Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kterejzto efekt z EMpulsu v tomhle patchi myslim zase odmazali :D
  • tak ty budes hustej ajtak :D
  • mno jelikoz, krom prvniho vikendu po vydani, mi multiplayer slape jako hodinky, sem spokojeny (singleplayer ani nehodnotim, pac to je hruza :D)...strasne me ale sere, ze si za engineera nemuzu vzit assault rifle :D ty jeho zbrane stojej za 2 veci...a karabiny celkem taky...
  • stejne u me...moc zamerene na samohyby...ale jinak sem se bal horsiho zklamani :)
  • Pepo, jenom neznalec napíše, co si napsal ty. Je zřejmý, že vůbec nerozumíš věcem, ke kterým se vyjadřuješ. Že zrovna tobě hra nepadá ještě neznamená, že hra funguje skvěle a že je chyba v hráčích a jejich strojích. Bohužel je to tak, že hra funguje na každé sestavě trochu jinak a to dokonce i tehdy, kdy jsou to dvě naprosto totožné sestavy s totožným SW vybavením a ttožným uživatelem. *3*

Stačí si projít ofic. fora a videa na youtube a člověk se může hodiny bavit nebo smutnit nad množstvím nedostatků v téhle hře.
  • Whoossain
    Tak já hrál roky S&D, takže tam se spawnama není problém :-)
  • CoD 4 doporučuji alespoň vyzkoušet. Furt se samozřejmě hraje a hojně. Jen občas nadmíru skvělý spawn dokáže naštvat.
  • Radioaktivni_surikata
    Nechci ti kazit radost, ale Dragon Valley mi to teda rozhodně nepřipomíná. Mrkni na youtube, ta mapa má úplně jiný rozložení. Nebo to fakt nějak dobře maskujou a já jsem slepej, ale jedinou podobnost vidím právě v názvu.
  • Tak u mě celkem spokojenost, sem tam nějaký bug, pád tak jednou za 4-5 her ale věřím, že to DICE vychytá a pak se budeme už jen královsky bavit. Hraju vše na ultra ve full HD + 4MSAA (kromě rozmazání pohybu to mám vypnuté) FPS kolem 40-50 snímků. Sestava icore 7 2600k taktlej na 4,2 GHz, 8Gram, gtx 590. Možná na můj vkus až moc vozidel v tomto datadisku, ale aspoň je to pořádný válečný peklo. A přestaňte už řešit ten single ten je jen do počtu, to snad každý fanda Battlefieldu ví ne? Příjemnou zábavu uvidíme se na bojišti, lovu zdar :-)
  • Radioaktivni_surikata
    No málo jich není, ale obecně v BF4 zmizely starší zbraně s hitorií a přibyly novinky. Což mě osobně docela štve, protože dávám přednost charismatu před statistikami. Z novejch zbraní mě zatím nadchla jen SVD 12. Tu si dost užívám, i když to není bůh ví co, protože DMR obecně v BF4 stojej za pendrek a potřebujou posílit. Moc logickejch důvodů, proč vzít jakoukoliv DMR místo třeba Scaru H není.
  • hezky trailer v hollywoodskem stylu (hratelnost pripomina trochu unreal tournament), valka se dnes ale vede trochu (hodne) jinak
  • Whoossain
    Minulej patch měl pře giga a neopravil vůbec nic, jenom přidal ubercool rozmazání, který mělo asi simulovat nevolnost vojáka z EMP rušičky :-/
  • command42
    nahodou u mna bez problemov a lepsie ako 3...ziadne problemy :)
  • Whoossain
    Vidim to úplně stejně. Po měsíci od vydání to stojí pořád za stejný ho*no. Technický problémy se mi sice už většinou vyhýbají (občas to spadne při načítání nový mapy), ale hra jako taková je pořád bugfest jak prase. O hratelnosti, která mi vůbec nevyhovuje, ani nemluvě. Nejhůř investovanejch osmnáct stovek poslední doby. O tom CoD 4 taky uvažuju. Hraje se pořád, (tušim, že i soutěžně, ale poslední dobou jsem to moc nesledoval) a člověk u toho aspoň nemusí propadat záchvatům zuřivosti, když se v přestřelce zabijete s nepřítelem navzájem. To se v CoD snad nikdy nestalo (pominu-li hozenej granát samozřejmě), abych v přestřelce padnul společně s protivníkem. V CoD totiž fungovala velmi přesná registrace zásahů. BF4 - to je jiný kafe. Střílíte na sebe s nepřítelem, už vidíš, jak padá k zemi tuhej a cvak - najednou po vteřině vypne hra i tebe s tim, že tě mrtvej nepřítel zabil (obvykle mu to ukazuje 1% života). A to je prosim situace ve standardních přestřelkách. Nemluvim vůbec o známym "umírání za rohem"... *16*
  • Vsak si staci pozriet vypis oprav, je ich 5. To je na smiech, hlavne ak je jedna pre singleplayer. A patch ma 885MB. Smutne.
  • Erien
    Jak se ty "kompi" štelujou? *1*
  • Pilgrim66
    Jo a kdybych chtěl extra prudit tak by to mělo bejt Kuej-linské štíty (vrcholky), ale to už trochu přeháním.
  • Pilgrim66
    See you in hell my friend

Tak a mame vsechny narody co ve hre jsou
  • Pilgrim66
    Koukám, že to přejmenovali z Valley na Pass...
  • Me zase padne vždy, když někdo sunda ten velky mrakodrap. Mimochodem po dnesnim patchi jsem zjistil, ze stále neopravili ukazovani tagu nad squad leadrama, který se ukazuje opozdene a dost často, kvůli tomu nekoho zabiju. Je to tam od zacatku a DICE si toho jakoby nevsima.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit