Přejít na výpis diskuzí
Výbušný trailer odstartoval čínské povstání v Battlefield 4
3.12.2013 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Za celý den hraní mi hra nepadla ani jednou . A pred tim sem taky nikterak moc pádů neměl . Nechápu . Nejspís byste si měli napred postelovat kompi ,nez si koupite nejakou lepsi hru kterou ty plecky neutahnou :)
-
Singl za nic nestal, ale v MP mam uz desitky hodin a rozhodne nelituju. Snad si tu hru nekdo nekupuje kvuli SP...
-
Tak to je pecka jedna z nejlepších map z BF2 se vrací, vítej zpět Dragon Valley (prý dračí průsmyk to trhá oči *15*)
-
Pred nedavnom to vyslo a uz je tu prve DLC :D
-
Hele, mě se kampaň relativně líbila, vizuálně to vypadalo famózně, ale přesně jak si napsal "jak kdybych hrál horší verzi BF3", tak to ně mě celou dobu působilo. Ty přesuny společníků atd.. tohle všechno bylo v BF3 mnohem líp naskriptovaný, což mě nemile překvapilo vzhledem k jinak dokolanejm pohybům. Každopádně mulťák až na padání je zábavnej, sem z něj nadšenej, jelikož po práci je to slušná odreagovačka.
-
до свидания товарищ *15*
-
Ale jo máš pravdu, pomalu se to zlepšuje, ovšem obléhání Šhanghaje stále nehratelné což mě moc mrzí protože mě ta mapa baví, vždycky po načtení mapy mi to do pár minut zamrzne, za 65h co mám nahráno se mi tu mapu povedlo dohrát jednou.
-
wtf... kolko tam je gulometov ? ved m60 je nutnost v zaklade... X_X omg...
-
Beta?
-
Ani jsem si nevšiml. BF4 ignoruji a čekám až bude alespoň trochu hratelný. Stáhl jsem si pro útěchu CoD 4 a už jsem si na BF4 ani nevzpomněl. :) A lituji, že jsem si koupil Deluxe edici místo normální, protože se nestane, že bych hrdě čistil Steelbook. Mimochodem BF BC2 bylo minulý týden za 1 euro, což je trochu taky útěcha. Nicméně na BF4 vzpomínám zatím jen ve zlém. SP jsem ani nedohrál. Dobrovolně nikdy!! China Rising sice zkusím, ale popravdě jen ze zvědavosti. Ale je vlastně otázkou, jestli by to nebyla spíše ztráta času. Aby jste mi rozuměli BF mám rád. BETA mě velice bavila, ale nic mě nedokáže víc znechutit než nedodělaná a zabugovaná hra. :( Jinak trailer pěkný.
-
Ale tak nemá smysl si nic nalhávat singl nestál za nic. Je (byl) šíleně technicky odfláklej. Připomíná to spíš amaterskej mod do hry...
Já ale BF beru jako MP hru takže mi to bylo jedno. Naštěstí MP už začíná bejt pomalu v pohodě. Ještě "pár" patchů a bude to snad v pohodě.
Bohužel taková je doba, vydávat nehotové hry je už pomalu standard.. -
Vzdyt na tu chvilku zabaveni to nebylo tak hrozny ne ? Pokud ano krom COD tady nema clovek jinou alternativu. *4*
-
Já jenom nechápu proč si ten singl hrál když to všichni vědi jak je špatnej... Proč to vůbec stahovat... Ale tak tak držet pózu je asi důležitý no...
-
Takto zas ne, jestli slo jen o tohle. *7*Tot, nevyhoda toho ze MP si muze clovek "vyzkouset" az po zakoupeni. *9*
-
Takže podle tebe mám zaplatit 1000+Kč za Bf4 abych se přesvědčil že je doopravdy tak špatný jak se o něm říká?
-
Je to výrazně lepší. Mě to padne už jen jednou za několik her. Ale souhlas k ideálu to má stále daleko.
-
Jestli si hrdy na to ze si Pirat , tak by sis mohl podat ruku s jednim vlastencem jmenem Predator. *4*
-
Hezké, hra ovšem crashuje stále.
-
Už ve druhým traileru provokujou s M60 a ve hře pořád není. A to už jsou zbraně z China Rising přístupný víc jak tejden...
-
AKA krutopřísnej megahusťák... *1*