Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda že jsem nevyhrál *13* , snad příště a přeju tedy všem výhercům aby si ty ceny řádně užili
  • Amylee.Anderson
    Cenu za vytrvalost? JÁ VÁS MILUJU!!! DĚKUJU! *14* *14* *14*
  • Black_Hand
    ty nejses josefina?! :DDDDDDD
  • kde jsou ty výsledky *10* *10*
  • Tak už nás nenapínejte, pánové! *3*

• Protože je tam část konec Revelations. Jinak teď jsem dokoukal Embers a paráda, takže jsem měl vlastně pravdu. Ezio si prostě uvědomil, že je na to už příliš starý a že jde jinou cestou, než by jsi přál.

Tak snad nashledanou na přesrok v Číně :)

• proc je text skryty a je napsano spoiler
  • Amylee.Anderson
    Ajo to už taky vyhlásili.... Sakra :(
  • aha už jsem to našel.. nějaký valenta vyhrál, to já nejsem *5*
  • A co ta minulá soutěž (na téma historickéh článku ACR), jak to dopadlo? *16*
  • Ještě kdyby si mínuska zasloužil že, vy trapáčci...
  • keigi
    Eéé ... nepřehodils ve svým příspěvku ty dvě podstatný jména? *4*
  • Trol.diskuzni
    Šťastná náhoda tedy (doufejme v to...) - já na ně však nevěřím, jen na poctivě vydobyté statky... *4*
  • Zkoukni Assassin's Creed Embers
  • Mohl by mi tu někdo vysvětlit jak byla zakončená Eziova linka všude o tom píší a mně spíš příjde, že si za něj zahrajeme i za rok, jelikož ten konec pěkně blbě usekli. U Altaira je to víceméně jasné, ale u Ezia to odzbrojení mám chápat jako, že své řemeslo po tom všem pověsil na hřebík? A za koho by jsme navíc hráli příště jen za Desmonda?
  • Zkouška
  • RakeW
    Trol: Já v podcastu vyhrál už třikrát a posílám odpovědi jen, když se soutěží o nějakou hru na X360, která mě zajímá.
  • RakeW
    Tý vole, ty seš ale borec!
  • Amylee.Anderson
    Mě je jedno, jestli tomu věřim nebo ne...stačí, že si to strašně moc přeju :D (Ty figurky *14*)
  • Trol.diskuzni
    Já na tyhlety výhry nikdy nevěřil - co si člověk nekoupí (nebo nestáhne), to nemá. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit