Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core
    Tak zase kulový...
  • co jsem ja vyhral za hru bylo nfs shift
  • Děkuji moc první cena !! :D Konečně sem vyhrál a přeju stejně štěstí ostatním jako já :)) věřte že sem smolař jak brno ale aspoň jednou se povedlo :)
    • CRYPT
      Užij si cenu v radosti! Sam jsem v zivote vyhral akorat 2 hry a tento Assasin (i kdyz jsem soutezil) moc nelakal. Spise bych uvital SKYRIM, pripadne Razer Mambu 4G :-)
  • zase jsem nevyhrál *10* *10*
  • škoda že jsem nevyhrál *13* , snad příště a přeju tedy všem výhercům aby si ty ceny řádně užili
  • Amylee.Anderson
    Cenu za vytrvalost? JÁ VÁS MILUJU!!! DĚKUJU! *14* *14* *14*
    • Josefina??? Tvoji rodice jsou padli na hlavu. neexistuje horsi jmeno.
      • Amylee.Anderson
        Jo, ale učitelé ve škole si mě pamatujou jako první :P
        • Core
          Teď nevím, jestli to je plus nebo mínus *1*
    • Black_Hand
      takze ses josefina :PPP. tak mas pekny darek k vanocum ne?
      • Amylee.Anderson
        Jo :) Letošní Vánoce budou vyloženě přeassasinované :)
        • Black_Hand
          tak mi zacina vrtat hlavou, takova blbost. nikdy jsem nad tim nepremyslel. jak se rika normalne josefinam? takhle ti doma nerikaji ne? josefka? nebo dokonce pepinda? a to myslim vazne.
          • Pip*na.. dokonale vystihující. *16*
            • Erien
              Nick odpovídá tomu, co tady píšeš.
            • Pic*s zase dokonale vystihuje tebe.
            • Amylee.Anderson
              Nezáviď mi ten bezva plakáteček, tričíčko a odznáčeček :P
          • Amylee.Anderson
            No.. Tohle je upřímně i pro mě oříšek, na tohle se mě ptá dost lidí. Strašně se mi kvůli tomu jménu smáli, měla jsem docela midráky, ale teď ho mam strašně ráda. Doma mi říkaj "umyj nádobí" :D Lidi ve škole, se kterými se bavím, mi říkají povětšinou Pepčo - to upřímně moc nemusim, ale co jiného. Nejradši mam "Pepi", ale to je zas moc osobní. Ale nejhezčí, ale méně osobní je pro mě varianta "Josefínka". Ještě že s člověkem, se kterým mluvím nejčastěji mi neříká jménem :D
            • Amylee.Anderson
              Setkala jsem se s někým, kdo i Pepu oslovoval "Sefi".. to už je zvláštní :D Nebo taky.. http://www.postavy.cz/foto/fifinka-foto.jpg
            • Erien
              Vždycky jsem oslovoval Fíno. :)
            • Black_Hand
              aha, takze takhle dlouhy a narocny na vysloveni? ok, dik za vysvetleni

a "umyj nadobi"? asi mam pro tebe novy, specialni pozdrav v chatu v podcastu :).
            • Jednu Josefínu znám a nechává si říkat Pepino... Ovšem ona je ten typ kterýmu všechny ty asociace a zkomolení atd nevadí, naopak si to užívá... :-)

Jinak gratuluju k "vítězství"... První skutečný důkaz, že trpělivost přináší růže :D
  • kde jsou ty výsledky *10* *10*
  • Tak už nás nenapínejte, pánové! *3*
  • A co ta minulá soutěž (na téma historickéh článku ACR), jak to dopadlo? *16*
    • aha už jsem to našel.. nějaký valenta vyhrál, to já nejsem *5*
      • Amylee.Anderson
        Ajo to už taky vyhlásili.... Sakra :(
        • Black_Hand
          ty nejses josefina?! :DDDDDDD
  • Zkouška
    • Mohl by mi tu někdo vysvětlit jak byla zakončená Eziova linka všude o tom píší a mně spíš příjde, že si za něj zahrajeme i za rok, jelikož ten konec pěkně blbě usekli. U Altaira je to víceméně jasné, ale u Ezia to odzbrojení mám chápat jako, že své řemeslo po tom všem pověsil na hřebík? A za koho by jsme navíc hráli příště jen za Desmonda?
      • proc je text skryty a je napsano spoiler

• Protože je tam část konec Revelations. Jinak teď jsem dokoukal Embers a paráda, takže jsem měl vlastně pravdu. Ezio si prostě uvědomil, že je na to už příliš starý a že jde jinou cestou, než by jsi přál.

Tak snad nashledanou na přesrok v Číně :)

• Zkoukni Assassin's Creed Embers

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit