Přejít na výpis diskuzí
Vychází další ročník závodů nadupaných aut NASCAR '14
19.2.2014 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
NR2003 byl od Papyrusu. Kódy této hry sloužily jako základ iRacingu. To říká vše.
-
Mě osobně to třeba nebaví. Bouračky mě nazajímají. Vypatlaný pseudozábavní program taky ne. Redneckovské chování jezdců mě irituje, jejich reakcionářské kecy tím tuplem. Předjížděcí manévry na oválu vlastně nejsou moc manévry. V dešti se nejezdí. Fakt, že řídit tak low-tech auto v takové rychlosti není vůbec jednoduché, vyznívá do ztracena kvůli vyloženě nudnému výslednému dojmu z jízdy jednotlivého auta. A já jsem při těch několika závodech, na které jsem se díval, pokáždé hodně brzo usnul.
Výsledek je, že i to DTM mě baví řádově víc. Dokonce i z principu nudné vytrvalostní závody včetně různých LM sérií mě baví víc. A to ani nemluvím o GT nebo klasických cestovních autech. BTCC? Masakr. A kdo ví, jak dopadne reformované WTCC. Každopádně, samotné sledování auta proplétajícího se zapeklitými kombinacemi zatáček je pro mě zajímavé, a z toho pohledu i F1 pro mě nabízí víc, než americké ovály.
Ano, nakonec je to otázka subjektivních kritérií. Proto prosím nepoužívej slovní spojení evokující objektivní pravdu, jako "jsou mnohem lepší". Nejsou. Jsou jiné a tobě se to líbí. Ne každému se to líbí. -
V clanku chyba zmienka o tom ci ta hra je skor arkada alebo simulator. Pamatam si ze posledna vynikajuca Nascar hra na PC bola Nascar Racing 2003 season. Ta hra je dodnes neprekonana.
-
Tak už to prostě je, ona je móda nadávat na NASCAR, aniž by člověk vůbec kdy viděl nějaký závod. Ať se může zdát kroužení (ovšem ne všechny závody se jezdí na oválech!) v jednom směru jakkoliv hloupé, tak pořád jsou ty závody mnohem atraktivnější než přehypovaná F1, která je posledních pár let na vrcholu nudy. Jo a stát přímo u mantinelu, když kolem vás proletí celý vláček aut o rychlosti 300km/h, tak to je panečku vyloženě na posrání
-
pokaždý když slyším NASCAR tak se mi vybaví Jeff Dunham a Bubba J
http://www.youtube.com/watch?v=tVdFJIEk5wY -
vyhoda NASCARu je v tom, ze spotter obcas doporucuje "go high"
-
Autor to v textu plně doznává, proto je to jen sebeironie :)
-
Trochu jsem tam cítil ironii vůči Nascar závodům, takže jde vidět, že se na ně autor nikdy nedíval. Svou náplní, zábavností, napětím atd jsou mnohem lepší, než tradiční "Evropské" serie jako F1 nebo DTM. Hromadné nehody, mnoho předjížděcích manévrů, několik safety carů, často se rozhoduje až v posledním kole... Zadejte si do youtube "Keselowski Talladega" a uvidíte sami