Přejít na výpis diskuzí
Vychází LEVEL 237 s plnou hrou King's Bounty: Warriors of the North
14.12.2013 | Inzerce
82 příspěvků
-
no a? prvý neznamená lepší a originálny....
aj pred Starcraftom bolo XY ťahoviek....tie nové Bounty kopčia od Homamu to je proste fakt... -
je to tahovka, jinak tam moc společnych veci nevidím
-
Tenkrát se vám ten plakát moc nepovedl. Na jedné straně naprosto nezajímavý obrázek Maria na šedivém pozadí. A z druhé strany Broken Sword v nízkém rozlišení. Navíc přes třetinu obrázku zabírá rozmazaná Paříž.
Plná hra je sice možná zajímavá, ale plakát mě na Levelu zajímá více. -
Série King´s Bounty je starší než série HOMAM tudíž to nemůže být vykrádačka.
-
King´s bounty. Sice je to vykradacka HOMAN jak prase, ale pro me osobne je to zabavnejsi nez original. Takze doporucuju vsem.
-
To máš vlčí mlhu, ne?
-
Freezuuu! Nice, v předminulém jsem ale čekal že bude rozhovor i s HakkiJrm :( No co.
Možná si nakonec pod stromek nadělím to roční předplatné. *15* -
Obálka (a určitě i obsah) je opět fantastická.
Tahovky sice zrovna nemusím, ale alespoň zkusím něco nového, a pokud to nemá 40 GB, tak si nestěžuji (Teda ne že bych si časopis kupoval kvůli hrám). -
Žeby preto, že Steam verzia češtinu nemá??? *8* *8* *8*
-
King's Bounty - 1990
HoMaM - 1995 -
hmmm keď k tomu bude nový Homam, tak beriem.... *4* *3* nič proti Kings, hral som, ale vykrádačka bude vždy vykrádačkou...
-
Soudě dle tvého pravopisu, by ti ani ta čeština nepomohla.
-
Pro Boba nejspíš ano....On je už takový, ten fňuká i na českém torrentu u her, proč není čeština v základu.
-
Ne.
-
A to je dneska nějaký problém češtinu najít a stáhnout?
-
Já o té češtině vím jen škoda že to nedaly komplet.
-
Obálka jak kdyby z obálky časopisu Edge 256 vypadla *1*
-
ty a ty tvoje češtiny...
-
Obalka super a idealni, i kdyz to vypada trochu jak konzolovej casak nevadi (navic se hodi k tematum, o kterem vicemene je a to o nastupu PS4). Tema bry o duchovnim otci Oddworldu
rozhovor s ceskym hracem progamingu a celkove i o progamingu super. Nemam zatim vytek.
Plna hra je taky bra ne ze ne a zaparim si to rad. *4* ( Az si prectu vice napisu, i neco vice). Tak hodne stesti do noveho roku a at kvalita casaku jen a jen roste. *3* -
http://www.starypazur.kvalitne.cz/