Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, že nejde digitální verze stáhnout do PDF (abych nemusel číst v prohlížeči, nevyhovuje mi to). Ale chápu asi proč...
    • Predpokladam, ze to nekdo nascanuje z papiru ... toz resit to ... kdybych za to mel platit, tak ocekavam ze formatu bude na vyber nekolik.
  • Nekoupim si herni casopis od lidi, kteri neumi hodnotit hry a dali Beyond: Two Souls hodnceni 5/10 a neumi si ani priznat chybu.
    • vlastik.plaminek
      http://www.betterparentinginstitute.com/Better-Parenting/wp-content/uploads/2011/01/crying-boy.jpg
    • Taky si říkám, že to hodnocení bylo nějaký moc vysoký. *1*
      • Jack1947
        Co ze takze "Odpad" ? To snad ne, valku bys treba nechtel , vid. *7*
    • Jack1947
      Aha, takze ta recenze v Levelu "nic moc" by te spise nastvala jeste vice. Pravda. *3*
      Tim myslim ze , pro takove jako ty to vazne neni.
      • Jednou naserou me, podruhe jineho, neboj, ono se to nascita. A nejlepsi zpusob, jak dat najevo takhle ne, je prave hlasovat penezenkou. Me jako ctenare definitivne ztratili a klidne mohou takto pokracovat dal.
        • ringmancz
          celá redakce teď brečí, že se jejdáskovi nelíbila recenze na Beyond
        • Jack1947
          Tebe ztratily, a spoustu jinych zustane a nebo jine naberou. *3*
      • na to za par mesicu taky dojde, je to ztratovy biznis
        • Jack1947
          Nebruc... zase. *7*
  • Bude toto číslo už s nekroutící se obálkou?
    • Trošku se kroutí, ale už míň.
    • Cosi
      Zatím jsem četl prvních pár stránek, ale na mobilu se mi zatím obálka nekroutí.
    • janchor
      To se uvidí! Nám už se v redakci nekroutila ani minulá.
      • Je fakt, že minulá se kroutila míň...
      • Jack1947
        Nekroutila, takze se zda vse v poradku.
  • Dobré ráno ve spolek. Chtěl bych se zeptat jaká verze hry je dodávána s tímto číslem. Pochopil jsem, že se nejedná o Steam klíč. Jde mi o to, že hra je na gogu dostupná i pro os x, verze na steamu ne. Mě jde právě o verzi pro os x - je dostupná s tímto levelem, nebo budu muset pořád restartovat do win?
    • sleepless
      Jak psal Lukáš, jde pouze o Windows verzi. Mac verze bohužel není součástí licenčního ujednání, i když bychom si samozřejmě přáli (a mysleli jsme na to, fakt!), aby byla hra dostupná v Levelu pro všechny platformy, na které vyšla (PC, Mac, ioS apod.). Ale nepřestaneme to zkoušet dále.
      • Však v pořádku, děkuji za odpověď. Tohle by mohlo jít rozchodit přes wineskin. Každopádně díky, už se těším.
    • Bohužel, také mám OS X a tohle je pouze Win verze. Instaluju kvuli Gemini Rue Windows XP do Parallels Desktop...
    • janchor
      Je to WIN verze.
    • Jack1947
      Spis se toho Apple humusu zbav , a nastartuj na win. ( Pchf OSX.) *7*
      • Nezbavím, když už jsem ho takovou dobu zprovozňoval a dolazoval. Mám os x instalovaný na svém non-apple pc. Raději bych se zbavil těch okýnek. V os x se mi pracuje mnohem lépe a win používám už jen a pouze na hry.... Nesnáším, když musím pořád restartovat jen kvůli nějaké hře. Snad alespoň steam tu okení věznici trochu nabourá.... To už je ale mimo téma. Vřele vítám digitální verzi časopisu, už se mi nebude kroutit obal *3*
  • Amylee.Anderson
    Hezky, zmínili jste Memoryho! *2* Téma o glitchích, příběhové téma, článěk o Sanitariu, Gemini Rue, na to se těšim :))
  • Horst_Fuchs
    Digitální verze Levelu je fajn bonus, mile mě to překvapilo.
    K čemu je vlastně dobrej ten Publero voucher? Zaregistroval jsem se, dostal tohle číslo v digitální podobě, ale kam a proč vůbec zadat voucher netuším.

Plná hra je sice fajn, ale stejně jako u Red Orchestry je to záležitost, která už byla v pár slevách a dokonce i v humble bundle. No nic. Proč tam vlastně tentokrát není Steam klíč?
    • janchor
      Protože jde o námi přeloženou verzi hry.
  • Thorar
    Těšim se na nedělní ráno, až přijdu do práce a na stole mě bude čekat pošta s Levelem 235 *1*
  • Jack1947
    Obsah okey, hra ac nejsem adventurista rad vyzkousim, myslim ze jsem spokojeny.
    Vicemene. *3*
  • kubi-wan
    Sakra, to vypadá našlapaně! A já se tenhle tejden teprv konečně dostal k 234ce, ze který jsem čet zatim tak dvě stránky...
  • Ethy
    Jsem jedinej komu nejede Gemini Rue? :/ Je potřeba updatovat nějaký frameworky? Sekne se mi to u loga firmy. Zvuk jede dál, hra jako program taky, ale nenajede to do menu. Kdyz alttabnu na plochu a zpatky tak se objevim v menu, ale framy dropnou na 1-4 snimky za vterinu a neda se nic.
    • GlaDOS
      S Gemini Rue je občas problém kvůli pluginu, který využívá na déšť, protože ten jede na Direct Draw. Jestli hraješ na notebooku, přesvědč se, že máš u nastavení baterie high performance. Pokud notebook nemáš, zkus hru spustit v okně. Pokud to pořád nepojede, jdi do Ovládací panely\Vzhled a přizpůsobení\Zobrazení\Rozlišení zobrazení\Upřesnit nastavení\Monitor a v sekci Barvy nastav High Color (16 bitů).
      • Uz jsem zapomnel, jake laborovani obcas prinasi hrani na pc :-).
      • Ethy
        Mám lenovo y570 s nvidií optimus, ale ani na jedný, ani na druhý kartě to nejde. Ale možná bude problém právě v tom optimusu, podobně neoptimalizovanej je i poslední port Mortal Kombatu. Bohužel nepomohlo ani jedno, ale zejtra ráno na to ještě znova mrknu, zkusím znova čistou instalaci a pak uvidíme co a jak, kdyžtak to budu řešit nějak přes fóra vývojářu jestli nevědí co s tím. Každopádně mockrát děkuju za pomoc *4*
        • GlaDOS
          Zajímavé. Většině lidem pomohlo hru hrát v okně s nastavení 16 bitů (dohromady). Jde ti hra spustit v Direct3D? Přepíná se to v nastavovacím okně, které je ve složce se hrou. Po přepnutí by to už mělo fungovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit