Přejít na výpis diskuzí
Vychází akční onlinovka Warhammer 40000: Eternal Crusade
23.9.2016 | Adam Homola
31 příspěvků
-
meh 50 za arénovou střílečku...? To si radši koupím DW, to vypadá jako hra pro fandy w40k... btw, kde je v této hře ten slibovaný openworld s masivními battly ala planetside 2?
-
jj, máš recht, docela teď vymazlili grafiku, takže to vypadá mnohem lépe, jak ještě před týdnem ;)
nejhorší je, že nejvíce soubojů se odehrává v uzavřených prostorách, kde se zabírá point a vždycky to je chaotická matlanice a s bouchačkou jízda smrti *2* -
To chápu, já to mám koupený, ale asi půl roku sem nehrál, ovládání mi vskutku přišlo takový neohrabaný, jak kdyby postavy reagovaly trochu zpomaleně ale aso to furt laděj
Koukal jsem, že přidali Orky a Eldary, tak asi prubnu, SM, Ork a Eldar jsou náhodou 3 army co mám k 40k doma -
oka stolní hra je stolní hra, ale věř, že to po čase začíná být flustrujicí *1*
-
To ale zas celkem dobře kopíruje stolní hru ne? Tam když se CC figurka dostane na ruční vzdálenost ke střelecké, tak z ní většinou nadělá sekanou, když tě nevykoupou kostky *4*
-
Primitivní? Tak to by tě mohlo bavit? *4*
-
hra vypadá už po grafický parádně, mapy i postavy, ale na co si nemůžu furt zvyknout je soubojoví system..přijde mi neohrabaný a nevybalancovaný...Ti co mají sečný zbraně mají 90% navrch....jak máte bouchačku a přiblíží se k vám na 10 metrů borec, začne používat své úhybný naspeedovaný manévry (jakoby si šlehnul Red-bull) a vy jste v prd....pokud nedáte zoom na střelný zbraně, kulky lítají kam chtějí, pokud dáte zoom oka, střely sou přesnější, ale jak se k vám někdo přiblíží, jste zpomalený a neohrabaný a zoom s přesnou střelbou vám je k hovnu....a samo skončíte na čepeli..
-
jestli nekdo pamatujete hru warhammer 40k space marine, tak ta mela nadupaný multiplayer. tohle beru jako upgradovanou verzi toho multaku, takže to nemusí být zcela marné
-
jo no... melo byt mmo a vysla dalsi primitivni pvp arena hra... warhammer... lol...
-
Startovni trailer najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=hTCYOCBKS0E
-
Hra ma vyjit v 18:00, respektive ve 20:00 naseho casu.
Release twitch muzete sledovat zde: http://www.twitch.tv/40kcrusade