Přejít na výpis diskuzí
Vychází další ročník závodů nadupaných aut NASCAR '14
19.2.2014 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Sledujte nejnovější dění a novinky o NASCAR na www.nascar-live.eu, popřípadě na facebookových stránkách www.facebook.com/NASCARLIVEeu. Téměř každý den zprávy ze světa NASCAR, zajímavosti, historie, reportáže ze závodu a další.
-
Jezdím v Trackmánii v ČnK /Český Nascar Klub/ a je to super, ostatně celá Trackmánie je velmi povedená.. Jezdím tam od 2006...Ale tady k naskárám.... Nascar 2013 /nedlouho před tímto vydaná/ stála za vyliž-kapsu, nefungoval vůbec zákryt a následné zrychlení, tj. to, co vyvolává v závodníkovi neskutečné napětí, to co bylo právě v hrách na PS2 a i na zmiňovaném Nascar2003Seasson.. V poslední Nascar na PS byla dokonoce týmová spolupráce, kdy, když jset jel se svým pilotem výborně a dostal ho do čela závodu, zajel super kolo, tak jste se tlačítkem mohl přesunout do druhého vozu svého týmu a pokusit se probojovat za tým do lepších pozic.... Famózní hra a asi nepřekonaná... Tady vím, žeta firma dělá slušné Truck simulátory /Eurotucky/, ale aby to nebylo jen nějaké vylepšení té mizerné 2013.... Díky, že jsem se mohl vyjádřit.. *3*
-
Dá se to někde stáhnout zadarmo??
-
Nechcem byť zlý, ale všetci zabúdajú aj na krásu závodov IndyCar v dnešnej dobe... Omnoho zábavnejšia séria, než Formula 1.
-
minuly rocnik sa to konecne dalo skusit (uz nie len ntsc ako doteraz, a navyse aj PC!!!). po rokoch, co som zavidel, kto to moze hrat naraz uder. je to arkada (coz by nevadilo - nascar heat), a celkovo otrasna vec. neda sa to podla mna hrat. skoda.
-
Kto nejazdil NASCAR naživo, alebo ho aspoň nehral nemal by komentovať. *1* Pre mňa sú to podstatne zábavnejšie závody ako F1. Dokonca aj ako DTM.
NASCAR sú paradoxne dosť o taktike a HLAVNE o šoférskom umení. Aj keď človek v hre len krúži dookola po tom istom okruhu, musí si dávať pozor na opotrebovanie a teplotu pneumatík nastavenie podovozku, teplotu oleja, palivo a samozrejme súperov.
Keď sám stíhate súperov pred Vami, môžete využiť ideálnu stopu, čím šetríte palivo pneumatiky aj motor. Môžete s tým síce jazdiť ako dáky gadžo z hornej dolnej bez ohľadu na tieto všetky parametre, ale tak isto víťazstvo nezískate. Asi si to po viac ako 12-tich rokoch znovu zapnem *1* -
.
-
Nebylo tam a možná zahnem doleva? *1*
-
mimochodom autori tejto hry stvorili aj motorkársku záležitosť "ride to hell: retribution". vážna zhovädilosť. :-)
-
Konečně hra, kde jsou technické tratě!
-
Tak zrovna atmosféra na NBA je v Americe neuvěřitelná a sedět v 1. Řadě u hřiště musí být fakt zážitek na celý život. Kdo neviděl před pár dny AllStar zápas, tak ať se koukne a uvidí naprosto perfektní show. Tohle Američani fakt umí.
-
Asi nejsem správnej čech xD
-
Tak to máme přesně naopak - poslední roky často usnu u F1, ale u NASCAR nikdy, přestože ty závody jsou fakt dlouhý. A to slovní spojení "je mnohem lepší" jsem použil v souvislosti s náplní, zábavností a napětím, což si myslím že není subjektivní hodnocení. Pokud ti za závod vyjede 9x safety car a o pořadí se rozhoduje v posledním kole, tak se dá objektivně říct, že je to napínavější, než F1. Ale proti gustu. Já mám rád i tu F1 a dívám se na ni, jen mě mrzí, když někdo z našich luhů a hájů neuznává NASCAR, NBA nebo NFL jen proto, že se s tím prostě nesetkal, ale přijde mu, že to musí bejt nuda, přestože opak je pravdou .) Na žádným evropským fotbalovým nebo hokejovým stadionu člověk nezažije atmosferu jako v Americe na NBA...
-
Nebudu se hadat s anonymem, preci.
pseudo
Webové definice
předpona vyjadřující ve spojení s jiným slovem - falešný, zdánlivý, nepravý... (např. pseudogravidita - falešná březost)
*3* -
Nepoužívej cizí slova když netušíš, co znamenají. Ty pseudojacku.
-
Sice te neznam ( no pseudonicku je spousta pravda) ale jsem rad ze jsem vyhovel. *3*
-
Už jsem se bál, že napíšeš něco co nebude zbytečné nebo dementní. Tohle má dokonce oboje.
-
Osobně mě taky víc baví DTM nebo WTCC, ale Nascar je show. Vynechme doprovodný program, tak tam můžeš projít boxy, prohlédnout si auta, koupit si jízdu s pilotem atd... "Redneck" chování je asi dané tím, že Nascar vlastně takový je. Zábava, která vznikla u obyčejných lidí a ne od nějakého zbohatlíka, co se nudil. A to co nazýváš low-tech auta, má svůj význam. Ono se na autě, co nemá žádnou elektroniku, přes 800 koní a náhon na zadek už pozná, kdo umí jezdit a "má koule" to podržet v zatáčce. Tenhle sport se ti může zdát možná nudný, ale určitě to tak není, byt' je pro každého atraktivnější jiný druh motorsportu.
-
Každá zpráva o NASCAR mi připomene ten díl South Parku, kde Cartman celý NASCAR vystihne jednou větou: "Pojedem rovně a zahnem doleva."
-
Okruhove zavody? *12* ty nemam moc rad, nuĐo.