Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o XCOM a klávesnici s myší od Razeru
12.10.2012 | Redakce Games.cz
157 příspěvků
-
Přes 150 příspěvků? K stručnýmu článku o vyhlášení vítězů? *15*
Já si hned říkal, že ten chlast chutná tentokrát nějak divně. *1* -
Druhe misto, ani jsem necekal ze neco vyhraju.
Komu mam psat o verzi hry?Xbox nemam :D PC nebo PS3 verzi beru. -
-
jestli potřebuješ radu kam psát, tak jí podle mě ani nezvládneš nainstalovat... :)
-
Bohužel demence redakce Tiscali asi tohle nezajímá.
Dávat každému mistu jinou, specifickou verzi hry je nahlavu. -
-
Redakce ty placky nečaruje, to tě nenapadlo? Bože! *7*
-
Myslím, že demence bude v tomto případě u někoho zcela, zcela jiného, hm...?
Cituji z textu: "Upozornění: Ceny budeme posílat až příští týden. Pokud jste vyhráli a verze hry vám nevyhovuje, napište nám co nejdříve, kterou preferujete a zkusíme s tím něco udělat. Bohužel vám ale nemůžeme slíbit, že se to podaří!" -
-
Vydrzte prosim! Nenechte se znechutit! Pamatujte ze jsou tu porad i lidi co to oceni!
-
-
Myslíš ty tři cizáky?
-
-
-
Napsal jsem na redakcni email tak snad to dopadne dobre.
-
-
-
musím se jen zasmát :D Čekal jsem spíš že to vyhraje někdo z rodiny Nguyễn :D
-
-
nesoutěžilo se o kontejnery oblečení z Šanghaje
-
-
Věcná věcná .... prvá otázka . Ta hra měla minimálně tři názvy :( Akceptujete tedy víc než jeden ?
-
Zkrotím diskuzního Trola na milého, poslušného a čistotného Trolíka ! A mohl bych poté dostat první cenu ?
To je nejlepší nabídka, kterou mohu nabídnout :) -
-
dukaz misto slibu!
-
-
Nechapu ty kola ve hre. Muj vojak muze 2x vystrelit,muze se hybat a vystrelit,muze napr vystrelit a pak nabit zbran,ale pokud zvolim jako prvni moznost dobit zbran,o zbytek tahu prijde. A taky mam problem s tim,co muj vojak v jednom kole stihne. Jednou mi staci jedno kolo na pohyb a strelu,podryhe ten samy vojak(tohle se mi stava jen u odstrelovacske pusky) stigne jen pohyb a kdyz chci vystrelit,tak se ozve zvuk ze uz to nestiha. Nevim jestli je chyba u me,nebo je to proste neprehledne udelane.....ale hra jako celek bavi
-
-
A muze mi jeste nekdo vysvetlit jak je to se speciakizaci vojaku? Opravdu me stve ze na prvni misi jsou vsichni rekruti a po misi najednou maji specializaci podle me neznameho klice. Ja si chci udelat sveho vohaka od nuly,ne cekat co z nej vyleze.
Omluva za preklepy-pisi na mobilu -
-
Mas v tom krapet chaos , tim to bude. Sniper se muze bud hybat nebo strilet , az pozdeji dostane abilitu ze muze strilet i 2x. Vojaci se profiluji nahodne do jednoho ze ctyr povolani pri prvnim povyseni .
-
-
Ok dik. S tim nahodnym povysovanim je to tedy hloupost. Ale jeste porad mi neni jasne proc se muzu hybat a nabit v jednom kole,ale pokud nabijim jako prvni,o zbytek tahu prijdu. To same strelba. Muzu se pohnout a vysyrelit,ake naopak to neplati. Nemuzu vystrelit a pohnout se
-
-
je to tak jak pises , holt takovy je system hry..takze dobre je se napred hybat a pak delat dalsi veci kdyz to situace umoznuje .Pohybem po vystrelu bys ziskal moc velkou vyhodu , ve starem UFU to sice slo ale vetsinou jsi udelal tak dva nebo tri kroky , proste jsi moc daleko neutek..ale tady , jelikoz dosah pohybu je predem dany bys zmizel v nedohlednu.
-
-
Ve starem ufu velmi zalezelo na vycvicenosti vojaka. Pokud jsi mu pridaval body do akcnich bodu(stamina?),tak mohl vystrelit,presunout se,znova vystrelit a jeste se schovat v podrepu. Takze v tomhle nemas pravdu.
Jeste jedna vec me trochu zarazila. Totiz v tomhle novem ufu moc urovni u kazdeho vojaka neni a lezou velmi rychle. Coz je skoda. Nastesti je to kompenzovano velmi castym umiranim novacku. Takze v pozdejsi fazi hry pri ztrate vycviceneho vojaka uz novacka cvicite jen velmi tezce
-
-
-
-
-