Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    WarZ hraju od alfy. První dny bylo peklo a ukázalo to, že vývojáři lžou, že na tom pracují delší dobu, protože zombíci jen stáli, nesmyslný animace atd. Po pár dnech a patchích už to začlo vypadat k světu. Poté vyšla beta a pecka. Na začátku stejné pocity co u DayZ jen víc takový fresh. Oproti DayZ to je víc casual, ale stále zábavný a atmosféru to má supr. Zombíci tu jsou oproti DayZ větší mrchy. Každopádně po chvilce, kdy mě a kamarády hra nesmírně bavila byly další patche, které zpřístupnily zbytky mapy, ale také přidaly loot. Teď už není problém najít střelnou zbraň. Největším problémem a ten je společný s DayZ jsou hackeři. Já jsem je moc neřešil, ale pak se to začlo stupňovat. Koukal jsem na streamy a někteří s tím měli obrovskej problém. Jinak za těch pár éček mě to baví. Je na vás na jakou stranu tábora se přidáte, ale za mě, na zabavení po práci to stačí.
  • Když už Steam nevrací peníze za reklamace, tak by si měl trochu pohlídat co pro koho prodává !!! Tohle jsem naštěstí nestačil koupit, ale tenhle rok jsem se už napálil na Iron Front 1944 -víc jak 30 euro za totální bugfest, strašně jsem se na to těšil, ale za dva dny jsem s tím sekl, nedalo se to hrát. V poslední době pak také Iron Brigade, v podstatě indie hra "chráněná" jak steamem tak GFWL, -opravdu hnus, strávil jsem víkend hledáním všech míst kde tenhle hybrid ukládá saves, abych mohl začít novou hru, protože v hlavním menu hry prostě zapoměli tuhle volbu dát?!?! Novoroční předsevzetí : nekupovat nové hry na steamu dokud nespadnou pod 10euro *9*
    • eeeee
      Tohle se deje na konzolich, mas tak zarucenu rozumnou uroven her, ale zase to schvalovaci rizeni nejakou dobu trva a neni zadarmo.
  • Lepší než zavšivený dayz...
    • Pravda, posr*** zabugovaný dayz muze jit do riti
      • lutujem vas ako to mozte hrat...
  • tolik me zmohlo cekani na DayZ, ze jsem koupil War Z a... cekal jsem katastrofu a hra me prekvapila az na hrace co vas umlati klidne i baterkou - to se chce fakt obrnit a stale si opakovat - je to jen hra. Takze atmosfera, sbirani, objevovani funguje naprosto dobre. A pak tu mame par bugu a nedodelku... jednim prikladem uvedu, kdyz prepnete strelbu davkou na strelbu po kulce, tak jakakoliv cinnost vraci zpet na automat apod. Jeste k te baterce, kterou dostanete do vybavy, ale jenom 5x pri tvorbe charakteru coz nikde neuvadi, ale pokud po smrti zmizi, tak je to asi burt - a v ouzkych zbyva jen utikat... to je podle me zbytecne moc tezky a nenapadne tim tlaci hrace nakupovat v marketu.
  • Kein
    ehm...v článku je několik chyb.

1. Hru jsem kupoval z origo webu za 15..ale 15 dolarů (19*15=285kč) ne euro! Na steamu včera stála WarZ 13euro (25*13=325kč) - Čili na origo webu byla hra levnější. (kurz pro dolar 19kč pro euro 25kč, dlouhodobě se nemění)
    2. Počátkem včerejška, od rána, jsou servery pro 100 lidí. (čili by se hodil update z obou stran barikády)
    3. Zombie dáváte levou zadní poslepu. Ano, když máte AK47 nebo M16, pak ano. Ale vzhledem k tomu, že před pár dny proběhl update, který prakticky zdvojnásobil počty zombie ve hře, tak nevěřím nikomu, že nechcípl by zombies. Hrajem to v grupě tří lidí a za poslední dva dny nás zombie zabily 6x. Osobně si myslím, že zombie jsou teď ve hře nastaveny tak akorát. Když na vás jdou 2-3 ubijete je s trochou štěstí kladivem nebo baterkou, vyloženě teda neotravují, sprintem můžete utéct. Když se strhne přestřelka v městě tak pokud střílí jen jedna strana tak se na ni sesype půlka města. A to je problém.

WarZ má, podle mě, mínusy úplně někde jinde, než se píše v článku, a podle mě člověkem, co tu hru nehrál.
    Namátkou: koridorovost mapy a neviditelné stěny(pořád nejde chodit po celé mapě, kde chcete, i když se to každým patchem zlepšuje), její velikost (to se shodnem), zabijející skály (chcete sejít sešup a skála vás kousne za půl života, hnusná grafika, často nefunkční klanový systém a nevyvážensot některých zbraní.
    Dalši sliby, které autoři slibují zatím nehodnotím, jelikož se mají projevit až po novém roce, každopádně hra mě baví přes to všechno více, než DayZ, a není to ničím jiným, než arkádovějším, pro mně příjemnějším, ovládáním. DayZ má lepší svět (přesto má imho slabší atmosféru, jelikož ve WarZ jsou podle mého lépe zpracovány lokace), lepší zbraňový arzenál, horší ovládání, jinak je to prakticky totožná hra.
    Jsem zvědav jak se povede ve WarZ zakomponovat skilly a vozidla.
    • trolo
      btw teraz som nasiel - http://www.thewarz.com/email_img/The_War_Z_CBT03.jpg
      najlacnejsia stala 20 dolarov nie 15. a to len do oct 20 potom za 30.
      • Kein
        Hele...já to za 15 doláčů kupoval, nevím odkud si to vyhrabal, ale je to už hódně neaktuální kec. Navíc ceny mají pořád na svých stránkách, nic nemusíš "hrabat" ani "vyhrabávat" https://account.thewarz.com/buy/buy.html

A nevím o tom, že by někdy základní verze stála 30. Ale to je jedno, pořád je to méně, než kolik potřebuje člověk na hraní DayZ.
        • Já to na jejich webu za těch 20 dolarů kupoval, tak pozor. Stačí, že lžou autoři. A je fakt, že lžou snad všude a o všem, což jsem ještě v herním průmyslu nikdy neviděl. V tom u mě zatím vedou, se hrou je to rozhodně horší. Nápad, zřejmě převzatý z DayZ pouze, má sice velký potenciál, ale vývoj za poslední 2 měsíce byl mizivý a všechny chyby co tam byly prve, jsou tam i teď, ačkoli hru zlevnili a dali na Steam. Jen podvod za podvodem. Nemělo by to být trestné?
          • Kein
            Já to kupoval za 15$ 12.12.2012 ;-) Člověk co mě k tomu dokopal, to měl nevím jak dlouho, a taky to kupoval za 15$
            • Ano arma na steamu - 375,- za hru z roku 2009 *9* kdyby byly tak ochotní mohli klidně udělat sdk nebo něco takovýho stejně jako valve u Halfa, čímž sis mohl všimnout že arma 2 která už měla prodejnost na víceméně nule tak je najednou populární.
            • Jak může sakra dostat mínus zato, že napíše fakt ? Co to s váma je lidi..
            • Kein
              Hlavní je, že víš co je pro ostatní nejlepší. Ó velký a mocný....
            • hlavní je, že vás to baví, tak si toto zvěrstvo dál obhajujte a utěšujte se, že ste opravdu koupili dobře. Á propos je na steamu Arma II:CO už po několikáté za 14.99 éček a za tu cenu je sakra hodně muziky.
            • Kupoval sem to taky za 15 dolarů tak už drže huby bože. Víte o tom hovno, hráli ste to ? Ne, ale plná huba keců. Plně souhlasím s atmosférou WarZ oproti DayZ a to že je to zabugovaný ? Ani jednou se mi to nestalo, ale to může být personální.. (Dayz sem hrál zhruba 3 měsíce, tam sem chcípal na bugy pořád..). A ten blábol, že DayZ je free mod je taky hovadina, vždyť se stejně musí koupit Arma a kolik lidí si to kvůli tomu koupilo.. (neříkám že je to špatně, sám sem to koupil, ale ty bludy co tady čtou sou fakt k popukání). Pusttě se do mě ;)
        • trolo
          tie ceny su nove. tie co som hodil ja su take ako boli predtym nez to bolo na steame. cize teraz to kupis lacnejsie ako predtym alphu/betu.

a aby bolo jasne. neni to mene jak dayz a nikdy nebude lebo dayz je zadarmo. je to mod na hru vies?
          arma 2 je hra sama o sebe. ked si kupujes armu len kvoli tomu aby si si zahral mod stale si kupujes armu a nie dayz. dayz je zadarmo, za armu platis a aj dostanes armu co je super hra sama o sebe.
          • Kein
            Já to kupoval před tím, než to bylo na steamu (na steamu to bylo den?) a to za 15 doláčů a dostal jsem se k tomu, přes člověka co to také kupoval za 15. Takže nelži. ;-) Nevím jak jsou staré tyhle tvoje ceny ale ty to očividně nevíš taky.

DayZ je zadarmo, ale Arma kterou k tomu potřebuješ už jaksi ne. Člověk co chce hrát DayZ musí koupit Armu. Jednoduché, není třeba hra se slovíčky. :-)
            • Kein
              Máš pravdu, "nechápeš" *5*
            • A neměli by ti přímo vývojáři z BI tu Armu II i s datadiskem poslat zadarmo,aby jsi si ten mod mohl zahrát? *4* Já tyhle děcka fakt nechápu.WarZ je s..čka a nechápu jak někdo do toho vkládal naděje na dobrou hru,když už od začátku bylo jasny jak to dopadne.Neustálé lhaní vývojářů a hromada slibů a nakonec system pay to win.Ale co taky čekat od vývojářů co stvořili hru "Big Rigs",která drží na metacritic rekord nejnižšího hodnocení,8% *1*
            • Kein
              Tak jsem se poptal, a kámoš kupoval !betu! za 15$ takže nevím, kdo tady z koho dělá blbce. :-)
            • trolo
              ano ten obrazok som si vymyslel a uploadol som ho na ofik web *5* . tie ceny boli take predtym. to ze to teraz stoji 15 ma nezaujima. 12.12 si kupovat mohol za 15 lebo to su ceny uz po "alphe" a po "bete".

hlavne ze mali kecy ze minecraft model = kupis alphu lacno a dalsie vylepsene verzie hry budu uz len drahsie a haha :-D. nasrali tym co si to kupili skor do tvare lebo teraz to ide kupit lacnejsie.

to ze k dayz treba armu je ina vec. je to mod. na mod vzdy potrebujes zakladnu hru. ak ju m,as tak ju mas, ak nie tak si ju kupis ale nekupujes mod.
    • trolo
      ked ta ten bugfest bavi viac ako dayz(mod ktory je free a stale menej zabugovany a prepracovanejsi) tak sorry ale nemozem sa nic len smiat. skus big rigs - to by ta tiez mohlo bavit. pocul som ze to je lepsie ako nfs.
      • Kein
        V klidu, jen se směj. Sto lidí, sto chutí, to je v pořádku. Mě stačí to, že ve WarZ nechodí zombie skrz stěny. *5*
        • trolo
          podla toho co som videl tak ta cez ne mozu zabit a vidia ta cez nich - totalbiscuit video
          • Kein
            To se mi ještě nestalo. Hrál si tu hru? :-)
            • GlaDOS
              Od toho jsou recenze a Let's Playeři jako TB. Abych neutrácel za zabugovany polohratelny hry (čímž neříkám, že to někoho nemůže bavit, stačí se podívat na Farming Simulator) Myslím, že mi bohatě stačilo vidět jednu hodinu gameplaye, abych si o hře udělal názor.
            • trolo
              Takže si ji nehrál, ale víš, že je špatná. To mi stačí. :-)

ano. staci to aj mne a kopu dalsim sane ludom.
            • Kein
              ROFL . "Nebude se mi líbit Fallout 4, protože se mi nelíbil Fallout 3"...cítíte tam taky takové to "py*o" ? no, tak chlapci...
            • 2kein ja videl menu ktere je stejne jakoo menu z jejich starší hry a to mi stačilo abych pochopil o co jde, nepotrebuju videt zbytek
            • Kein
              Takže si ji nehrál, ale víš, že je špatná. To mi stačí. :-)
            • trolo
              niesom saleny
  • Jeste porad v dayz jde prijit o vsechny veci kdyz vlezu do vody? porad je tam ten humusackej inventar? porad to ma tak katastrofickou grafiku? porad jde vlizt do 1 - 2 baraku z cely vesnice? porad to ma tak ubohou optimalizaci? atd.... porad na to se*u. Warz je proste lepsi...
    • Kolikrat to tu mam jeste opakovat. Ztrata veci ve vode NENI bug ...
    • To je fakt...tady když vlezeš do vody o věci nepřijdeš...postava totiž neumí plavat a zastaví se v 20cm vodě o neviditelnou zeď, když slejzáš půl metrovou skálu tak se skokem z 10 cm zraníš, tadle hra optimalizaci nepotřebuje protože je neuvěřitelně ošklivá, hráči se respawnujou vedle sebe, neni prolém se "narodit" a bejt do 30 vteřin bejt umlácenej jinym hráčem, f2p model...neuvěřitelný todle

Rozdíl mezi DayZ a WarZ je v tom, že DayZ je alpha za kterou nechce nikdo prachy, todle je hodně nepovedená Alpha za kterou chtěj 12 euro
      • video odkud jsem čerpal:

http://www.youtube.com/watch?v=RtKAm3nzg6I&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ&index=1
    • To s tou grafikou myslis vazne? :D
      • Ataker
        Hrozná není, ale ta optimalizace...
    • trolo
      LOL

all caps
  • Toto asi bolo privelke susto pre autorou.
  • Já jsem s hrou spokojenej. Zabijení, hráčů, zombíků a farmení itemů funguje dobře a o tom ta hra je :-) ... to že ve hře ještě nejsou všechny věci je jasné, vždyť je to betaverze pro ty co si to předobjednali. Patche vychazí několikrát do týdne a furt přidávají nové věci, itemy, lokace a další věci. Cheater mě nikdy žádnej nezabil a to mam už odehráno hodně hodin. A jelikož už je banuji v hojném počtu, tak snad ani žádnýho nepotkam.
    Co mi ve hře chybí jsou granáty na zabijení zakempenejch sraček v budovách *3*
    • walltar
      Já bych řekl, že tahle aféra nebyla ani tak o tom co tam je a funguje, jako píš o tom že vývojáři otevřeně lidem lhali ... Já bych tu hru nehrál už z toho důvodu, pokud mě někdo otevřeně začne lhát a opravuje to až potom jak se na to příde a je z toho velká aféra tak není žádný důvod abych mu věřil, že se tou hrou bude ztabývat v budoucnu.
    • Moment, myslel jsem, že si stěžují ti, kteří zaplatili těch 11 nebo kolik EUR na Steamu. Pokud je něco na Steamu a není u toho napsaný něco jako beta/prerelaease.., tak se dá čekat, že je to dokončený produkt, ne?
      • trolo
        warz ma specialny vyvojovy plan.
        october 15 - alpha
        october 31 - beta
        xx december steam(nvm kedy presne to hodili na steam) - alpha again
  • Platit predem za HRU ... kdyz sdandardni vydani je sotva kdy hratelny/dohratelny a naprosto bezne trvaji opravy mesice/roky (to kdyz se vyvojari o hru alespon staraji) a u nekterych her (Gothic 3 napr) nejsou opraveny nikdy ... muze leda silenec. Osobne kupuju ... vyhradne po odehrani(a mam tak doma peknou radku games, ale jeste vetsi nemam).
  • po bezmála 12 hodin hraní mě hra i nadále pořád baví.Ano bugu je tam požehnaně a textury jsou nekdy uplně ohavné :D ale jinak hra má dobrej říz a hlavně atmosféru kdo nebyl v Bordel City nepochopí :D mrakodrapy skoro kazdej barak pruleznej tohle myslim ze v DAY Z nenajdete :) je to otázka času kdy se vše dá dopořádku.Uznávám že jsem od toho čekal mnohem víc a že sliby které dali nebyli dodržené ale kdo neni uplnej hnidopich tak to za tech pár korun stojí.Kdyby to stálo 50 euro tak neřeknu ale jde o 3 stovky a autoři dali prohlášení že se na hře začalo makat na plné obrátky. Jasný meli prvně makat ale tak vychcanost autorum ani nemám za zlé.Prostě to pustili a čekaj jeslti se jim do toho vyplatí další investice.Jelikož jsou přeplněné servery tak doufáž že z toho udělají plnohodnotný kousek který bude moc dělat konkurenci finalní Day Z
    • No já hraju DayZ, ale WarZ jsem si koupil ze zvědavosti.
      1) Ve WarZ se dostaneš do víc budov než v DayZ. Pravda. ale v DayZ nejsou vystěhované a holé místnosti. Ve fabrice jsou stroje, v budově stoly a židle... atd. Jaké bylo překvapení, když jsem vešel do policejní stanice ( ve WarZ ) a našel jedno balení antibiotik. Hmm. Asi už to někdo vybral přede mnou. Se vším. :-D
      2) Ve WarZ nejde plavat! Probůh. V dnešní době? Musím běžet takovej kus abych se dostal za vodní tok široký 5-8 metrů?
      Musím uznat, že to má svojí atmosféru. Ale na dlouho to netipuju. Tohle je "plná" hra a DayZ to opravdu nekonkuruje. A až vyjde DayZ jako plná hra, ani už nikdy nebude. To je můj názor.
      Jo a ještě něco. Ve WarZ nejsou záchody :-D
    • tohle jsem si rikal presne vcera, kdyz jsem se brodil zatopenou ctvrti v Boulder City - paradni atmosfera ,) Pred koupi jsem koukal dost na let's, takze mam co jsem ocekaval a tesim co bude dal... kdyztak pridej link na to prohlaseni
    • Veskoslav
      Tak za rok možná. Ale tahle splácaná blbost, která naprosto nadržuje těm, co do toho dávají peníze, takže nádherný PW2. Nemožnost přeplavat či přejít říčku či řeku, zombii, co vidí lépe ve tmě pomalu jak vedne, cheatři, že během hodiny mě zabil baterkou třeba na 20 metrů od mě. Neviditelnost je taky úžasná, když někdo má atd. A o počtu zombii se raději ani nebavit. Rozlehlost mapy je katastroální a i PlanetSide 2 má jednotlivé mapy mnohonásobně větší a mnohdy i mnohonásobně lépe zpracované. Odfláknutá grafika atd. Sice hrá stojí 11,99 ale pokud člověk chce uspět a hrát na takové úrovni, aby měl vůbec šnci. Tak se bez další investice vůbec neobejde.
    • eeeee
      Problem malych studii je, ze nekdy proste uz nemaji prachy na dokonceni sveho titulu (velkym studiim se to obcas stava taky). Takze jám nezbyva nez to zabalit nebí vydat hru jak je a dokoncit ji diky prilivu penez.
      • Veskoslav
        V PC mám 8 her od opravdu malých studií a ani jedna nemá problém s nedodělaností:) Tady problém není. Tvůrci WarZ jsou akorát zmetcic, co si mysleli, že jim to projde. Naštěstí i Steam už na to přišel a poslal je do hájů a lužin, kde slunce nesvítí, zkráceně doprdele.
        • eeeee
          Ja vlastnim nekolik set her, a nektere z nich byly po vydani neodladena, otestovaly se na hracich a dodelavaly se po vydani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit