Přejít na výpis diskuzí
Výbušný trailer odstartoval čínské povstání v Battlefield 4
3.12.2013 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Neskutocne ako rozmaznanostou trpia niektory hraci. Skusme si predstavit porbnu situaciu napr v kine. To mam platit za ten film napriek tomu ze bol ozaj tak priserny ako tvrdili recenzie? Hranim hry uzivate produkt za co si jeho tvorcovia uplne pravom pytaju peniaze.Mate pravo na kritiku ak sa vam ich produkt nepaci dokonca ste mohol vyskusat betu ale naozaj nemate pravo to ukradnut len preto ze vam ich produkt nepride dostatocne dobry.
-
Nejlepsi co jsem udelal je, ze jsem si tenhle nefungujici nedodelany sh*t nekoupil.
BF3 byla droga a nikoliv zabava a tahle nova sr**ka BF4 bude nejspis taky takova a platit za ni 110 dolaru (hra + premium) nehodlam. -
"Obsah China Rising pro Battlefield 4 přináší komplikace. Původní hra je pro řadu hráčů nestabilní a uživatelé hlásí další problémy způsobené novým rozšířením. DICE tak slíbilo pozastavit vydávání DLC obsahu, dokud problémy nevyřeší." Hehe, takze presne jak se cekalo. *3*
-
Ber to z tej lepsej stranky, Premiaci si zaplatili aby boli po dva tyzdne pokusne kraliky a testery :D Problem ale je ze do bugtestu sa po dvoch tyzdnoch zapoja aj ostatny :(
-
Jo, je to o naivitě. já, stejně, jako ostatní lidi s kterejma hrávám, jsme si prostě řikali - nemůžou přeci vydat něco tak do*ebanýho potřetí v řadě. o problémech vědí, poučili se z trojky, dušovali se, že opravěj registraci zásahů, že to udělaj použitelnější i pro kompetitivní hraní. To by si přeci nedovolili vydat to nehratelný. Očividně nejsem jedinej, kdo uvažoval podobnym způsobem :-/ Mimochodem - je zajímavý, že ať BF3, tak i BF4 bylo v beta verzi mnohem hratelnější a lepší, než finální produkt. I na základě toho jsem obě hry kupoval. Příště fakt už ne, tohle je směšná parodie, která bohužel stojí celkem dost peněz...
-
Ták ovečky penizky penizky, tady mate dve mapky, šup šup poslete penizky ! Nam nevadi ze si vyvalil dva litry za hru, posli nam jeste nake, noták nebud labuť.
-
Mna to kedysi pri BF3 nas#ralo rovnako, napokon som sa na Premium vykaslal a proste som si jednotlive DLC kupoval a uz som celu situaciu okolo Premium radsej ani neriesil.
Hmm, momentalne mam napokon po par tyzdnoch vahania predsa len chut kupit BF4, kedze sa da zohnat min. o 1/3 lacnejsie... Avsak ako sa poznam, tak potom si tak ci onak budem priebezne dokupovavat jednotlive DLC... Je to sice mozno moja vlastna blbost, ale EA proste robi z ludi idiotov, nech je to Premium alebo Nepremium. *11* -
z DLC jsou totiz prachy, z patchu ne
-
Panove uprimne, vy ste cekali neco jinyho? Jakoze tentokrat to fakt vyjde a vydaji hru, co pujde hrat? Battlefieldy sem kupoval a hral (kdyz pominu starej 1942) od BC2, takze vlastne jen BC2 a BF3 a ani v jednom pripade to nebylo nejak normalne hratelny v dobe vydani. Ted po tech nekolika letech se to sice da hrat, ale momenty "komp z okna" mam u toho porad, takze, kdo si po tomhle vsem (slysel sem, ze s BF2 to nebylo o nic lepsi) koupi 4 a pak fnuka, ze to nefunguje je s prominutim naivni id*ot...
-
To je jen síla informací a jejich vnucování ;) kdyby nikdo nedával informace o tom, že vyšlo něco jen pro VIP a vyjde za dva týdny pro smrtelníky, bylo by ti to fuk a za dva týdny bys byl nadšený, že něco vyšlo ;)
prémko má jen tu výhodu, že budeš mít všech pět (nebo čtyři) dlcčka za cenu zhruba tří či dvou a půl normálně....nějaký dva týdny dopředu hraní mě ani trošku netankujou :) -
Trochu me na$ralo, ze i kdyz DLC vlastnim (hru jsem 3 dny pred vydanim predobjednal), tak jakozto nepremiovy hrac musim cekat 2 tydny, nez si to zahraju. Pochopill bych 2 dny....ale 2 tydny? Ocividnejsi snahu tlacit lidi do podelaneho premia uz fakt vymyslet nemohli. U me to ma za nasledek, ze mam chut se jim na cele premium vykaslat, jako jsem to udelal u BF3 a ani DLC jsem nekupoval.
-
Celý článek je o obsahu DLC, jediná narážka na tématiku je ve větě "....o pozvednutí Čínské vlajky v boji...". Nevím, jak z toho vzniká dojem, že je celý článek o povstalcích, ale budiž, je to v zásadě prkotina. V titulku jsem se o překlad nepokoušel viz má odpověď výše kolegovi.
-
Aniž bych chtěl hledat výmluvy, tak v titulku nejde o doslovný překlad. Fakt, čestný pionýrský. Povstání jsem napsal s ohledem na pindy, které probíhají v traileru na začátku.
-
Pro me a za me si muzou celej BF4 a vsechna DLC strcit do Pr.... a to jsem v BF2 odehral prez 5k hodin.
-
Tohle jsem nasel... treba to bude nekoho zajimat.
http://i.imgur.com/aDg6MvU.png -
Angličtina a Games...
Myslel jsem si, že to je jen o výslovnosti, ale tohle je celkem kardinální chyba (celej ten článek mluví v zásadě o povstalcích)... -
BF 3 i 4 maj pevne danej DLC plan
-
modernï novinařina...
Buďme rádi, že tam nadali překlad z google translate... *1* -
China rising není povstání - povstání je uprising. China rising= vzestup Číny.
-
Jo tahle mapa je fakt pecka.