Přejít na výpis diskuzí
Vydavatelé by měli mít podíl z prodeje Xbox One bazarovek
24.5.2013 | Adam Homola
70 příspěvků
-
OK beriem ale znížte cenu hier z dajme tomu 1499 kč na 999kč...
-
-
naopak ted budou moct zvysit nebude konkurence *1* *1* *1*
-
tak nevím i kdyby stáli 1000 kč tak pořád je to dost přeci nebudu vyhazovat 1000 kč za hru která ti je jak si dohraješ na h*vno .Přeci když si něco koupím tak to chci opět prodat po dohrání ale ty jsi ji koupíš a pak si sní můžeš vytřít leda prdell a to sil lepší za ty prachy pořídím novou grafickou kartu nebo procesor a zvýším si výkon svého PC než abych vyhazoval prachy aniž bych s toho něco měl *1*
-
-
A to si predstav ze kdyz si das vecer v hospode steak za tri kila, tak to mas za deset minut snedeny a druhy den za pet minut vys.any, tri kila pryc a nic co by si mohl prodat.
Ve svetle tohoto srovnani mi hra za kterou dam litr stravim u ni x hodin a pak ji i nadale budu mit ve stole prijde jako dost dobre utracene penize. *3* -
-
Tak to si mě fakt rozesmál už tě vidím jak kupuješ co 14dní novou hru 1500kč jen proto aby sis ji schoval a zarámoval na věčný časy ale u tebe to chápu jestli deně nebo co druhý den se cpeš steke za 300kč tak není problém utracet za hry 2 litry .Já si lepší zvýším výkon na svém PC ........................... *3*
-
-
Nikdo nerekl ze si kazdych 14 dni kupuji novou hru, stejne tak ze se co druhy den cpu steaky. Slo jen o to uvest jeden priklad ze penize lze utratit ( podle tve retoriky vyhodit) mnohem mene smysluplne nez porizenim si hry za 1000,-.
Kdyby se kazdy ridil tvoji logikou tak si toho v zivote moc neporidi. Protoze by to nemohl prodat nebo by to bylo vyhazovani penez. Treba takovy dite, do bazaru ho nesoupnes a pritom do nej clovek nacpe neskutecne velke castky do doby nez se osamostatni. Za to by byla kvanta zvysovani vykonu PC. *3*
-
-
-
-
-
Chci vidět hlupáka který bude utrácet 1500 až 2000kč za hry které pak jen těžko prodá ( vlastně jsou neprodejné ) *1*
-
-
No ono je na Zemi více jak 7 miliard lidí a z takového počtu se najde hodně hlupáků :D , navíc někteří lidi ani peníze neřeší ... Ale za mě by měli v takovém případě jít s cenama her dolů. Ikdyž mám hry moc rád, tak bych sakra přemýšlel kterou koupím a kterou ne..
-
-
v tomhle případě kdyby hry novinky stáli 500 kč tak bych to dejme tomu bral ale silně opravdu silně pochybuji že hry půjdou pod 1500 kč minimálně takové 2 - 3 roky bude pevná cena daná až časem jak bude konzole stárnout tak půdou i ceny her dolu a nebo je tu další varianta že se jim na to lidi prostě vysEErou ( pevně doufám že jo ) tak to přehodnotí a vrátí systém starých konzol *5*
-
-
Taky sám nevěřím že hry budou levnější, ale mě osobně by vyhovovala cena za jednu hru tak 800Kč, v takovém případě bych si hry kopoval pravidelně, ikdyž by mi pak zůstala ležet v šuplíku. Taky si myslím že by tím získali více kupujících zákazníků..
-
-
-
-
Já mám pocit že v této generaci Microsoft vyloženě chce aby si konzolisté kupovaly mašinu od Sony...
Zatím z toho co o těch konzolích vím, bych prostě do X-Boxe fakt nešel... -
Aby jste měli vůbec jaké zisky si rozdělovat ha ha ha ha vydavatelé si můžou přát co chtějí jestli se jim na to zákazník vysere tak si to můžou prodávat mezi sebou . Už tato novinka že musíš mít internet aby si spustil hry plno lidí odradí od koupě a s těma bazarovkama je další věc .Pevně věřím že tahle konzole už s těchhle důvodu úspěch mít nebude možná jen USA a Anglii a v zemích kde nejsou ekonomicky moc závislé a rozhodně jsem si jistý nepřekonají zisky své předešlé konzole *1*
Ze začátku jsem uvažoval o koupi taky ale ted mě Microsoft přesvědčili proč si mám zůstat u PC a zvětšit si lepší výkonost svého PC než utrácet ohromné sumy jen za hry které jsou ti v podstatě na dvě věci ........ díky *1* -
diky MS že jsi za mě vyřešil dilema jestly nové pc nebo tvou konzoly *1*
-
-
Jako nic proti, ale PC je v tomto smere snad este horsie ako XOne. Sam mam PC a neviem si vynachvalit Steam, ale tie hry NIKDY nepredas. Mne osobne to nevadi, ale kydat kvoli tomuto na ten Xone a potom povedat "tak si kupim PC" znie hypokriticky. Tam je omnoho viac a inych dovodov preco si nekupit XOne nez toto...
-
-
jenže pc hry jsou sami o sobě levné hned od začátku a do slev jdou dříve. takže sice na steamu je neprodám ale už v základu za ně ušetřím a to dost podstatně
-
-
Jo a preco myslis, ze Steam moze robit take zlavy tak skoro? No preto, lebo nema bazarove tituly, tympadom tymi zlavami nekonkuruje tym sam sebe a tympadom s tym nema problem. A ked uz tie zlavy robi Steam, tak ostatne obchody (Amazon etc) ich musia robit viacmenej tiez, inak by im to proste nikto nekupoval. A ja pevne verim a dufam, ze pokial bazarovy predaj jednoducho vymizne z velkych distribucii, tak aj v konzolovom svete budu nakoniec nuteni ist po vzore Steamu a PC do agresivnejsieho znizovania cien, vypredajov a inych akcii.
-
-
Ale slevy jsou vsude mozne, staci hledat. Gamersgate, Green Man Gaming a ano, obcas i kamenny obchod ma akci. Takze kdyz jsem si koupil Risen 2 za 200 korun v akci, opravdu jsem neresil, ze ho pak nemuzu prodat/darovat dal.
A za druhe v Nemecku celil Steam zalobe prave za toho chovani. Kdyby nekdo vedel, jak to dopadlo, dejte vedet. -
-
eh a co maju vsetky tieto sluzby spolocne? predavaju kluce na Steam...a hry sa nedavaju dalej predavat.
-
-
-
-
-
PS4? http://www.linkedin.com/today/post/article/20130522214715-10904058-the-technology-behind-xbox-one
-
-
Kdyby to byla pravda, tak to znamena, ze kdo se s xone jednou denne nepripoji k netu, ten si nic nezahraje.
-
No zatím to není 100% potvrzené že to tak opravdu bude, ale pokud ano, nezůstalo by než si počkat na slevy v obchodech.. Jinak vlastním PS3 a věřím že budu mít i PS4, (ale stále čekám na E3, na více informací o obou konzolích, připravovaných her atd.). Také jsem zvědav i na těch 15 exkluzivních her co bude mít X-box one, pokud by se mi hodně zamlouval právě i X-box one, tak bych po nějaké době koupil i tuhle konzoli a měl prostě obě..
-
-
Na jake slevy? Proc by slevovali, kdyz nebude jina moznost si tu hru sehnat?
-
-
I kdyby to Sony zavedlo po vzoru MS, trh se s tim popere a nakonec bude vse ok. Bazarovky sice pujdou do kytek, ale jiste se obevi vyprodeje a ruzne slevove akce...
-
http://sony-fanboy.blogspot.cz/
-
-
objektivita zaručena
-
-
snad to Sony neudělá. pak by to mohlo dopadnout tak, že lidi by hry nekupovali hned po vydání a čekali by na nižší cenu, ale protože by byly prodeje menší, tak by stály pořád stejně
-
-
Ta tvá stojící cena by platila leda při dokonale elastické poptávce her, což pochybuji, že je. No promiň mám mít zkoušku z ekonomie O:-). Chtěl jsem říct, že kdyby se to nekupovalo, tak by ceny šly dolu což je docela reálné při těch přirážkách co na tom mají :) viz cena film/hra...
-