 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
China rising není povstání - povstání je uprising. China rising= vzestup Číny.
-
-
Aniž bych chtěl hledat výmluvy, tak v titulku nejde o doslovný překlad. Fakt, čestný pionýrský. Povstání jsem napsal s ohledem na pindy, které probíhají v traileru na začátku.
-
Angličtina a Games...
Myslel jsem si, že to je jen o výslovnosti, ale tohle je celkem kardinální chyba (celej ten článek mluví v zásadě o povstalcích)... -
-
Celý článek je o obsahu DLC, jediná narážka na tématiku je ve větě "....o pozvednutí Čínské vlajky v boji...". Nevím, jak z toho vzniká dojem, že je celý článek o povstalcích, ale budiž, je to v zásadě prkotina. V titulku jsem se o překlad nepokoušel viz má odpověď výše kolegovi.
-
-
modernï novinařina...
Buďme rádi, že tam nadali překlad z google translate... *1*
-
-
Hezké, hra ovšem crashuje stále.
-
-
Je to výrazně lepší. Mě to padne už jen jednou za několik her. Ale souhlas k ideálu to má stále daleko.
-
-
Ale jo máš pravdu, pomalu se to zlepšuje, ovšem obléhání Šhanghaje stále nehratelné což mě moc mrzí protože mě ta mapa baví, vždycky po načtení mapy mi to do pár minut zamrzne, za 65h co mám nahráno se mi tu mapu povedlo dohrát jednou.
-
-
Me zase padne vždy, když někdo sunda ten velky mrakodrap. Mimochodem po dnesnim patchi jsem zjistil, ze stále neopravili ukazovani tagu nad squad leadrama, který se ukazuje opozdene a dost často, kvůli tomu nekoho zabiju. Je to tam od zacatku a DICE si toho jakoby nevsima.
-
-
Vsak si staci pozriet vypis oprav, je ich 5. To je na smiech, hlavne ak je jedna pre singleplayer. A patch ma 885MB. Smutne.
-
-
kterejzto efekt z EMpulsu v tomhle patchi myslim zase odmazali :D
-
Minulej patch měl pře giga a neopravil vůbec nic, jenom přidal ubercool rozmazání, který mělo asi simulovat nevolnost vojáka z EMP rušičky :-/
-
-
-
-
-
-
Tak to je pecka jedna z nejlepších map z BF2 se vrací, vítej zpět Dragon Valley (prý dračí průsmyk to trhá oči *15*)
-
-
Jo tahle mapa je fakt pecka.
-
Nechci ti kazit radost, ale Dragon Valley mi to teda rozhodně nepřipomíná. Mrkni na youtube, ta mapa má úplně jiný rozložení. Nebo to fakt nějak dobře maskujou a já jsem slepej, ale jedinou podobnost vidím právě v názvu.
-
Koukám, že to přejmenovali z Valley na Pass...
-
-
Jo a kdybych chtěl extra prudit tak by to mělo bejt Kuej-linské štíty (vrcholky), ale to už trochu přeháním.
-
-
-
Trochu me na$ralo, ze i kdyz DLC vlastnim (hru jsem 3 dny pred vydanim predobjednal), tak jakozto nepremiovy hrac musim cekat 2 tydny, nez si to zahraju. Pochopill bych 2 dny....ale 2 tydny? Ocividnejsi snahu tlacit lidi do podelaneho premia uz fakt vymyslet nemohli. U me to ma za nasledek, ze mam chut se jim na cele premium vykaslat, jako jsem to udelal u BF3 a ani DLC jsem nekupoval.
-
-
Ber to z tej lepsej stranky, Premiaci si zaplatili aby boli po dva tyzdne pokusne kraliky a testery :D Problem ale je ze do bugtestu sa po dvoch tyzdnoch zapoja aj ostatny :(
-
Mna to kedysi pri BF3 nas#ralo rovnako, napokon som sa na Premium vykaslal a proste som si jednotlive DLC kupoval a uz som celu situaciu okolo Premium radsej ani neriesil.
Hmm, momentalne mam napokon po par tyzdnoch vahania predsa len chut kupit BF4, kedze sa da zohnat min. o 1/3 lacnejsie... Avsak ako sa poznam, tak potom si tak ci onak budem priebezne dokupovavat jednotlive DLC... Je to sice mozno moja vlastna blbost, ale EA proste robi z ludi idiotov, nech je to Premium alebo Nepremium. *11* -
To je jen síla informací a jejich vnucování ;) kdyby nikdo nedával informace o tom, že vyšlo něco jen pro VIP a vyjde za dva týdny pro smrtelníky, bylo by ti to fuk a za dva týdny bys byl nadšený, že něco vyšlo ;)
prémko má jen tu výhodu, že budeš mít všech pět (nebo čtyři) dlcčka za cenu zhruba tří či dvou a půl normálně....nějaký dva týdny dopředu hraní mě ani trošku netankujou :)
-
-
Už ve druhým traileru provokujou s M60 a ve hře pořád není. A to už jsou zbraně z China Rising přístupný víc jak tejden...
-
-
wtf... kolko tam je gulometov ? ved m60 je nutnost v zaklade... X_X omg...
-
-
No málo jich není, ale obecně v BF4 zmizely starší zbraně s hitorií a přibyly novinky. Což mě osobně docela štve, protože dávám přednost charismatu před statistikami. Z novejch zbraní mě zatím nadchla jen SVD 12. Tu si dost užívám, i když to není bůh ví co, protože DMR obecně v BF4 stojej za pendrek a potřebujou posílit. Moc logickejch důvodů, proč vzít jakoukoliv DMR místo třeba Scaru H není.
-
-
-
Tohle jsem nasel... treba to bude nekoho zajimat.
http://i.imgur.com/aDg6MvU.png -
mno jelikoz, krom prvniho vikendu po vydani, mi multiplayer slape jako hodinky, sem spokojeny (singleplayer ani nehodnotim, pac to je hruza :D)...strasne me ale sere, ze si za engineera nemuzu vzit assault rifle :D ty jeho zbrane stojej za 2 veci...a karabiny celkem taky...
-
Pro me a za me si muzou celej BF4 a vsechna DLC strcit do Pr.... a to jsem v BF2 odehral prez 5k hodin.
-
"Obsah China Rising pro Battlefield 4 přináší komplikace. Původní hra je pro řadu hráčů nestabilní a uživatelé hlásí další problémy způsobené novým rozšířením. DICE tak slíbilo pozastavit vydávání DLC obsahu, dokud problémy nevyřeší." Hehe, takze presne jak se cekalo. *3*
-
Ani jsem si nevšiml. BF4 ignoruji a čekám až bude alespoň trochu hratelný. Stáhl jsem si pro útěchu CoD 4 a už jsem si na BF4 ani nevzpomněl. :) A lituji, že jsem si koupil Deluxe edici místo normální, protože se nestane, že bych hrdě čistil Steelbook. Mimochodem BF BC2 bylo minulý týden za 1 euro, což je trochu taky útěcha. Nicméně na BF4 vzpomínám zatím jen ve zlém. SP jsem ani nedohrál. Dobrovolně nikdy!! China Rising sice zkusím, ale popravdě jen ze zvědavosti. Ale je vlastně otázkou, jestli by to nebyla spíše ztráta času. Aby jste mi rozuměli BF mám rád. BETA mě velice bavila, ale nic mě nedokáže víc znechutit než nedodělaná a zabugovaná hra. :( Jinak trailer pěkný.
-
-
nahodou u mna bez problemov a lepsie ako 3...ziadne problemy :)
-
Vidim to úplně stejně. Po měsíci od vydání to stojí pořád za stejný ho*no. Technický problémy se mi sice už většinou vyhýbají (občas to spadne při načítání nový mapy), ale hra jako taková je pořád bugfest jak prase. O hratelnosti, která mi vůbec nevyhovuje, ani nemluvě. Nejhůř investovanejch osmnáct stovek poslední doby. O tom CoD 4 taky uvažuju. Hraje se pořád, (tušim, že i soutěžně, ale poslední dobou jsem to moc nesledoval) a člověk u toho aspoň nemusí propadat záchvatům zuřivosti, když se v přestřelce zabijete s nepřítelem navzájem. To se v CoD snad nikdy nestalo (pominu-li hozenej granát samozřejmě), abych v přestřelce padnul společně s protivníkem. V CoD totiž fungovala velmi přesná registrace zásahů. BF4 - to je jiný kafe. Střílíte na sebe s nepřítelem, už vidíš, jak padá k zemi tuhej a cvak - najednou po vteřině vypne hra i tebe s tim, že tě mrtvej nepřítel zabil (obvykle mu to ukazuje 1% života). A to je prosim situace ve standardních přestřelkách. Nemluvim vůbec o známym "umírání za rohem"... *16*
-
-
Panove uprimne, vy ste cekali neco jinyho? Jakoze tentokrat to fakt vyjde a vydaji hru, co pujde hrat? Battlefieldy sem kupoval a hral (kdyz pominu starej 1942) od BC2, takze vlastne jen BC2 a BF3 a ani v jednom pripade to nebylo nejak normalne hratelny v dobe vydani. Ted po tech nekolika letech se to sice da hrat, ale momenty "komp z okna" mam u toho porad, takze, kdo si po tomhle vsem (slysel sem, ze s BF2 to nebylo o nic lepsi) koupi 4 a pak fnuka, ze to nefunguje je s prominutim naivni id*ot...
-
-
Jo, je to o naivitě. já, stejně, jako ostatní lidi s kterejma hrávám, jsme si prostě řikali - nemůžou přeci vydat něco tak do*ebanýho potřetí v řadě. o problémech vědí, poučili se z trojky, dušovali se, že opravěj registraci zásahů, že to udělaj použitelnější i pro kompetitivní hraní. To by si přeci nedovolili vydat to nehratelný. Očividně nejsem jedinej, kdo uvažoval podobnym způsobem :-/ Mimochodem - je zajímavý, že ať BF3, tak i BF4 bylo v beta verzi mnohem hratelnější a lepší, než finální produkt. I na základě toho jsem obě hry kupoval. Příště fakt už ne, tohle je směšná parodie, která bohužel stojí celkem dost peněz...
-
-
CoD 4 doporučuji alespoň vyzkoušet. Furt se samozřejmě hraje a hojně. Jen občas nadmíru skvělý spawn dokáže naštvat.
-
-
Tak já hrál roky S&D, takže tam se spawnama není problém :-)
-
-
-