Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o XCOM a klávesnici s myší od Razeru
12.10.2012 | Redakce Games.cz
157 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=8AOfbnGkuGc
Hoši, pošlete mi PC verzi... -
-
Kša! Ty hraješ jen rpg! *1*
-
-
Tady máš taky panáčky, který levelujou a získávaj lepší vybavení! :-P
-
-
-
Na chvílí jsem si myslel,že to je ruská soutěž podle výherců.
-
-
presne to samy napadlo me kdyz sem to videl ruskoukrajinska soutez ?
-
*1* Asi vteřinu nebo pět (!) jsem myslel, že jsem se ocitl někde hodně na východě... Že díky těm +- 37% srandistům, co volilo rudé kméry a SocDem (není sexy), bude mít až takový dopad, to jsem tedy netušil. Nevím proč, ale nějak se mi už nechce s Games najednou soutěžit. Předsudky? Nevím, nějak mě to vzalo chuť... *4*
Jo a jako vždy: minuska do mě! *3* -
-
Proč vždycky po volbách se najde nějaký "idiot", který má strašnou chuť nám sdělovat své politické názory a to i na místech, kde to nikoho nezajímá a nemá to tam co dělat. Pro takové jako ty jsou diskuze na idnes.cz.
-
-
Mňo, myslím, že jsem jasně napsal, že to mělo být vtipné, není, OK. Na druhou stranu není úplně košer se hned ohánět idiotstvím. To podle mého názoru také o něčem svědčí.
-
-
Asi jsi to nepochopil...
-
Mě spíš vadí, jak se dneska používá slovo socka ... to taky o něčem svědčí. *3*
-
-
Jeden a uvedl jsem co konkrétně *3* fifinko.
-
A co jako? Edituješ svoje příspěvky, takže jsi mi dal vlastně za pravdu a ještě napíšeš, že se ozvu, ty jsi fakt Eso Rimmer. *3*
-
*1* *1* *1* Jasně, kdo jiný se mohl ozvat! Ano editoval jsem následovně:
komančové = rudé kméry
Socky = SocDem (není sexy)
Hochu hochu... *1* -
Bože můj, on edituje příspěvky, o kteých se tady půl hodiny bavíme, tak to je pěkný, to můžeme celou tu debatu smazat...
-
Aktualizováno *12*
-
-
-
-
Tím lépe, aspoň budou mít větší šanci ti, co jim chuť zbyla :)
-
-
Jo v pohodě :)
-
-
Toto byla reakce na něco, co příslušník nade mnou změnil - skvělé.
-
-
Já jsem ten srandista, co volil Změnu pro Liberec, aby nám tady v našem kraji ODS/TOP09/ČSSD přestali kur*** přírodu a všechny výhody cpát do kapes podnikatelům - Synerovcům. *3*
-
-
Ok, tak do té klaviatury neťukej. Ty vlákna jsou dost omezená ohledně počtu příspěvků, ale pro naši debatu je to spíš lepší.
-
To jsem zvědavý, kam se tohle vloží...
-
Ale to sem opravdu nepatří a nikoho to tady nezajímá, koho jsi volil, dokážeš to pochopit?
-
-
Pro tebe je škoda i toho ťukání do klaviatury...
-
No jistě, já jsem na herních stránkách proto, abych si četl program strany, kterou jsi volil a poslouchal urážky směřované na voliče jiných stran - to ses trefil. *3*
-
Jaké podnikatele? Retardace?! Podnikatele tu právě nechci, podnikatelé tu sedí v řadách ODS/TOP09/ČSSD a ničí vše, co jim přijde pod ruku. Přečti si program Změny pro Liberec a lidi, co jsou na jejich kandidátce. Meleš naprostá kraviny.Navíc ano, tvá reakce na můj vtip je "řešení" politiky. Dej si koblihu, ať doplníš drobet cukrů. Nějak se přehříváš, kámo.
-
Aha, takže ty jsi volil nějaké podnikatele a kdo volil někoho jiného je srandista, no to je úžasné a o politice jsem nakonec začal já, výborně. *3*
-
Dokážeš pochopit, že šlo o vtip?! Tvá reakce na můj vtip byla až čistě politická. Chtěl si bejt chytrej a zahrnout mě mezi "lidi", co volily pravici. Což se ti, holenku, nepovedlo. Politiku jsi z vtipu udělal ty. Dokážeš to pochopit? *6*
-
-
-
-
-
Zrovna jsem se chtěl zeptat, jestli tahle soutěž byla vyhlášena i v Asii.
-
-
Tahla stranka by se spis mela jmenovat games.ru
-
-
Rekl bych, ze ani jedno z tech jmen neni puvodne ruske (ale nekde z vychodu asi bude). Minimalne to prvni zni spise polsky.
-
-
Něco mi říká, že losování bylo zmanipulované...
-
-
To je ta ruská mafie!
-
-
To je přesně ono, to mě napadlo! Pražská buňka ruské mafie si takhle jednou přišla pro výpalné do redakce Games a pan Poláček ani floka po kapsách. *15* Tak se dohodli na takové protislužbě, ať mají Rusáci co pařit po večerech. *4*
-
Ilya Zakurdaev vede... *4*
-
-
Ještě chybí Sergej Stokurev.
-
-
Vasilij Zajcev zase nevyhrál? :D
-
-
-
-
Ilumináti a templáři se dohodli a uplatili redakci games, aby výhry byly odeslány na falešná jména. *1*
-
-
taky máte pocit, že toho pána z prvního místa od někud znáte? :D
-
-
-
Nehrajte tu hru! Je zla! Je tak strasne zla!
Ukradla mi sobotu!!! -
To je jasné, ruská mafie má jednoznačně zapotřebí manipulovt se soutěží o XCOM. Nemají totiž jiné prostředky k sehnání těch výher. :D
-
-
Jistě vpochodovali do jednoho do redakce a Polacek jim jaksi neměl co jiného nabídnout :DDD .
Praha je z poloviny plná ruských podnikatelů , skoro druhé Karlovy Vary ... -
-
Hlavně večer si někdy připadám jak na Rudém náměstí.
Tak na Václavském náměstí je budova kde stojí ruský hlídač a za ním je hrdý velký nápis.
www.vaclavak.ru
Podle toho jak čumí tak to to vypadá,že když tam vlezeš tak dostaneš zdarma přes držku *1*
-
-
Asi v games někdo špatně podíval na nějakého rusa když vycházel z redakce a on to byl náhodou mafián.Pak tam přišli a losovali podle sebe *3*
-
-
Tak a je to jasné! Zrovna jsem na to kápnul! Když si totiž do googlu hodíte vyhledávání andrej anastasov tak vám vyskočí tohle! http://i.imgur.com/WdgN2.jpg ! Všechno je to spiknutí za účelem ovládnutí vašich myšlenek! A tohle je teprve začátek! AAA panika! Sovětská tajná unie už si brousí nože!
-
Nemůže být náhoda, že zrovna Petr Poláček vytáhne nějakého Poláka.
-
Ta hra je naprostej nářez, právě jsem vytvořil svoji první laserovou pušku a nemůžu se od toho odtrhnout... Hrál jsem všechny předchozí díly ale tenhle mě baví nejvíc, je to z toho důvodu že původní série je natolik komplexní až mě to prostě nebavilo... Jak to říct jinak, hra na mě byla moc zdlouhavá... Tohle je akčější, hraní si se vzhledem týmu miluju, přepínání do tps je efektní a menší počet vojáků se skillama, je vážně super!!!
-
-
Já jsem taky nadšenej, navíc už i na obtížnost classic je to slušná výzva. Jediný, co mi fakt vadí, je "míření" s granátama, který se snad opraví v nějakým patchi. Jinak je to bomba.
-
-
hra je super , ale trochu mi zacina vadit takova uspechanost. Logicky clovek neudrzi staty v pohode nejak dlouho, system vyberu ze tri misi , kazda pro jiny stat, tomu zabranuje. Stavba zakladny a veci kolem toho jsou fajn , takticke mise jsou taky fajn...co neni fajn je geoscape , deje se tam jen jedna vec na rozdil od stareho UFA kde na gescapu bylo klidne i deset udalosti najednou a clovek to nestihal a tim dochazelo k tomu ze se to statum nelibilo.tady to teda je vzasade taky , vyber tri misi jsou vlastne tri udalosti , ale hrac nema sanci udelat ani dve..coz ve starem ufo slo. Tohle se mi nelibi ani trochu ...
-
-
Jop, je to tak. Holt je tu těžká i ta globální část. Je to i pro mě trochu rozporuplný, výsadky bejvaj dramatický samy o sobě a když už teda vyjdou, tak se mi nelíbí po návratu zjišťovat, že další dva státy mi zatím zpanikařily. Jak velkej je to problém ale asi zhodnotím až po dohrání.
-
No to je ale dalsi uroven hratelnosti a nuti te to takticky vybrat tu misi, ktera pro tebe bude mit nejvetsi uzitek. Ve starem ufu si sice mohl litat z mise na misi, ale zase to bylo jenom o misich - tohle je i o globalni taktice.
-
-
Tohle ja chapu , ale nic to nemeni na tom ze tenhle system hrace tlaci delat veci ktere delat zatim nechce. A nemyslim ze ve starem UFU nefungovala globalni taktika , myslim ze tam funguvala celkem dobre , hra tam sla prohrat stejne jako tady. A kdyz byl hrac sikula a znal to dokazal udrzet geoscape v pohode veeeelmi dlouhou dobu , V novem XCOMu tuhle sanci moc nema . A taky to zkracuje hru.
-
-
-
-
Vsechny obavy co sem mel tak zmizely po par misich :D. Akorat to mireni granatu mi jeste nejak nejde. Ale atmosfera je super.
-
Presne jak rikas......me nejvic bavila XCOM:Apocalypse....ale ted fakt nemuzu dokud to konecne nedohraju.Musim vytrenovat voajaka na max skill PSI abych mohl pokracovat dal :-/
-
-
Nemusíš. Hoď na něj Psi armor. Pak může použít Gallop Chamber.
-
Jo apocalypse byl i můj nejoblíbenější díl ze série .... já se u tohohle xcomu bojím hlavně, že nevydrží tak dlouho jak ty předchozí díly, hlavně proto že já sem se dřív celkem věnoval inventáři a vždycky sem se rozhodoval co vemu sebou a to už v téhle hře není. Příjde mě, že člověk celekm rychle spadne ke stereotypnímu běhání od krytu do krytu a po každém kroku zapne overwatch a tak se pomalu posouvá mapou. Ale co mě vakt vážně rozčiluje jsou ty cutscény které se zapnou pokaždé když uvidím emzáka to je tak šíleně otravné a pořád dokola a nenašel sem možnost to vypnout no hnus. A potom taky některé rozhodnutí do kterých tě hra nutí jsou umělé až to bolí .... sice mám obrovskou základnu pod zemí a asi 12stíhaček a místo na vojáků, že bych mohl svrhnout menší vládu, ale jenom jednoho skyrangera takže mě hra uměle nutí si vybrat pokaždé jednu abduction misi.
Mě osobně hra calkem baví, ale prostě není bez chyb a radši bych Apocalypse v téhle lepší grafice .... dám tomu max ještě tak 14dní a potom zase čekat na xenonauts. -
-
Ten tvůj žal nad inventářem nechápu. Čím větší progres v téhle hře, tím více musím před misí plánovat čím svoje vojáky vybavím, možná dokonce víc než v klasice, paradoxně díky jinak pojatému inventáři. A není to vůbec špatný, protože člověk musí dlouho a těžce zvažovat co si nakonec vzít.
-
-
No mě to prostě tak vyhovovalo víc ... mě celý ten systém class, který mě navíc classu přidělí totálně náhodně stylem, že voják který 4x zasebou mine na 80% hit se stane sniperem ... A třeba mohli dát aspoň něco dalšího do slotu pro pistoli i pro ostatní classy než heavy, sem zatím pistoli nepoužil za celou dobu. Navíc teď je neomezená munice a dřív prostě člověk musel uvažovat co si veme celkově ... když vymu tohle tak musím ubrat jednu krabici nábojů a co kdyby mě to nestačilo ... teď se rozhoduješ jenom v jednom slotu protože ostatní výzbroj má vyloženě linearní postup.
-
-
reaguji na prispevek od huhi: neni pravda ze sis ve starym xcomu zvolil kam si das body to tam neexistuje body ziskal vojak automaticky po povyseni nic si nikam rozdelit nemohl
-
Pravdu mate oba. Ale tohle ufo je pojetim proste akcnejsi. Ale co me skutecne stve(co se tyce inventare) je fakt,ze pred kazdou misi musim x krat kliknout na kazdeho vojaka abych se dostal do jeho inventare a zjistil co si muze/nemuze sebou vzit . Cim dele to hraji tim je to otravnejsi. Chybi mi tam klasicky prehledny inventar bez rozbalovacich oken.
Jinak na cele hre je jednoznacne nejhorsi kamera. Obzvlaste interiery a hlavne patra jsou tragedie. Drive jsem se vzdy tesil jak prozkoumam cizackou lod,ted se tomu snazim vyhnout jak jen to jde. 3d temhle hram nesvedci
-
-
-
-
-
-
Charašó!