Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi(?) proboha co to tady nekteri z vas placaji na nesmysly? Budte radsi radi ze se tu nejake souteze vubec konaji a my si muzeme zdrave zasoutezit.
    Ja jeste nikdy nic nevyhral ale to prece neznamena ze se budu chovat jako vykastrovany byk a rozkrikovat se tu ze je to podvod, protoze se mi neco nezda.
    Zkuste se nad sebou zamyslet.

Vyhercum gratuluji a preji jim at si uzijou krasne vyhry.
    • Mas recht... tady staci aby nekdo napsal neco nelibeho slovensky. Natoz aby tu vyhral soutez nekdo kdo podle prijmeni muze pochazet z nejake jeste jine zeme.
    • :) Jo at´si to užijí , jen ta náhoda na taková exotická jména ... No to si o koment prostě říká .
      • V době Globalizace a zrovna v česku jsou jména "rusky" znějící asi tak exotická jako Pizzérie na Staromáku
        • Tak babi nakonec za tvůj důchod může ta globaliace *1*
          • Co má s důchodem tvojí babičky společný že lidi už dávno nejsou zavřený za hranicema svojeho státu?
            • .) Neboj , tohle si chystám pro tchýni ...
  • No říkejte si co chcete , ale co jméno to čech jak poleno ;)
  • MikeiXX
    To je jasné, ruská mafie má jednoznačně zapotřebí manipulovt se soutěží o XCOM. Nemají totiž jiné prostředky k sehnání těch výher. :D
    • Jistě vpochodovali do jednoho do redakce a Polacek jim jaksi neměl co jiného nabídnout :DDD .
      Praha je z poloviny plná ruských podnikatelů , skoro druhé Karlovy Vary ...
      • Keyz
        Hlavně večer si někdy připadám jak na Rudém náměstí.

Tak na Václavském náměstí je budova kde stojí ruský hlídač a za ním je hrdý velký nápis.
        www.vaclavak.ru

Podle toho jak čumí tak to to vypadá,že když tam vlezeš tak dostaneš zdarma přes držku *1*
    • Keyz
      Asi v games někdo špatně podíval na nějakého rusa když vycházel z redakce a on to byl náhodou mafián.Pak tam přišli a losovali podle sebe *3*
  • Charašó!
  • Tahla stranka by se spis mela jmenovat games.ru
    • postolka
      Rekl bych, ze ani jedno z tech jmen neni puvodne ruske (ale nekde z vychodu asi bude). Minimalne to prvni zni spise polsky.
  • Nerad bych někoho osočoval bez důkazů, ale tohle je výsměch. Můžete (games.cz) nějak doložit, jak losování proběhlo? Nebo se to ani nelosovalo? Tohle nemůže bejt náhoda. Kdyby někdo předem řek, že ani jeden výherce nebude mít český jméno, byla by to asi stejná pravděpodobnost, jako že vyhraju jacpot sportky....
    *11*
    • Black_Hand
      a pravepodobnost, ze by evoluce od jednoduchych, jednobunecnych organismu vedla az k zrovna lidem tak jak je zname taky "nemuze byt nahoda". problem je, ze spousta lidi si neuvedomuje, ze se na to kouka z opacny strany. nejaky vysledek musel a to ze neni ten nejpravdepodobnejsi, jeste neznamena, ze nenastal prirozene (i kdyz je pravda v pripade souteze bychom chteli uniformni pravdepodobnostni rozlozeni, coz v evoluci z pochopitelnych duvodu pusobeni prostredi neni :). je to jako kdyz si clovek tipne a uhodne jedno cislo ze sta a tvrdi, ze to neni nahoda :).
    • Vitekb
      Co je na Samuelu Nekolovi nečeského? A Andrej Drobisz? Je to na půl polské, ale to je u nás mnoho jmen? Petr Drobisz (fotbalový brankář) je taky Čech. A Ilja Zakurdaev by to neměl dostat jen proto, že nemá česky znějící jméno? Proboha proč?

Každopádně souhlasím, že se někde stala chyba, protože ani jedno jméno není mé. Tudíž búúú! Podvod! Diletantství! *2*

Gratuluji výhercům.
      • vsadím se, že Ilja Zakurdaev by ti nepogratuloval a s radostí tě přetáhl boxerem přes nos, aby si to odnesl sám :)
      • Hehe, taky sem si hned vybavil korupčníka Drobisze. Hezká náhoda. Joke! Já jen aby tu zase někdo nepřekrucoval mé věty do naprosté blábol sféry. :)
    • sleepless
      Losovalo se to úplně stejně, jako všechny ostatní zdejší soutěže - náhodným výběrem ze správných odpovědí. Částečně jsem podobnou reakci čekal a nakrásně jsem se těmto narážkám mohl vyhnout, kdybych "losoval" tak dlouho, dokud by mi nevypadla krásná skladba ze samých českých jmen. To by ale jaksi nebylo moc fér losování, co říkáte....?
      • Takze to zase vsechno dame rusum
      • Corvus
        Tak ještě pořád se to dá dělat tak, že se jména nemusí zveřejňovat. Drtivá většina webů pošle ceny vítězům s tím, že pod článek se soutěží napíše "Oznámení o výhře bylo soutěžícím rozesláno." Finito. Když to způsobuje takovéto reakce.
        • Corvus
          Hele, mě je to celkem šumák. Dělejte jak myslíte. Jen jsem napsal tip, nic víc nic míň. Já to pojal níže s humorem, který jaksi našemu národu pravděpodobně schází. A to jsem si myslel, že mi tady v severských hvozdech máme sklony k depresi. V pohodě. Napsal jsem jen tip.
          • ales.smutny
            Tady spíš jde o to, že nemalá část lidí to s humorem nebere. Ani to nemyslí jako vtip. Jen tobě stálo za to zareagovat, protože na reflexi xenofobních výkřiků nemám čas ani žaludek ;)
            • ales.smutny
              Jasně, já věřím, proto odpovídám :)
            • Corvus
              Samozřejmě, máš pravdu pravdoucí *3* Nicméně ano, bylo to míněno čistě jako vtip. Když si vyselektuješ můj profil a mé příspěvky, tak se vedle těch ultra-jedinou-pravdu-vždy-hlásajících příspěvků skutečně snažím být aspoň (více méně) vtipnej. Např. mé dva komenty k videorecenzi FTL. Není to rozhodně o tom, že zrovná já jsem měl nutkání se k tomu vyjadřovat (oba víme, jak jsi to myslel).
        • sleepless
          Ano, a to by teprve zdejší "hledače pravdy" a konspirátory rozlítilo do ruda. Na rovinu, mně to žíly netrhá, protože zejména u soutěží platí pravidlo, že se člověk nikomu, ničím a nikdy nezavděčí.
          • Mě osobně nerozhodilo, že sem nevyhrál (Xcom sem kupoval hned v pátek na PC - zkoušel sem štěstí na periferie, případně na PS3). Jenom mě hodně překvapilo, že soutěž na českym webu vyhrajou 3 "nečeský" jména. Jestli to bylo fér nebo ne víte vy. My tady můžeme jenom diskutovat.
        • ales.smutny
          Proboha proč? To se mají ti lidé jako za ta jména stydět? Nemluvě o tom, že by tu pak zas byla banda vykuků "kdoví, jak to je, si to zas rozebrali mezi sebou..."

Když to způsobuje takovéto reakce, ukazuje to jen, že jsme pořád salámistán a nic jiného... (před ne až tak dlouhou dobou by se řešilo, kdyby to vyhrál Koller, Schneider atd)
          • Prosim nenechte se znechutit. Ta urvana anonymni a xenofobni mensina byva vzdycky nejhlasitejsi.... a salamistan rozhodne jsme s tim nenadelate nic.... bohuzel. Ja pevne doufam ze jeste nejakou soutez nekdy vyrobite :D
          • walltar
            Beztak ste si ty ména vymysleli a ceny si rozebrali mezi sebou ... *1*

Radši bych soutěže zrušil ... přece jenom to vzbuzuje takové silné emoce v těch co nevyhráli.
            • " Jak říkám, mě jsou negativní emoce těch, co nevyhráli, ukradené. Podstatná je pro mě radost těch, co zvítězili. :) "

To si umím živě představit - Takový úvodní filmeček z GTA2 , letlampa, svářečka a šéfredaktor Games s nohama v kbelíku a s bouchačkou u hlavy ...*15*
            • walltar
              Ale tak bude to na vaše svědomí až jednou nějaký nevýherce skočí z okna s výkřikem "Já sem chtěl Xcom zadarmo" nebo vběhne do redakce se samopalem a s výkřikem "za klávesnici a myš" vás tam všechny postřílí .... já bych to radši neriskoval. *1*
            • sleepless
              Jak říkám, mě jsou negativní emoce těch, co nevyhráli, ukradené. Podstatná je pro mě radost těch, co zvítězili. :)
  • Něco mi říká, že losování bylo zmanipulované...
    • Amylee.Anderson
      To je ta ruská mafie!
      • To je přesně ono, to mě napadlo! Pražská buňka ruské mafie si takhle jednou přišla pro výpalné do redakce Games a pan Poláček ani floka po kapsách. *15* Tak se dohodli na takové protislužbě, ať mají Rusáci co pařit po večerech. *4*
      • Corvus
        Ilya Zakurdaev vede... *4*
        • Keyz
          Ještě chybí Sergej Stokurev.
          • Vasilij Zajcev zase nevyhrál? :D
    • Ilumináti a templáři se dohodli a uplatili redakci games, aby výhry byly odeslány na falešná jména. *1*
      • taky máte pocit, že toho pána z prvního místa od někud znáte? :D
  • Keyz
    Na chvílí jsem si myslel,že to je ruská soutěž podle výherců.
    • presne to samy napadlo me kdyz sem to videl ruskoukrajinska soutez ?
    • Corvus
      *1* Asi vteřinu nebo pět (!) jsem myslel, že jsem se ocitl někde hodně na východě... Že díky těm +- 37% srandistům, co volilo rudé kméry a SocDem (není sexy), bude mít až takový dopad, to jsem tedy netušil. Nevím proč, ale nějak se mi už nechce s Games najednou soutěžit. Předsudky? Nevím, nějak mě to vzalo chuť... *4*
      Jo a jako vždy: minuska do mě! *3*
      • Proč vždycky po volbách se najde nějaký "idiot", který má strašnou chuť nám sdělovat své politické názory a to i na místech, kde to nikoho nezajímá a nemá to tam co dělat. Pro takové jako ty jsou diskuze na idnes.cz.
        • Corvus
          Mňo, myslím, že jsem jasně napsal, že to mělo být vtipné, není, OK. Na druhou stranu není úplně košer se hned ohánět idiotstvím. To podle mého názoru také o něčem svědčí.
          • Asi jsi to nepochopil...
          • walltar
            Mě spíš vadí, jak se dneska používá slovo socka ... to taky o něčem svědčí. *3*
            • Corvus
              Jeden a uvedl jsem co konkrétně *3* fifinko.
            • A co jako? Edituješ svoje příspěvky, takže jsi mi dal vlastně za pravdu a ještě napíšeš, že se ozvu, ty jsi fakt Eso Rimmer. *3*
            • Corvus
              *1* *1* *1* Jasně, kdo jiný se mohl ozvat! Ano editoval jsem následovně:
              komančové = rudé kméry
              Socky = SocDem (není sexy)
              Hochu hochu... *1*
            • Bože můj, on edituje příspěvky, o kteých se tady půl hodiny bavíme, tak to je pěkný, to můžeme celou tu debatu smazat...
            • Corvus
              Aktualizováno *12*
      • sleepless
        Tím lépe, aspoň budou mít větší šanci ti, co jim chuť zbyla :)
        • Corvus
          Jo v pohodě :)
      • Toto byla reakce na něco, co příslušník nade mnou změnil - skvělé.
        • Corvus
          Já jsem ten srandista, co volil Změnu pro Liberec, aby nám tady v našem kraji ODS/TOP09/ČSSD přestali kur*** přírodu a všechny výhody cpát do kapes podnikatelům - Synerovcům. *3*
          • Ok, tak do té klaviatury neťukej. Ty vlákna jsou dost omezená ohledně počtu příspěvků, ale pro naši debatu je to spíš lepší.
          • To jsem zvědavý, kam se tohle vloží...
          • Ale to sem opravdu nepatří a nikoho to tady nezajímá, koho jsi volil, dokážeš to pochopit?
            • Corvus
              Pro tebe je škoda i toho ťukání do klaviatury...
            • No jistě, já jsem na herních stránkách proto, abych si četl program strany, kterou jsi volil a poslouchal urážky směřované na voliče jiných stran - to ses trefil. *3*
            • Corvus
              Jaké podnikatele? Retardace?! Podnikatele tu právě nechci, podnikatelé tu sedí v řadách ODS/TOP09/ČSSD a ničí vše, co jim přijde pod ruku. Přečti si program Změny pro Liberec a lidi, co jsou na jejich kandidátce. Meleš naprostá kraviny.Navíc ano, tvá reakce na můj vtip je "řešení" politiky. Dej si koblihu, ať doplníš drobet cukrů. Nějak se přehříváš, kámo.
            • Aha, takže ty jsi volil nějaké podnikatele a kdo volil někoho jiného je srandista, no to je úžasné a o politice jsem nakonec začal já, výborně. *3*
            • Corvus
              Dokážeš pochopit, že šlo o vtip?! Tvá reakce na můj vtip byla až čistě politická. Chtěl si bejt chytrej a zahrnout mě mezi "lidi", co volily pravici. Což se ti, holenku, nepovedlo. Politiku jsi z vtipu udělal ty. Dokážeš to pochopit? *6*
    • Zrovna jsem se chtěl zeptat, jestli tahle soutěž byla vyhlášena i v Asii.
  • Opravdu zajímavá a zábavná hra. Nesmí se to nějak extra srovnávat s původními XCOMy, ale osobně si myslím,že je to velmi povedené pokračování(Remake) nebo jak to nazvat.
    U hry mi akorát chybí vetší mapy a trochu více upravování jednotek,více mimozemšťanů, ale i přes tyhle menší mínusy je to velmi dobrá zábava na delší večery.

Velmi rád bych viděl plnohodnotný datadisk či další díl. Kde by jak jsem psal měli více větších map,emzáků,zbraní a trochu hru obohatili. Myslím,že by to bylo fajn. Ale určitě budu pořád hrát tento díl,protože je dost chytlavý.

P.S.: Čeština do hry bude již tento týden (Překlad je hotov z 95%). Hlavně pro lidi, kteří mají zakoupeno přes Xzone bude čeština rozeslána jako prvním. Ale jistě se bude dát stáhnout i někde bokem.
  • Kein
    Nedá mi to:

XCOM PC - 899,-
    XCOM PS3 1399,-
    XCOM Xbox 360 1399,-

Děkuji warez scéně, že tlačí ceny PC verzí dolů. *5*

zdroj: http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L12532J
    • XCOM PC - 899,- nějaké drahé *8* . Sám jsem kupoval za 650 Kč.
    • Myslíš že za to může warez scéna ? Na konzolích se vydělává právě na ceně her , pravda dneska už to moc není košer chtít za odlehčenou a po všech stránkách levnější PS3 8K , ale v době těsně po vydání jsou konzole dotovány a všichni doufají že ti ty originály vnutí i s přirážkou protože prostě nemáš na výběr - stejně jako HD remaky a NE"existující" zpětná kompatibilita ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit