Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o Ghost Recon: Future Soldier
19.6.2012 | Redakce Games.cz
52 příspěvků
-
Vzdyt je to jen soutez a pointou vyhry je bejt vylosovanej
Vždyť jsme být vylosovaní ani nemohli, protože jsme odpověděli správně.. (ó jaká to ironie) *1* -
super ani jsem nevedel že nejaka soutež je omg. co to takhle vyhlasit verejne?
-
Za poslední měsíc jsem se účastnila cirka 20 soutěží a nevěřili byste, kolik webů má vyloženě odpovědi špatně... škoda.
-
Tady je ale naramne zle!
Vzdyt je to jen soutez a pointou vyhry je bejt vylosovanej (jako v kazdym, vyherce losujicim typu souteze), protoze odpovedi nikdo nevi, kazdej je googli. A kdo ne a ma to v hlave, ten by se mel zamyslet, jestli by tu hlavu nemel vyplnit radeji necim jinym. Takze nuance spravnosti odpovedi bych neresil. Rozruseni a rozohneni jste jen z toho vedra, tak si dejte studenej drink a naladu zase zpatky do polohy "pohoda" ,) -
Schválně jsem tehdy tu hru instaloval, protože wiki mě mátla. Na UBI.com je 2014 a hra tomu odpovídá. Tohle je na různých webech snad už 20tá soutěž, kde byla jako správná odpověď označena špatná možnost. Když ty otázky dělá nějaké PR oddělení firmy, která ceny věnovala, tak se tomu ani nejde divit.
-
Dit jo ad se losuje znova to jo já neříkám že ne :-)
-
No a? Holt smůla, mají špatné odpovědi, tak je to jejich chyba :). Takhle zase naserou všechny co měli dobře rok 2014. Nevím jak ty, ale raději nas*at co to měli špatně, než ty co to měli dobře *3*, hlavně by to bylo celkem spravedlivější.
-
TO sice jo ale akorát tim nase.eš výherce :-)
-
Mělo by se losovat znova, vzhledem k tomu, že rok 2013 je doopravdy špatná odpověď. Stačí si zjistit něco o "příběhu" GR. A v roce 2013 se doopravdy odehrává pouze první díl GRAW a nikoliv druhý.
-
Jsem zvědavý, zda redakce uzná chybu a přelosuje výherce.
-
Třetí otázka je blbě, 2013 byl Ghost Recon Advanced Warfighter 1, dvojka se odehrává rok poté tedy v roce 2014.
-
"It’s 2014, and the soldier of the future returns to encounter a new and more imminent threat along the recently completed wall on the U.S./Mexico border."
"Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2" is set in Mexico in the year 2014, shortly after the end of the Mexican conflict that took place in the original game.
Last time, it was 2014 in Mexico, where do we pick up in GRFS? What year?
Tak dohodněte se už :D -
tak tak, wikipedie tvrdi 2013, ale na obalu hry je 2014
http://pics.mobygames.com/images/covers/large/1265599559-00.jpg -
Zajimavý, podle těchhle stránek ( http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=5145 a předpokládám že autoři hry by to měli vědět nejlíp) je odpověď na třetí otázku 2014.
-
Zase nic? ... *11* *16*
-
Hra mě děla strašný problémy blbě se me zobrazuje grafika *11*
-
Kde je vyhlášení ?
-
Vážení, soutěž bude vyhlášena během zítřka (čtvrtek).
-
Na stránkách si může psát co chce, ale pravda je jenom jedna. Určitě to bude uvedené ve hře samotné a to bude směrodatné.
-
Ubisoft píše na svých stránkách to, co je v závorce na wiki a přestože jsem hru dohrál 3krát, tak už si nevzpomínám.