Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen dotaz, dá se ten podpis z té pěkné kytary smazat :) ?
    • Amylee.Anderson
      Počkej, ty máš nick Márdi a chtěl bys mazat podpis VF?
      • Možná tu kytaru chce používat. :)
        • Amylee.Anderson
          Jo, ale Márdi je taky přezdívka zpěváka z Fixy :)
          • Stereotyp jak cyp. Tlustá hipsterka poslouchající vypsanou fixu s rádoby poetickým nick name. Začni běhat zlato!
            Ta kejtra bude navíc dobrý šunt *7*.
            • oh snap :-D tobře ty
            • zakomplexovanej chudák je holt zakomplexovanej chudák. Kde udělal fotr s fotryní chybu kámo?
            • Amylee.Anderson
              Dafuq :D And please, tell me more about how I really am!
    • vtipný no, kámoš, kterýho by ta podepsaná kytara zajímala, zase neví vůbec nic o hrách - zajímavou soutěž jste vymysleli ;)
      • Robotron3
        Tos asi nějak nepochopil Rocksmith, to je hra, která se ovládá skutečnou kytarou, takže spousta hráčů by mohlo chtít zrovna tuhle podepsanou...
    • N7N7
      Měli se podepsat vypsanou fixou.
    • stači polit ředidlem
    • sleepless
      To asi člověk nezjistí, dokud to nezkusí. Fakt netuším :)
  • Jak tu kytaru podepsali, když je vypsaná? *8*
    • To měl byt pokus o vtip ? aha
  • Trol.diskuzni
    Mohu vyhrát, přestože jsem nesoutěžil?
    • Rozhodne!
      http://www.youtube.com/watch?v=5C1yzZrjGNA
    • Jistě
  • Nevyhral jsem! Je to cely podvod a konspirace! Hned jak bude Tomio prezidentem tak mu napisu o tom jak podvodne jsou tu souteze.... :D
    • To se nestane, Tomio Okamura už slíbil, že usedne jedině na Takešiho hradu:)
    • Ještě toho trochu...asijského bůžka populismu, který pro své zviditelnění udělá všechno a na počkání chrlí světospasitelné myšlenky...no je fakt, že tý estrádě tam by nasadil pomyslnou korunku .))
  • Corvus
    Mě by především zajímalo, co je to za kytaru... Pokud někdo z redakce ví, prosím o info. Díky.
    • Původně jsem myslel, že je to Epiphone LP Junior, ale kobylka neodpovídá..po troše pátrání to vypadá na Epiphone LP Limited Edition Junior - což je ještě levnější varianta už tak extra levné Juniorky. Cena se pohybuje okolo 2.500 Kč a nic extra to nebude :) (za ty peníze ani nemůže být)
    • Hlavně to nevypadá na moc kvalitní kousek, tipuju epiphone. Ale zase s podpisy od vypsané fixy to je fajn.
  • Nepletete si pojmy vyhlaseni (tj. na zacatku) a vyhodnoceni (tj. na konci) souteze? Uz se to tu tusim objevilo u vice soutezi.
    • asi jim vždycky automatickej opravovátor smaže slovo "výherců"
  • Jak to, že v Indiánu? Já bych si pro to radši přišel do Games až vyhraju *1*
  • Tak a teď ještě soutěž o baskytaru, díky *3*
  • Aj keby nie tak prelakovanie nieje taká drahá záležitosť , každopádne tie podpisy mohli byť volitelné *4*
    • Robotron3
      No to právěže teda je. To tě může příjít i za cenu samotný kytary, pokud je to nějaká levná, což asi bude, že jo :)
    • Upss , to mala byť reakcia na Márdi , ospravedlnujem sa za bordelenie diskusie *13*
  • Uz druha soutez ktera me zaujala. Jestli vyhraju tak se snad jeste na stary kolena zacny ucit na kytaru... coz mi pripomina:

Tu kytaaaru jsem koupil kvuli sobe
    a dal jsem za ni celej tatuv plat.
    Tou dobou byla jeste ve vyrobe
    a ja uz vedel co si budu hra-a-aat :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit