Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Zabugovaná, věčně padající a nestabilní záležitost, osobně nechápu jak kdo může tohle koupit ale budiž. Navíc to bylo děsně stereotypní ani špetka originality a po pár misích se to - Někoho omráčit, eliminovat dát mu do jídla nějaký lék na uspání, nebo otrávit krabičku s koblihami o hraje a to je všechno na pozadí je nějaký ten příběh o konspiraci CIA (ty "cutscény" mají ale hrozně slabý zvuk takže člověk vnímá jen obraz hra má celkově nevyvážený zvuk)

To jsem hrál jen na normal tedy 1 ze 2 možných obtížností, hrál jsem to na několikrát pamatuji si na Death to spies a tohle bylo až moc lineární nicméně si asi můžu pogratulovat že jsem to dohrál... ve výsledku ale kdybych nehrál o nic bych nepřišel.

To měnění převleků, atp, taky nuda navíc je to jen nutné pro projití skrz stráže v jejich převleku jiný zase poznají...

Vrchol je asi nutnost kvůli jedné osobě vystřílení celé místnosti, pak si vás budou pamatovat ale jen pouze v jedné místnosti v další už o vás neví.Škoda no námět dobrej, ale zpracování achich, grafiku nehodnotím to se fakt nedá navíc ta hra nebyla o grafice. Suma sumárům - 5/10 a to jsem vidno z jinejch hodnocení celkem hodný.
  • Těžko můžeš hrát 20 let a neznat Hitmana trolle. To je jako bys řekl, že 20 let onanuješ (v tvém případě asi déle) a nevíš co je to výstřik.
  • MickeyMutant
    Ale ono se to srovnat dá, i s vědomím rozdílného způsobu hodnocení. Průměr na Steamu je 84 %. Přesněji řečeno, v průměru 84 lidí ze sta hru doporučuje, 16 nedoporučuje. Průměr ze tří platforem na Metacritic je necelých 39 procent z 12 profi recenzí, přičemž nejvyšší hodnocení je 55 %. Kolik recenzentů z těch 12 by hru doporučilo, tipuješ? Jeden? Možná ani ten ne.

Je tu prostě zcela zřejmá disproporce, ze které jasně vychází, že hodnocení na Steamu můžou být v prvních několika dnech, možná týdnech, po vydání naprosto nevěrohodná (čím menší hra, tím je to výraznější). Pokud lidem vadí i náznaky korupce v "oficiálních" recenzích, a přitom se titíž řídí recenzemi na Steamu, tak to nemají moc srovnané hlavně ve své hlavě.
  • PanS
    Ve skutečnosti ne, je to jenom pozůstatek z doby, kdy na jejich hodnocení dlouho odkazoval Steam, než zavedl vlastní systém hodnocení.
  • No srovnavat hodnoceni na Metacritic a hodnoceni na Steamu proste nejde. Metacritic vychazi z prumerneho hodnoceni a Steam vychazi z toho kolik lidi by hru doporucilo dal. Palec nahoru neni 100% a palec dolu neni 0%. Navic zrovna konkretne u tehle hry je tech hodnoceni tak malo...
  • Tak buďte prosím tak laskav a vysvětlete mi to.
  • On někdo bere metacritic vážně?
  • ChallengerCZ
    nech ho, je to poleno
  • Koukam ze spouste lidi porad dela problemy pochopit hodnotici system na Steamu.
  • Metascore 39 a na Steamu to má solidních 80%.
  • To asi ne.
  • To je tak STRAŠENÁ blbost, až mě to STRAŠÍ ze spaní
  • Bude v cz?
  • Co to je Hitman. Hraju 20 let, ale nikdy jsme o tom neslyšel, už podle názvu to musí bejt strašená blbost.
  • Lukyz
    Mě by zajímalo, co je vede k tomu, aby hru vydali ve stejný den co vychází nový Hitman.
    Ať je hra jakákoli, tak pomoci jí to žádným způsobem nemůže, takže mi to opravdu přijde jako divný tah.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit