Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super hra na rok 2005. V roce 2016 je to spíš retro pokus.
  • XorxoxTalarius
    Space Marine ze mel nadupanej multak? :D Ten multak tam byl do poctu a bylo to na nem hodne videt.
  • XorxoxTalarius
    Meli byt jen uplne ti nejzakladnejsi orkove, ovsem zrusilo se to. Misto toho dostali orkove Waaagh a to jim dava insta spawn a dalsi bonusy
  • XorxoxTalarius
    Ten bude zhurba za rok za dva. Z technologickych duvodu, to odsunuli uz dost davno (2014 myslim).
  • Jo, žádný FTP orci nejsou. Tohle zrušily z nějakého důvodu
  • Bohuzel ma pravdu, kdyz to puvodne predstavovali tak to melo byt rozsahle MMO postavene na PVP mezi jednotlivymi frakcemi. Nakonec je z toho mala arenova rubacka. Mozna to nejake zakazniky ziska, ale me to teda dost zklamalo.
  • Jen je škoda, že pravděpodobnost přidání některých armád se rovná skoro nule. Tau, imperiální garda a jiné prostě utřou.
  • TheGGG
    hýbal, ale jen chvíli, než by se rozpadl...
  • pak bych ale trhem nehýbal
  • No já to kupoval ještě v době, kdy nebyla ani alfa, a kdy slibovali MMO, sice ne klasický, ale MMO. Kde by mě bavilo hrát za svoji postavu a rozvíjet ji. Místo toho jsem dostal obyčejný TPS, kde mám nulový ztotožnění s avatarem, a tím u mě dost odpadá motivace to hrát. PvE bylo slibovaný jako sice nepovinná, ale podstatná část hry. Pamatuješ ještě, jak byl třeba plánovanej příchod tyranidů do persistentního světa, kdyby některá frakce moc vyhrávala? To už asi málokdo. Ta hra šla prostě během vývoje do kytek a už nemá šanci být taková, jaká měla být. To co teď vydali jako plnou hru je tak 10 % toho, co slibovali.
  • TheGGG
    protože kdyby jsi hýbal bobánku trhem ty, tak výchází jen s*ance, o které by 95 % hráčů nemělo zájem... a dost pochybuji, že by kapesné co dostáváš od babičky utáhlo celý herní průmysl...
  • Majkl
    Tohle mi připadá jako zbytečně negativní přístup co zde předvádíš, ale kdo chce brečet/nadávat, důvod si vždycky najde.Holt to byl early acces když si to kupoval, všichnu víme, jak to chodí, tvůj risk. Ta hra je o PvP ne on PvE, jsou tam 3 frakce, vozidla, hezký mapy s 40k assetama a závavnej multiplayer, na tyhle doomsday předpovědi ve stylu "měsíc po vydání" si raději počkejme na ten měsíc po vydání, ok? No a fráze "narvali prachy" pro tebe asi má jinej význam než pro mě, když si uvědomim, kolik jsem vrazil do stolní hry, těch 20 Euro nebo kolik to stálo je fakt jen kapka v moři *4*
  • Jo, oznámili to potom, co jim blbečci jako já narvali prachy za MMOTPS. V tý hře vůbec, ale vůbec nic neni. Pár arén a nefunkční PvE. Měsíc od launche už to ani nebude s kym hrát.
  • Kdybych trhem hybal, proc by mel krachnout. To zase meles z cesty. Ale chapu ze na pomocne skole se neucite, co to je trh.
  • Majkl
    To už oznámili tak rok a půl zpátky, že nebude open world, ale propojený zóny, taky nemám radost, ale aspoň zákazníky nekrmí kecama jako někdo (dívám se tvým směrem, Seane)
  • FTP by měly být jen orci , nevim jestli se to nějak změnilo
  • Neměla ta hra být F2P? Možná se pletu, ale tak si to pamatuju.
  • TheGGG
    to se pleteš bobánku... každopádně kdyby trhem hýbals ty, tak už herní průmysl krachne a hraje se jen odpad...
  • Nikoho nezajima co si koupis ty. Lidi jako ty nehybou trhem
  • mozno nejaky easter egg :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit