Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    A to všetko od tvorcov Revolučnej, Epickej, Megalomanskej, Neopakovateľnej, atď. hry 'Big Rigs: Over the Road Racing" - hry, ktorá drží rekord v hodnotení kritikov na Metacritics : 8/100 :D
  • Kopirujeme, az se hory zelenaji!
  • Ronox
    WarZ hraju od alfy. První dny bylo peklo a ukázalo to, že vývojáři lžou, že na tom pracují delší dobu, protože zombíci jen stáli, nesmyslný animace atd. Po pár dnech a patchích už to začlo vypadat k světu. Poté vyšla beta a pecka. Na začátku stejné pocity co u DayZ jen víc takový fresh. Oproti DayZ to je víc casual, ale stále zábavný a atmosféru to má supr. Zombíci tu jsou oproti DayZ větší mrchy. Každopádně po chvilce, kdy mě a kamarády hra nesmírně bavila byly další patche, které zpřístupnily zbytky mapy, ale také přidaly loot. Teď už není problém najít střelnou zbraň. Největším problémem a ten je společný s DayZ jsou hackeři. Já jsem je moc neřešil, ale pak se to začlo stupňovat. Koukal jsem na streamy a někteří s tím měli obrovskej problém. Jinak za těch pár éček mě to baví. Je na vás na jakou stranu tábora se přidáte, ale za mě, na zabavení po práci to stačí.
  • kdo tohle netušil jako by nebyl
  • Shaker
    uz z gameplay videi to vypada spis jako deathmatch s par zombikama kolem... to zas nekdo narychlo splacal neco z ceho chtel mit nejaky prachy, ale aspon nebude konkurence pro DayZ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit