Přejít na výpis diskuzí
Vydání Space Hulk doprovází startovní trailer
16.8.2013 | Adam Homola
78 příspěvků
-
netykaj, v hot seatu (minimalne hned po vydani) jsou videt pocty genestealers
-
Sérií s Ragnarem taky chybu neuděláš: Hvězdný vlk / Ragnarův spár / Šedý lovec / Vlčí břit / Synové Fenrisu / Vlčí čest (stejný autor jako prvních 8 knížek s Gotrekem a Felixem)
-
tak tak, horus heresy.. první tři knihy to chce přečíst na jeden zátah :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Horus_Heresy_%28novels%29 -
Ty máš čoveče v hlavě slámu ne? Když vytrhuješ z kontextu věty, který jsou myšlený ironicky nebo se týkají stolní verze.
-
Klasicky Horus Heresy, tzn. trilogii Horus Rising / False Gods / Galaxy in Flames !
-
gotreka ty godryku :D
-
to by mě taky zajímalo, jak ze s=rie scifi tak fantasy, mam rozečtení godryka a felixe, ale nevim jestli jsem něco nepřeskočil
-
Sice to není ani trochu k tématu ale, kterou knihou z Warhammeru začít?
Ptám se, jelikož je jich trochu hodně... -
To už je jako ve zvrácené telenovele .... a je vůbec ještě něco po šesté misi ?
-
Tím lépe ne ?
-
ten na rps pise, ze v tu chvili tu hru definitivne odsoudil, kdyz vyhral, ale hra mu rekla, ze prohral *13*
-
Pochlubili se v nejake recenzi, ze 6. kolo nejde dohrat a musi se cekat na patch?
-
tohle je úplně jiný, žádný 1st person, žádný realtime, vpodstatě převedení stolní hry na PC 1:1
-
Je sice hezky ze to každý srovnava ze stolni hrou, ale jaksi se pozapomina na srovnani ze Space Hulkem co vysel na pc a psx před lety, a ten byl super. Pokud to bude aspoň z pulky tak dobry, tak me nejaky nesrovnalosti co se tyce stolního vydani nezajimaj.
-
http://translate.google.cz/
-
Dík. Já taky nepočítám, že bych to kupoval dříve jak za dva měsíce. Snad to do té doby bude opravené.
-
To si děláš určitě legraci, že jo?*3*Tohle přece psali o původní stolní hře.
-
stěžuje si že nejdou vypnout animace postav, jsou tam bugy a v hotseatu nejde vypnou ukazatel kolik je genestealerů pod žetonkem, to mi všechno přijdou jako věci co může vyřešit nejbližší patch
-
“Space Hulk … is one of the greatest games ever designed.” – Rock Paper Shotgun
“… a distillation of the very best turn-based strategy mechanics.” – Rock Paper Shotgun
“What an achievement” – Rock Paper Shotgun
A taky psali i toto..... -
Ja ne spík Ingliš