Vydání PlayStation 5 Pro a nových Xboxů prozrazeno? Půlgenerace dorazí prý už v roce 2023 či 2024
-
Mohu se zeptat na důvody proč ne?
PS5 si tam koupili 2 kolegové a pak desítky nebo možná stovky lidí ze dvou skupin na FB. Já tam koupil 2 kusy Switch OLED. Vše dodáno do 2 pracovních dnů od zaplacení. Účtenka je korektní MO doklad, servisy ji akceptují (u PS to kolega otestoval na driftujícím ovladači, u Switche jsem se ptal přímo u Conquestu).
-
A tím jako chceš naznačit, že "české" obchody si nepřidávají žádnou přirážku?
Co vím, tak pouze obchody jako Datart, Alza, TSBohemia, ElektroWorld a Xzone se drží doporučené ceny. Ostatní čeští prodejci většinou taky mají přirážku.
Jinak tak pro porovnání: na Mamutu sice mají konzoli za 17290kč, ale máš tam 2 ovladače a Horizon:FW.
Když si to samé chceš objednat třeba od JRC, tak dáš 13490kč za konzoli a 1 ovladač, dalších 1299kč za Horizon:FB a ještě 1899kč za 2. ovladač. Dohromady to dělá 16688kč. Ten rozdíl v ceně není zas až tak velký (602kč).
Ale je tu zásadní rozdíl v tom, že Mamut ti to dodá příští týden, zatímco JRC na svých stránkách uvádí, že dodání bude nejdřív v červenci.
A pokud ti Mamut nevoní, tak si to objednej z jiného eshopu.
-
Určitě ano. Objednáte si konzoli a dostanou ji až vaše děti.
-
Doporučuju si jí objednat na jakýmkoliv e-shopu, jinak většinou člověku do klína jen tak sama od sebe neskočí.
-
Z Polska to šlo sehnat před víc než rokem s tím, že expedovali ten stejný den a čekal jsi jen na přepravu. A nedávno jsem to někomu radil, koukal na možnosti a konzole tam měli pořád skladem v několika různých bundlech. Kdo PS5 chtěl, ten ji dávno má.
-
V Dying Light 2 si můžeš vybrat mezi 60FPS, osekaným raytracingem a 4k.
Vůbec by mi nevadilo mít aspoň dvě z těch věcí, nebo třeba pořádný raytracing, 1440p a 60FPS.
Jasně, je to taky o optimalizaci a dají se na tý konzoli rozeběhnout i líp vypadající hry, ale rozhodně nemám pocit, že by se flákala.
-
Šmelí to ze zahraničí. Samozřejmě s přirážkou. Tyhle šmejdy bych osobně nepodpořil.
-
Pro info: 5 minut to není, ale jelikož už se mi nechtělo čekat u v lednu udělané objednávky, tak jsem před třemi dny zkusil mironet a dnes si mi ji přivezli.
Ale to bude spíš štěstí v načasování...
-
Vůbec nechápu, proč by někdo teď toužil po Pro verzi. Series X i PS5 je stále co se HW pořád dost nevyužitá a hlavně je to nedostatkové zboží. Podle mě můžeme čekat revizi s úsporou součástek, ale toť vše.
-
Mamut tvl, to ne :)
-
Záleží opravdu na tom, kdo ten eshop vlastní?
Důležité je, že se tam dá nakupovat a to zboží je pak bezproblémově doručené.
-
A ne snad?
-
Lol, tenhle pseudo-eshop, který slouží hlavně jako účetní instrument pro interní nákup skupiny Unicorn vlastněnou miliardářem Kovářem, je teda špatný vtip.
-
S Ps5 je to horší ale Series X běžně za běžnou cenu mají xzone, jrc i zelený ufoun, teď jsem se díval a všechny ho mají skladem, sám ho mám z jednoho z těch tří ať nedělám reklamu. Series s je k dostání úplně všude. Na Playstation spoustu lidí doporučuje mamuta s tím zkušenosti nemám.
-
Konzole se dá sehnat přes eshop. Některé eshopy totiž skutečně zobrazují zboží, které mají aktuálně na skladě. (viz. příspěvek Radima níž)
Samozřejmě konzoli nepořídíš návštěvou Datartu (a podobných prodejců) a nebo nákupem na jejich eshopu. Tam to zaplacením jenom objednáš a dostaneš se na pořadník.
-
Ano, viz
https://mamut.cz/konzole
Když dnes objednáš, zítra si ji můžeš vyzvednout v Praze, nebo dodání do úterý DPD.
-
To bude asi nějaká chyba v tom článku. Spousta zdejších expertů mi už více než rok tvrdí, že konzoli seženou do 5 minut.
-
Vývoj HW trvá hodně let. Tam se plány musí vymýšlet na roky dopředu.
Ale ano, máš pravdu, už je načase, aby nabídka konečně nasytila poptávku po konzolích.
-
Já bych byl rád kdyby už dorazili ty současné, za ty slibované ceny? Než čekat na nějaké slíbené ,mezigenerační?
-
Ja bych teda radeji "tudlegeneracni" konecne... 😠