Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja videla jen par streamu a prislo mi to hrozne onicem. Holt kazdy mame jiny vkus. (Sry za gramatiku pisu z mobilu). A4x grand strategie mam rada.
  • PDS asi vážně neumí udělat špatnou hru. Zatím jsem sice jenom viděl pár streamů, ale i z toho je zřejmé, že se opět jedná o poctivou hru vyvíjenou pro hráče. S klasickým jemným humorem. Se skvělým soundtrackem Andrease Waldetofta. A navíc s nenáročným, ale nádherným grafickým zpracováním (jen si prohlédněte nějakou černou díru). Taky se to celkem dobře prodává. Začíná to být vážné.
  • Welcome to Tetra-Corp :) jj remake remaku k240 by byl pecka. Mam na to jedny z nejlepsich multiplayer vzpominek
  • Taky vám to trochu připomělo Fragile Allegiance? :) těším se na mody ktere budou umožňovat i stavění základny na planetách. Jinak za remake Fragile Allegiance v pořádný grafice bych se taky rozhodně nezlobil .) to byla stretegie století :)
  • Však proto jím tam dáš pojistku aby to nešlo :) Jestli zde máš takové chytáky tak to je dost random hra.
  • To nebol umysel, a neni to až také prekvapivé, ked to je v napísane v hre pri výskume a prezentácií jednotlivých anomálií. To že sa to može stať hovori hra sama. Ale ak neplanuješ čítať čo ti jednotlive logy píšu tak potom sory za pokazenie prekvapenia :)
  • No neviem spýta sa Arnolda Z terminatora ako može robot revoltovať... Ked mas symbiantov s motifikovanou inteligenciou ktorých využivaš ako otrokov výskumu, neni to až take tažke si to predstaviť.
  • Delá ti dobře, že muzes ostatnim pokazit hru, ze tu prozrazujes prekvapeni ve hre ? Fakt moc dekuju!
  • Máš tam veľa gramatických chýb. *7*
  • Jak může robot revoltovat? Však i kdyby měl ai tak tam dáš pojistku do programu a hotovo. Přece si nedáš do planety roboty bez pojistky...

    To je kravina a snad to je ojedinělý... To že není klasický výzkum je tak škoda. Nemáš možnost udělat dlouhodobou strategii za kterou jdeš a pak jsi nějak zaměřen
  • nepoznám žiadnu 4K vesmirnu strategiu kde by si mohol riadit svoje flotily. Jediná kde sa to dalo bol homerwold ale to neni 4K
  • Je to pecka. Uplne labužo... Až si nadávam že som to kupil, lebo sa musím učiť na skúšky. Ale aaah odporučak všetkými 11 z desiatich.

    Napríklad preskumavall som okolity vesmir, nachadzal artefakty veduce k nejakej prastarej civilizacií. A po tom čo som ponachadzal vsetky ulomky ma to doviedlo i domovskemu svetu, kde bol okolo slnka obrovsky prstenec rozmrdaný na pol hviezdne sustavy. Z analýzi vyplinulo že každých X tisíc rokov robili spanilé jazdy po galaxií a vyhladzovali vsetko živé. Nevedia presne určit čo sa s nimi stalo, ale z toho že ich domovsky prstenec je cely rozmrdany usudili že raz sa asi všetko zive spojilo a strašne im naložilo. Z vyvojarskeho denníku som sa dočítal že v lategame sa môžu vrátiť a nechceme zjednotiť celu galaxiu po vzore mass effektu.

    alebo pri skumani mi to obrac hovorí že niektore technologie su tak trochu nebezpečné. A treba zvážiť ci chcem aby sa moje imerium uberalo onym smerom. vyvojarsky denník sa zmienuje o robotoch, ktorý su pracanti a vela nežerú, ale ked sa o nich nestaraju a je ich vela a cítia sa na to tak sa možu zrevoltovať v celej galaxií pod jednou zástavou, kde maju masíívny technologicky a produkčný boost, ktorému nema nikto šansu celiť...

    Alebo dal som si xenofilnu črtu, a fanatickych spritualistou. Našiel som jednu planetu kde zila ina forma zivota, ktora prave vstupila do skoreho vesmírneho veku. Som si myslel ze sa o nich budem pekne starat a pomáhať im, kým som nezistil, že su to fašistické militantné chrobáky ktoré si chcu podrobit celý vesmír... Pristavil som družicu ze čo teda s nimi, a ak by som nemal xenofilnu profilaciu tak by som mohol po vzore xcome2 geneticky upravit svojich jedincou ktory ba sa infiltrovali medzi ich lidrov, prevzali velenie nad planetou a pripravili bezpečné podmienky na lahkú inváziu :D

    Je to uplne labužo. odohraných 18 hodín v dvoch hrách.. v prvej som podcenil armádu a dobré rady a vyhražky silenjsích susedov:D myslel som si že to ustojím... posrany krokodíle mi ale nalozili tak strašne že až fuj.
    Aj boje hoc niesu priamo takticke su takticke, cez nastavenie vybavi a vyskumu zbranovych sestemov. Kadečo je dobre a slabe na kadeco ine. Tak ked zistim co ma oponent tak musim prezbrojit na ine systemi, ak ich teda mám. Alebo poslat nejaky predvoj ktory omrkne teren a az potom pridem s hlavnou flotilov už na hotové. Len keby AI nebola taká hnusoba že robí to isté a potom ma nenachyta na hruškach, ked mam torpeda ktore ignoruju stity, a on si prezbroji armadu tak že vyhadze vsetky stity a torpeda tak startia polovicu svojej efektivity
  • Jason_dinAlt
    Zatím naprostá spokojenost. Moc se mi třeba líbí absence stromu výzkumu. Nikdy mě v podobných hrách nebavilo procházet ten strom a hledat co, že jako by bylo dobrý vyzkoumat. Tady dostanu nabídku ze tří nebo čtyř možností, které se pseudonáhodně po každém dokončeném výzkumu nově vygeneruje.

    Dobře investovaných sedm stováků.
  • Jenom škoda že to vyšlo teď. Komu by se chtělo trávit hodiny u počítače v takovymhle počasí. Já si počkám na konec října nebo na listopad.
  • Jo, ta simulace je super. Vše si nějak funguje a hráč to koriguje jako tomu je v realitě. Na YT je super průvodce a dle toho se to dobře naučíš.

    Já moc nemám rád podobné hry, kde vše musíš dělat sám a když to neuděláš tak AI neudělá nic...To vypadá velice hloupě. Však nikdy sám vše neřídíš. Zde to nějak běží ale když chceš, klidně do toho zasáhneš...
  • eXplore, eXpand, eXploit, and eXterminate. Neco jako - buduj, bojuj, zkoumej, vyvíjej.
  • Magister_Peditum
    Co znamená 4x strategie?
  • XorxoxTalarius
    Jenze panove, schopnost si ridit vesmirne bitvy, je zakladni gro vesmirnych 4x strategii. A ze to Paradox nikdy nedelal. On taky nikdy pred tim nedelal vesmirnou 4x strategii.
  • na tuhle hru hrozne rad koukam na letsplay, ale sam jsem do ni nikdy nepronikl, co se mi tam moc libi a nikde jinde nevidel je soukromej sektor, kterej si zije vlastnim zivotem.
  • Uz jsou i prvni mody , pro ty kterym vadi limit primo ovladanejch planet je tu mod co to cislo zvedne z 5ti na 999 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit